![]() |
16 Attachment(s)
20V 1.8T
MAI ESTE DESTULA TREABA LA EA DAR ... PT UN INCEPUT MODEST ... |
Re: SEAT LEON MODEST ...
O fi el modest dar sunt sigura ca atrage multe priviri.
Sa-l stapanesti sanatos, fara incidente. Imi place ''Fritz 4 tuning":D |
:) ms ... asa e firma :)
|
ce are modificat de are 260 CP?
|
nu vad de ce esti asa surprins de 250-260 cai ... can stok e 180 ... cate putin pe alocuri ...
|
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=7-GIv9ZIJ1g |
nu mai fa subtilitati de astea ... ca stii bine ca nu avea doar 230 .. doar ca unora le este greu sa recunoasca pt a putea sa se dea mari dupa ca au realizat nustiu eu ce ..
in fine .. ati uitat ca dadeati softurile la maxin in parcare .. ? in fine .. bv lui .. chiar nu ma deranjeaza daca asta incerci sa faci ... |
Quote:
|
asa va place sa va laudati ..
las asa, fie cum zici u .. sunteti marfa .. daca ma gandesc mai bien cred ca voi le mai scoateti din cai nu le puneti .. ca s bune masinile .. nu stiu de ce m am mai prezentat defapt.. sa nu vb ca astra avea modelul de turbo 4.. si eu am 3 .. si sa nu mai zici ca el nu avea dat caii la maxim .. in fine .. atat timp cat aurul starluceste pe bordul masinilor voastre ... nu va faceti griji .. |
masina aia a ta daca scoate mai mult de 230 CP pe dyno eu imi tai o mana! iar daca vrei sa vezi o astra care chiar merge poti sa-l incerci odata pe REX dar iti garantez ca iti da 2 tiruri pe 400 m :)
ca fapt divers:Seat cupra cu GT2860R (poate stii ce e aia), evacuare, intercooler, etc abia a scos 285 CP - si aia e o masina la care s-a muncit. caii nu se scot din fitru sport si finala remus. |
nu inteleg care este faza cu modest.....parerea mea este ca arata bestial masina asta....si chiar nu stiu ce i-ar mai trebuii sa faci....260 de cai eu zic ca sunt de ajuns si kit-ul ,jantele, stopurile ,eleronul etc. totul este superb....modestule:).....si eu zic ca cearta asta nu isi are rostul....
|
sefule ca sa intelegi odata pt totdeauna .. pe aeroport masina nu avea 250 cum am spus aici ..! dar vad ca ai o problema mare cu mine ..
are si evacuare , downpipe , si intercooler si soft si inca altele acum .. |
probabil ca daca spuneai de la inceput ca pe aeroport avea mai putin, nu mai aveam discutia asta.
|
nu stiu , problema era la u ca ai sarit la gatul meu desi nu stiai despre ce e vb .. e evident ca nu ma inghiti desi nu te am deranjat cu nimic .. dar stim amandoi ca la iasi nu veti recunoaste niciodata ca aveti cai mult peste grupele in care va inscrieti :p
|
crede-ma ca nu am nici o problema cu tine (nu stiu de unde ai tras tu concluzia ca nu te inghit) daca stau sa ma gandesc nici nu cred ca te cunosc. eu doar am afirmat ca masina ta nu are 260 CP.sau nu avea atat la aeroport. toate masinile sunt modificate - e logic, doar nu ai vrea sa-ti iei o masina cum a iesit ea din fabrica si sa castigi grupa (dar ele sunt incadrate dupa puterea de fabrica). daca gandesti asa, de ce nu ai intrat la grupa de peste 200 cp daca stii ca ai mai mult de atat. chiar as fi fost curios sa faci o cursa cu mine - eu am 285 CP (pe dyno - nu asa din vorbe).
bafta la tuning! |
Si eu vreau sa stiu cum se pot produce 250-260 CP pe Seat Leon 1.8T fara a inlocui turbina, din motive personale si financiare :D recordul la un 1.8T cu turbo K03 "S" a fost 258 CP la roti pe o Jetta (probabil ~290 la volanta, dar nu a spus nimeni cat a rezistat turbina, de jena)
~Nautilus |
Quote:
Ma fritz nu are omu nika cu tine, doar iti spunea ca nu crede ca ai 260 de cai, ptr. ca si noi ne chinuim cu leonul si e f greu frate! Nici cu k04 nu scoti daca nu ai un soft bun! |
Schimbarea de turbo nu inseamna "putin modificat" :p
~Nautilus |
Cat dati toti posesori de Seat Leon 1.8T daca reusesc sa va fac masinile de 250 hp cu costurile cele mai mici posibile (in functie de codul motor al fiecaruia)?
