![]() |
Noul Mitsubishi Pajero Sport va debuta la Moscova
2 Attachment(s)
Mitsubishi va dezvalui la Salonul Auto de la Moscova (26 august – 7 septembrie) noul SUV Pajero Sport.
Noul model va fi oferit doar cu trei motoare: doua diesel, unul de 2.5 litri si unul de 3.2 litri, si unul pe benzina, V6 de 3.5 litri si va beneficia de sistemul de tractiune integrala Super Select care este folosit si pe SUV-ul Pajero. Clientii au de ales intre doua versiuni: cu 5 sau 7 locuri. Noul Pajero Sport va fi comercializat din toamna doar in unele regiuni precum Rusia, Asia de Sud-Est, Orientul Mijlociu, America Latina si Oceania. |
Re: Noul Mitsubishi Pajero Sport va debuta la Moscova
E frumoasa masina, eleganta! Dar de ce nu si in Europa???
|
Noul Pajero aduce putin a L200 nu stiu dc?!?!?Dar oricum mias loa una marfa frumoasa si aduce a jeep adevarat nu jucarie de oras care nici o bordura nu poate sa urce cum trebuie!!!
|
da seamana f mult cu l200
|
seamana..da e frumusel...
|
interesant
|
interesant da, dar parca e prea futurist, modelu vechi avea ceva frumos, deosebit de celelalte SUVuri
|
frumusel ... da in europa de ce nu va veni ???? sau au un model special pentru europa :D
|
Ce e al Europenilor e pus aparte
|
urat rau frate, fata este L200 leit... iar spatele nu e cine stie ce... vechiul model chiar mia placut
|
nu imi place
|
sport nu stiu ce inteleg ei prin lucru asta sa puna si ei vreo 400 - 500 de cai macar dak tot ii da un nume cu rezonanta deasta si e si urat mai frumos e vechiul model
|
Probabil ca se lanseaza in moscova ca sa arate ca se descurca bine in conditii de clima nasoala. Banuiesc ca vor sa rupa piata acolo - o piata greu accesibila, dupa care o sa vina peste tot in lume cu ea
|
Dupa parerea mea Pajero Sport ala vechi... ar fi trebuit produs inca vreo 5-6 ani. E o masina deosebita de restu, in sensul condusului.. habitaclului si a aspectului exterior. Imi pare fff rau ca apare acest model nou, care defapt e o simbioza intre Outlander si L200. Aiurea... Naspa...:anger::bat:
|
designul este execrabil sunt convins ca masina pe teren accidentat face fata da arata jalnic
|
mie chiar imi place, vechiul nu mi-a placut deloc!!!!
|
e frumos
|
e undeva la granita dintre frumos si urat
|
Dupa spate nu ma omor, dar per total nu e urata masina. Fata aduce clar a L200, dar este placuta.
|
7 Attachment(s)
Mitsubishi Pajero Sport: Noi detalii si fotografii
Mitsubishi a dezvaluit noi detalii si fotografii cu privire la noul Pajero Sport care va debuta la Salonul Auto de la Moscova (26 august - 7 septembrie). Modelul 2009 va fi vandut din toamna in Rusia, Australia, America de Sud, Orientul Mijlociu si in unele tari din Asia. Noul Pajero (Montero Sport pe unele piete) va beneficia de un sasiu complet nou care ofera o rigidizare mai buna chiar si cu 100%, in timp ce aptitudinile in off-road si confortul au fost imbunatatite. Dimensiunile au crescut si ele, noul SUV masurand acum 4695 mm in lungime (fata de 4620 mm cat avea vechiul model), 1815 mm in latime (1775 mm) si 1800 mm (1730 mm) in inaltime. Ampatamentul noului model este de 2800 mm. Puterea va veni de la trei motoare: un V6 de 3.5 litri pe benzina si doua turbodiesel de 2.5 si 3.2 litri. In Rusia, noul Pajero Sport va fi disponibil cu un motor diesel common rail de 3.2 litri care dezvolta 163 CP la 3.500 rpm si 343 Nm la 2.000 rpm. Viitori clienti pot opta pentru o cutie de viteze manuala cu 5 trepte sau una automata cu 4 trepte. In functie de piata, noul Mitsubishi Pajero Sport va fi disponibil cu doua randuri de scaune (5 pasageri) sau cu trei (7 pasageri). |
Sincer imi place destul de mult.. as putea sa ma obisnuiesc si cu spatele. Din fata imi place, dar si culoarea aleasa pt poze este potrivita si o face sa arate frumos.
|
eu m-am cam saturat de aceeasi mutra de pe outlander/l200. Puteau veni cu ceva mai nou.
|
parca seamana destul de mult cu outlander :D..da imi place cum arata :peace:
|
Frumusel...
|
seamana prea mult cu celelalte modele...L200, Outlander...nu mi se pare cine stie ce! nici motoarele nu sunt prea performante...era loc si de mai bine!
|
Turbodiesel de 2,5 si 3,2 si benzina V6 3,5 ti se par motoare mici, nu? E o masina de teren, nu de viteza, cati cai putere crezi ca ar trebui sa aiba? Ai idee ce inseamna un cuplu de peste 300NM, obtinut de la un motor din asta "nu prea performant" ?
|
parca nu arata chiar asa agresiv fata de modelul anterior ... dar merge si asta
|
Uratel foc!
|
Oare de ce au modificat doar farurile la partea fata ?
|
e destul de dragut
|
fata nu e o noutate... copy-paste de la L200
|
Fata de L200, si parca din spate seamana putin cu Subaru Tribeca
|
atat de mari sunt modelele astea... vapoare pe roti:)...mitsubishi e firma specializata in asa ceva, asa ca nu ma mira nimic din ce iese din mana lor
|
dragut se vede cate este jeep adevarat si care este chici
|
din fata e l200.....masina nu e nici cea mai rea(ca design)...dar nici cea mai buna
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:39. |
- Copyright 2026 4Tuning