![]() |
Bmw M3 vs Mercedes CLK
1 Attachment(s)
Stock E46 M3 Manual (343HP) VS Supercharged Brabus 5.8 CLK (550+ HP)
|
se tine bine m3-ul pe langa imensul brabus :lol:
|
nu pot sa downlodez filmu.. dar este cumva filmat noaptea si sunt 2 curse? in amandoua castiga clk`ul?
|
da :D
|
Este o singura cursa filmata cu mai multe camere, din diferite unghiuri
|
cei peste 200 de cai pe care ii are in plus brabusul nu se arata aproape deloc in filmulet...
|
pai M3`u pleaca mai bine.... da` dupa aia....vine tare clk`u...
|
se vede superioritatea CLK, putin, datorata puterii de cel putin 1,5 ori. dar cu un motor ceva mai mare...il nenoroceste BMW-u.
Ganditi-va ca ar fi fost un M5...sa se apropie ca putere, sau mai bine un M6.Sunt curios atunci... |
1 Attachment(s)
mah...sunteti ridicoli....vb despre ce se vede nu k dak ar fi un M6 si delea...hmmm atunci puneti toate M-urile voastre cu un CLK DTM AMG (il stiti, ala d strada, nu cel d curse)suta in 3,5 sec, 200 in 10 sec....sa va vad atunci..!!! :))) in rest c sa zic...misto forumul...Respect
|
1 Attachment(s)
ohh , am uitat ceva...stiti d c pleaca mai greu CLK-ul?????pai tre ceva secunde sa intre Kompresoru in functiune...=Lag. Ink o data...BRAVO PT FORUM
|
ok...fii tu mai destept :)) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
vs
1 Attachment(s)
vs
|
Quote:
Kompresorul mecanic este invartit de curea si merge tot timpul si ai boost de la turatii joase.Asta este avantajul fatza de tubosuflanta. |
1 Attachment(s)
CLK Brabus
|
Re: Bmw M3 vs Mercedes CLK
unde scrie ca clk-ul e brabus ...???
|
Quote:
Intradevar m3-u a plecat repede da l-a ajuns clk-u pana la urma....Si totusi m3-u are 343 CP iar clk-u 550+....E logic sa castige clk-u... |
.... as vrea sa vad si eu macar o dovada ca e brabus sa nu mor prost...
|
Pai e brabus n-ai vazut ce fel s-a dus???Daca era clk normal se ducea de 3 ori mai incet
|
eu nu cred ca un m3 stock are cum sa plece mai bine decat un clk brabus
|
Quote:
si daca era un 4.3 "normal" sau un 3.2 preparat |
wtc: astia daca vad un porsche 911 automat zic ca e 911 turbo si deci asa e convinsa toata lumea ca e un brabus.
|
de aia zic si eu ... unde ii dovada ca ii brabus .... fiindca pe mercedes benz world forum se specifica ca e stock si ca singura problema ii soferul slab de pe m3...
|
la diferenta asta de cai nu e de mirare ca a castigat mercedes! e ca dacia 1310 versus passat.... daca era si bmwul modificat si nu cu cai din fabrica se termina altfel filmuletu!
|
BMW Richard Hamann.....;)
|
Quote:
|
wtcvictim nu vezi ca numai aiurea posteaza?
|
hehehe este clk 55 AMG mai mult k sigur
|
Cum ati dedus ca clk-ule brabus si de unde stiti ca m3 e stock? :evil:
|
Quote:
|
Quote:
|
aici avem 3 probleme:
1 de unde stiu k clk-ul e brabus 2 de unde stiu k m3-ul e stock 3 cursa e foarte stransa la o diferenta asa de mare ( 200 Cp) something smels fishy around here... |
draguta cursa ;)
|
Diferenta de putere este foarte mare Bmw M3 sa tinut foarte bine;)!!
|
e vechi testu a mai apatut un clk de atunci si nu baga filmulete la liniute
|
aia 200 de cai ii foloseste cand depaseste bariera de 200 de km si uraca pana la 320 km /h
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:08. |
- Copyright 2026 4Tuning