250-260 e relativ usor (sau daca vreti ... cai castigati cu cei mai putini bani pe un Seat Leon 1.8T) ... asa ca nu e imposibil ...iar daca baiatul cu masina in cauza are un K04 fie el si 01 ... masina face cam 270 hp ... asa ca lasatil in pace. Daca voi nu reusiti sa faceti un seat de 240-250 hp asta nu inseamna ca e imposibil .... probabil nu aventi nici cunostinte mari despre acest tip de motor ... Legat de acea Cupra cu GT28RS ... asa cum am mai zis ... diferenta intre 360 si 284 o face cipul facut in ROMANIA. Orie tuner din LUMEA asta (tuneri nu aplaudaci) face cel putin 340 hp cu turbina asta .... uni spun ca fac 400+ (REVO). Comparatie intre Opel si Seat (ma refer la motoare) nu are rost sa facem .... motorul de Opel fiin net INFERIOR ... atat ca performante cat mai ales ca fiabilitate ,dar asta nu conteaza ... E clar ca nici propietarul masini in cauza nu are multe cunostinte in ceace priveste tuning performance ... dar e masina lui si zice ce vrea ... face ce vrea. Iar Nautilus .. puterea nu o reflecta tot timpul presiunea din turbina ... sunt multe alte chestii care duc lao putere mai mare .... si cu presiune de 0.6 bari constant poti obtine 250 hp pe turbina de fabrica ...asa ca nu te speria. Intrati pe forumuri de specialitate gen www.vwvortex.com www.cupraforum.de ...etc .... documentativa si dupaia o sa vedeti ca nu mai e chiar asa de greu ... |
Cat ar trebui sa dam :D
- Turbo K04 ~700-1000 EUR cu transport, prin dealer - Turbo GT25 835 USD + transport - Turbo GT28RS 1150 USD + transport - Set de conducte siliconice Forge ~300 EUR - Downpipe Borla ~250 EUR - Manopera cel putin 200 EUR Asta presupunand ca avem deja intercooler mai mare, dump-valve, admisie etc, altfel se mai adauga ~500 EUR ~Nautilus |
Eu zic ca va certati toti ca femeile (mati amuzat putin)...unii isi regleaza rivalitatile pe 402 altii pe forum. Legat de Leon e frumos tare (vazut la iasi la xpo)...eu zic ca galbenul asta il prinde bine...ce nuanta ai de gand sa il faci fritz?? Acum ca are sau nu 260hp e treaba omului...oricum nu mi se pare deloc modest...(ma asteptam sa vad un leon cu folie, capace si presuri imitatie aluminiu...km ala numesc eu modest...asa dat inspre kitch...nu bodykit, triple, jante, eleron si multe altele...) :) Succes modestule. MadCow...Opc tau e smecher rau (il stiu tot de la xpo) si nu pot sa ii spun tigaie nici de cum dar cand faci afirmatii gen "pe dyno si nu din vb." ataseaza scanu la foaia care ai primito de la dyno (sa nu imi spui ca nu o ai .jpg in calculator scanata ca nu te cred). Faptul ca ai pus un filmulet...puteai sa ai 200 de cai si subaru ala sa fie praf...si sa il faci (oricum great run in filmulet ;) ) dar ca sa nu fie discutii si sa continuati sa va certati ca femeile (ca faceti Moldova de rusine) pune poza cu dyno... Va salut
|
|
ce tip de turbo are cupra r-ul de 225...??
stiu ca stage 1 il duci in ~270-280... |
Frumoasa tare masina....mai ales ca o cunosc pe viu......:D:D.......si in afara de cei care discuta ku totul altceva decat ar trebui.....adik....despre masina......bravo tie Fritz.....cel mai tare Seat din Suceava si poate inca din cateva orase.....ai mare grija de bijuterie.....drum bun fara incidente....tot respectu;)
|
1 Attachment(s)
... jucaria :)
|
2 Attachment(s)
Calitate slaba:lol:...2 de la mine...
P.S: Am vb vreo ora la 4tuning days daca iti aduci aminte... |
u esti tuning garage .. ? sau .. ca tocmai am scos niste poze de acolo aseara :)
de vb ai vb cu fritz .. eu sunt "umbra" lui |
1 Attachment(s)
am vazuto si eu la 4tuning days...in realitate e mai frumoasa:))...imi pace idea cu lcd-ul:)..
|
se lucreaza la ea in porbagaj iarasi .. :) continuarea ..
|
Quote:
Am inteles....cu el am vb...bfta cu masina in continuare... |
multumim .. deci u esti cel galben fr de la black w.
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
inca cateva de astea "ieftine" :)
|
ai vandut masina ?
circula una prin Rm Valcea asemanatoare... :D |
9 Attachment(s)
hehe , :) am vandut un pachet de tuning ca al meu dar nu poate fi asemanatoare ..
|
pune mi poze sa o vad , sau compara detaliile ...
ce am facut in spate nu cred ca mai are cineva , si bara fata am modificat`o ca sa pot pune un intercooler mare pe mijloc ... |
:) cand o mai vad o sa fac poze....mi se pare ca are numar de bucuresti
|
e prea smechera masina cu frz sa o stapanesti sanatos si la cat mai multe concursuri castigate
|
da , este fff amuzant .
aici pe forum suntem sa discutam despre masini ,probleme ,idee si altle , dar nu ne intereseaza cea facut opelul lui cutarescu pe cine a intrecut si pe deasupra ca ti cai putere are , era vb despre masina celui care a inceput topicul si ar trebuii ca administratori sa interzica aceste posturi cum si care am ,te a intrecut masina aia si alte discuti de doi lei. dar asa cum se spune , este ceva in roman sa se dea mare ,grande ca altfel nu poate sa existe. tine ti minte aici suntem sa vb despre masinile noastre si cum am putea modifica fiecare cu cea facut si cum a facut s.a.m.d. cu stima Dan |
frumoasa masina, initial m-am uitat stramb la spoiler-ul fata dar e dragut, si la topuri caci mie inca imi plac cele originale, dar masina dupa ce am analizato eu (cu experienta mea de tuner de pusti de 16 ani) si chiar e frumoasa, auzi tie chiar iti place mutilatu ala din portbagaj? masina e foarte faina dar nush, pe mine unu nu ma atrage chestia aia, oricum, nu e masina mea deci bafta
e frumoasa in general |
| All times are GMT +2. The time now is 01:07. |
- Copyright 2026 4Tuning