![]() |
FILM - 1 an de Midnight RACERS !
Vizionare placuta :P
: Astept pareri ! : :? |
E tot filmul ;) cap-coada .. ;)
doar ca e comprimat ;) nu de alta dar cineva credea ca e doar o parte .. gresit ;) |
Re:
Quote:
sau mai era si altcineva? :D |
Baietzi a fost superb.... daca mai continua in 10 minute .... cred ca imi dadeau lacrimile :D Bafta!
|
Absolut SUPERB, ce imi place cel mai mult e partea de inceput, cerculete, burnouturi noaptea... si la sfarsit, prezentare membri, masini...
Intr-adevar, niste clipe de neuitat :cry: |
impresionant! bravo Midnight Racers!
|
bravo MR...
de fiecare data MR a facut o figura buna... nush de ce in ultima parte cand se succedau pozele mi s-a facut asa pielea de gaina pe mine dar habar nu am de ce... intradevar o frumusetze de film...si sper ca ultimul cadru sa se adevereasca...cu VA URMA :wink: |
iti GARANTEZ ca urmatorul ... va fii si mai bomba ;)
acum ... IL ROG FRUMOS DE TOT PE CEL/CEA CARE A VOTAT \"DE 2 LEI...\" SA AIBA CURAJUL SA SPUNA \"DA , EU AM VOTAT \" SI SA-MI DEA CATEVA ARGUMENTE PTR CARE FILMUL ESTE DE 2 LEI .. IN CONCLUZIE .. CHESTIA LA CARE AM LUCRAT NOPTI INTREGI E DECACAO .. HAI NU ARGUMENTE ... UN SINGUR ARGUMENT ... ;) MERSI ANTICIPAT |
lasa-l santos nu iti bate capul cu el, cine stie ce paduche este!!!!!
poate mintea lui valoreaza atat, mai stii??:D:D:D filmul este belea de belea, felicitari pt film! bravo!!!! |
nu frate ..
sa aiba cojones ..si sa zica ... sa recunoasca ..nu de alta :) :lol: dar vreau sa.. vad unde am gresit ..ca data viitoare sa nu mai gresesc ;) eu banuiesc asa.. cam cine a votat :) |
re
t iubesc fiule(santosule)
|
esti mandru de mine tata ? :P
|
Re:
Quote:
|
offf tre sa ti-o prezint pe monica , fata caruia ii esti socru :lol: :lol:
sa-mi zici daca are euro 3 .. =)) vbim noi ... :P oricum .. shhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhht ca acum .. vede boieru MICHAEL filmu` .... astept comentarii boiere .. ;) :D |
Filmul a iesit super, cel care a votat de 2 lei cred ca e vreun invidios, asta e mai exista si din astia. Keep up the good work :wink:
|
Multumim....
Doamne ce n-as da sa-l prind pe ala sau AIA care a votat .. nu de alta =)) dar sunt curios unde am gresit :? |
felicitari Santos pentru munca depusa, foarte frumos ! :D
|
n-ar fi iesit cum a iesit fara ajutorul lui : JKV`u , TOBA , RAZ , MICUTZU si fara ajutorul CRISTINEI ...
eu le multumesc lor ;) |
E chiar frumos.. in 16 minute s-au prins toate clipele reprezentative.. de la cerculete, liniute, nebuniile facute cu masinile pana la momentele in care toti uita de masina pentru cateva ore si se simt bine unul in preajma celuilalt. Un adevarat grup de prieteni cu aceasi pasiune...
PS. Coloana sonora mi se pare prea bine aleasa... antrenanta unde trebuie si la final unde sunt prezentate momentele sensibile.. o melodie care ma face sa-mi aduc aminte de unele clipe... de la inceputurile unui club... PS2. Santose zi cum se numeste melodia ca te rup :P |
NU DADEA !!! :D :D :D
poftim aici : COLOANA SONORA deci Inceputul ... Riccardo Eberspacher - Osiride Fundal - Tipa de la stiri - BUG MAFIA - GARDA URSI BURNURI CERCURI SI ETC : Prodigy - Smack my Bitch UP ! CURSE - Xzibit - Mean muggin - Hey now Police thing - dispare micutzu - Prodigy - Narayan ! Inceputul CURSELOR LEGALE - Prodigy - Spitfire ! NOS`u BURN si etc. : Missy Elliot & Beenie Man - Don`t Be Cruel X-RAY FLAMES + etc . : Dead Prez - Walk like a warrior Sfarsitul filmului - Riccardo Eberspacher - Osiride asta e coloana sonora ! Acum : Ideea filmului e ... Totul incepe .. noaptea ... curse ilegale .. nebunii lalallalala , dupa care totul evolueaza la .. LEGAL .. ziua .. curse legale .. bla bla bla , atzi prins ideea , sper daca nu gasiti melodiile , anunti-ma le pun aici |
Deci .....
