![]() |
Accident teribil cu un SLR McLaren
7 Attachment(s)
Conform ultimelor stiri, acest accident s-a intamplat in Qatar in jurul zilei de 15 iulie, soferul de 22 ani pierzand controlul bolidului sau, un Mercedes-Benz SLR McLaren. Inca nu se stie daca tanarul a supravietuit accidentului, dar este greu de crezut acest lucru. Dupa cum se poate observa in aceste fotografii, SLR-ul a fost facut praf si pulbere.
|
Re: Accident teribil cu un SLR McLaren
Saracul SLR .
Vedeti ca banii nu aduc intotdeauna fericirea ! |
sunt inconstienti... daca a ajuns SLRu asa oare ce viteza avea?!
|
hmm nu vad niciun copac pe acolo...s o fi lovit de vreo broasca testoasa?
|
daaaaaaaaaaaaamn !!! ....e cel mai adevarat crash test pt Mecedes !!!....arabii in loc de avioane mai nou sunt kamikaze pe bolizii lor stradali ;)
|
Cred ca a pierdut controlul la 300+km/h si s-a rasturnat de vreo 40 de ori, altcumva nu imi explic cum a putut sa ajunga masina in halul ala!!:headache::nosebleed
|
pfffffff praff si pulbere cared k o zburat....22 de ani nu i so uscat cerneala pa permiss:D
|
SLR e construit astfel incat la impact sa se dezintegreze absorbind astfel energia de impact. Constructia este asemanatoarea masinilor din Formula 1, din care la impact nu mai ramande decat celula de siguranta. Daca ar fi fost tare caroseria socul s-ar fi disipat mai tare in corpul soferului. Asa, dupa cum se poate vedea din poze din masina nu a mai ramas decat habitaclul care dupa parerea mea este destul de intreg. E posibil ca soferul sa fi scapat cu viata, dar nu fara nicio rana.
|
Quote:
|
si eu sunt de parere k soferul a scapat cu viatza pentru k celula de siguranta e intreaga dupa parerea mea. oricum nu vreau sa stiu ce senzatie a avut in momentul dezintegrarii masinii.
|
deci din masina asta nu mai poti recupera nimic:)....pe cand din altele mai ramaneai cu un surub ....o husa de scaun sau alte chestii marunte:)
|
este sigur k a avut peste 300 km/h dar dupa cum se vede celula de siguranta e destul de intreaga, e posibil sa fi supravietuit
|
nu se stie....
|
Quote:
Daca a trait sau nu, numai Dumnezeu poate sti aaaaa sau Alah. Unu din ei... |
Am gasit scris pe un site din afara :
"Details are sketchy, but sometime during the morning of July 15th, a 22-year-old male in a Mercedes McLaren SLR lost control of the vehicle and died in the resulting catastrophic crash. The massive debris field scattered across the Qatari desert suggests the car was traveling at very high speed, rendering any amount of carbon-fiber protection useless." |
Deci a murit. Am bolduit mai sus faptul ca SLR este construit cu celula de siguranta pentru ca nu am fost de acord cu opinia generala ca "nu a mai ramas nimic din masina". Nici nu trebuia sa ramana, pentru ca asa a fost gandita.
Sa ii fie tarana usoara soferului. Daca a vrut SLR ce sa ii faci. Asta e |
in viata mea nu am vazut asa ceva .....zici ca s-a prabusit un avion:|....arabii astia nu sunt normali.....cred ca a vrut sa faca drifturi la 300 km/h cum fac ei... si nu i-a iesit.....
|
eu tot nu imi pot imagina cum poate sa piarda controlu in camp deshis ...e ditamai desertu ...
|
... eu stiu pe cineva pe drum drept tot asa a pierdut controlul si sa rasturnat de cateva ori la 160km/h ... da miraculos a scapat fara sa stea internat in spital , doar cu o durere de picior si spate vreo luna
|
vai de viata mea...cre`ca nici daca era lovit de o racheta aer-sol nu se dezintegra asa...dupa parerea mea, soferul cred ca arata tot ca masina... :|
|
Quote:
|
:shock::shock::shock::zombie::headache::confused2: :yikes::yikes:..........e cu adevarat cel mai socant accident pe care l-am putut vedea
|
pacat de tanar...........
masina da-o dracului, ca bani avea el........ |
diferenta intre conducator auto si sofer . o fi crezut ca daca are o asemenea masina nu poate muri
|
dar ce cauta slr-ul ala pe campul ala, ca nu vad nicio sosea pe acolo?pacat de el
|
Bai deci chiar daca masina absoarbe foarte mult din energia provocota in urma impactului, aici cred ca masina s-a rasturnat de zeci de ori. Si chiar daca celula de siguranta a ramas intacta, chiar daca nu s-a lovit soferul de nimic ca sa il omoare, fortele G suportate de sofer au fost enorme, fapt ce a dus si la decesul acestuia.
|
RIP (Rest in Pieces) SLR !
|
da chiar celula soferului a ramas intreaga
|
Mortala janta aia :D
|
tre sa fi prost sa faci un accident in halu asta cu un slr.1 ori la aruncat din avion si o zis ca o facut accident si 2 poate la bagat in blender altfel nu-mi explik cum sa facut saracu slr bucati
|
Intreaba-l pe sofer..:)) :)) :)) iti explica el nelamuririle.
|
Quote:
Cand aud 'saracu slr' .. hai frate e doar o masina.. normal.. e pacat de ea, dar mai mult conteaza viata unui om, inconstient sau nu, decat o masina.. |
io luam acasa faru ala :)) e janta nici nu mai zic =))
|
dauna totala:???:
|
numai comentarii penibile ca de obicei ..
da e absolut greu de crezut cum sa facut asa praf...VA EXPLICA UN OM MAI SUS CA MASINA E FACUTA IN ASA FEL INCAT SA RAMANA DOAR HABITACLU soferului ne torsionat si restul masini se face praf tocmai pentru a absorbi impactul..lafel si ferarry se rupe in 2, motorul se duce unde vrea el si soferul cu carcasa din mijloc a masini ca sa zic pe intelesul tuturor userilor din toate JUDETELE,ramane intreaga.. soferul a murit din cauza vitezei prea amri pe care a avuto si de la atatea rostogoliri sia rupt cam toate oasele... mai intreaba un copil aici...ce facea slr u mergea pe camp ca nu se vede autostrada... Da mergea pe camp sa vada cum e cu suspensia pneumatica cand masina e ridicata. |
asta imi aduce aminte de vb lui costin giurgea, daca nu ai invatat nimic la scoala de soferi, daca nu ti-ai bagat nimic in cap nu are rost sa mergi cu viteza compusa din 3 cifre, intradevar, a patit-o si ricahrd hammond care este un soffer bun dar el avea in jur de 400 km/h si a cedat ceva la dragsteru in care era. sunt aproape sigur ca la SLR nu a cedat nimic si ca toata vina este a soferului
|
Teribil :| dar Vad ca acolo e numai nisip .. vruia sa zboare cu el sau ce ? :-?
|
Quote:
dupa ce a mai ramas din el cred ca e vorba de o aterizare fortata... :lol: |
Baiatul a scapat pt ca sunt dovezi ca e iesit doar cu niste zgarieturi.....uitativa la cabina adica la locul soferului si vedeti ca nu a suferit nimic doar toate componentele din jus au zburat pt ca are sasiu conceput ca cele de F1 sa se faca pulbere tot si sa absoarba puterea impactului si cabina sa ramana intreaga si sal protejeze!!!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:09. |
- Copyright 2026 4Tuning