S-A TERMINAT CU SMECHERIA!!! Respect Midnight Racers...filmul e de nota 100+ ...e mult prea smecher!! :twisted: Felicitari pentru munca depusa celor care au creat filmul si in special felicitari pentru Micutzu care a reusit sa creeze \"One Big Ass Family\" !! La ultima parte(cea cu Cioara) pe cuvantul meu ca s-a zbarlit pielea pe mine... :? :cry: :cry: Respect fratilor! :wink: |
Asta era si ideea alexius , a zis cineva la un moment dat ,ca o sa li se zbarleasca pielea craiovenilor :P
now .. vad ca sunt 2 voturi la - \" de 2 lei .. \" astept .. in continuare pe cei care au votat .. sa argumenteze ;) hai .. curaj .. |
Da l-am vazut si eu intradevar este super tare filmuletzu arata tot ce trebuie si tot ce se poate bravo !!
|
filmul este exceptional,ma face sa strig la luna,dar tre sa recunosc,cine a regizat si asezat a facut 90% din treaba...restul e viata noastra d zi d zi,a pasionatilor d viteza....
parerea mea |
Sant0s, tu pui botu la niste ***i kre mor de ciuda si de invidie si au votat de 2 LEI????
Deci mie mi s-a zbarlit pielea pe mine knd ma uitam la film ( l-am vazut si la petrecere da' nu-mi amintesc mai nimic :lol: :lol: :lol: ). BRAVO MA GOLANILOR.... PREA TARE, MULT PREA TARE... CUVINTELE NU-SI AU ROSTUL. PEACE :peace: |
Bravo Santos ! Tare montajul .
|
se zbarleste pielea pe mine .. cand citesc posturile astea ..
.... promit ceva MULT mai tare data viitoare ;) cat despre cei 4 ..mai nou:) aflu eu .. ;) a fost yureshu yureshurilor .. au meritat noptile alea pierdut .. fiecare minut \"pierdut\" in noptile alea ,a meritat ! ma bucur ca v-a placut .. :oops: |
frumos!
nu pot sa zic prea multe pentru ca nu va cunosc, dar filmul ma atacat pe cale emotionala mai ales la sfarsit. se vede ca a fost facut din iubire! cum am zis, nu va cunosc si totusi mo atins. bravo :tenisclap |
Re:
Quote:
|
tare
cred ca meritam si eu o secunda in clip nu? sa ma pupati raz-ule....asta apropos de ce am discutat noi aseara....hehehe..ti-am zis ca nu cred o iota? |
nu mi-am permis ..
data trecuta cand te-am pus in wallpaper .. n-a iesit prea bine .. iar ..singurele poze care le aveam cu tine ... erau de anul trecut ...de la prisma - autocrono ;) crede-ma .. decat sa apara pozele alea .. :D cred ca preferai sa nu .. te strambai ... nush ce faceai .. nu era poza in care sa nu .. faci ceva :) lasa ca acum am destul material cu tine de la petrecere :) |
je ANDY_SLC!
SANTOS te pupa tata a fost belea in seara nu o sa o uit asa de repede si prea curand!
Am vrut sa te imbat dar nu prea am putut ca te dadeai batut dupa un pahar!dar las ca te prind eu next time nu iti face griji!:))) :twisted: Cat despre film nu mai am cuvinte cand l-am vazut prima data am simtit ca explodeaza inima in mine!te pupa tata SLC!ciau! |
Felicitari pentru film, dar mai ales, felicitari pentru finalul filmului!
Nota 10+!!! Bravo Santos :peace: |
Imi pare foarte rau, dar eu nu pot vota. Nici unul dintre raspunsuri nu e bun. Cum de ce? Simplu: filmul e mai mult decat...super. Bravo, copile :P !
|
\"Bun ...\"
|
ce anume NU ti-a placut la el teddy ?
P.S: Mersi Gratian/Zoliat ptr film .... pe prima pagina ;) |
Ba care ai votat de 2 lei,invidios de 2 lei ce esti .....super tare filmu' bravo........felicitari am votata de 100 ori super tare.
|
Super
E super misto filmul,tineti-o tot asa;) pana ajung si eu sa imi iau carnetu :D 8) :P
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
putin respekt pt tatal tau |
| All times are GMT +2. The time now is 04:03. |
- Copyright 2026 4Tuning