![]() |
FILMARE!!!!
Hai Beti si feti....sa ne adunam odata....sa futem o filmare....cu burnuri....figuri....drift....sa aratam ce poate cluju.....hai sa facem o intalnire....da calumea....nu ko....nu csr....nu nsl.....noi....aia pasionati din cluj....si masinile adiacente......nu credeti?
|
:peace: :peace: :peace: maestre..ideea e ff buna...este o initiativa extraordinara...si merita...eu personal voi semna condica...merita sa vada lumea ce are clujul mai bun....
|
mai avem si noi o \"baza de date\" de filmulete a la cluj.
ideea e buna si de multa vreme incearca cineva sa faca chestii de astea. eu vreau sa ma ocup de montaj si editare fie singur fie cu cineva. |
si io ...si io ...si io :idea:
|
Muhahahahahahaha :twisted: :twisted: :twisted:
|
tu intai permisu :))
|
Vad ca se infige lumea.....buuun...atunci hai sa punem la punct detalii....unde?....ce filmam?...si pe film.....ce soundtrack punem??? :P
|
Ionut....esti deja la soundtrack? Nici nu ati filmat inca. :lol: Ca sa nu mai zic de alte detalii. :P
|
BINENTELES ca eu am niste idei ;) si nu o sa dau detalii numa cand ma intalnesc cu voi ca altfel ar fii cam prematur sa vorbesc despre ele.
in acelasi timp cred ca ar fii omenesc sa ne gandim la unele chestii de regie sau \"directing\", o conducere a \"filmului\" sa stabilim niste teluri si niste responsabilitati. |
mam gandit si la un titlu ;)
- The Power Of An Illusion - The Last Lap - Trouble - Sunset - Dust in romana inca nu mam gandit... |
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ce tare e piry....cica stie ceva dar nu zice pana nu il ducem cu noi....eu zic sa il luam si pe sarmanul de el....daca promite ca imi pune masina intr-o lumina buna :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
habar nu ai ce stiu sa fac :twisted:
plus ca nu vreau sa ma deconspir :twisted: |
si tin sa precizez ca visez la un film de asta de vreo 2 ani 8)
|
deci de 2 ani te tot gandesti pt titlurile astea? :).SI pt cele in romana?inca 2 :)) ?
|
te-ai trezit tu sa fii destept, am zis ca visez la film nu la titluri
nu stiu ce-s cu impresiile astea, ai impresia ca suntem intr-un film regizat de sergiu nicolaescu iar tu in rol principal? sa stiu si eu. |
Incearca sa vezi si tu gluma din post-u meu,nu vorbeam serios.Ce te oftici asa repede? :)
|
lol ... amu totusi la ce va asjteptatzi sa facem ? ... hmz ... ceva race prin oras, pe urma ajungem undeva unde cand intri deja baietzii se rup in drifturi si burnuri ... aaa ... si of course femeile dau din buci :lol: ... bah ... totusi ... let's get real :P
|
i am real!
cvr asa is eu ...mai ofticos mai ales daca nu te cunosc. eu astept sa discut cu cineva SERIOS despre acest proiect. |
Ti-o mai trecut supararea?las ca o sa ma cunosti poate daca se realizeaza proiectu asta :P.Oricum ii interesant,pot aduce si io camere ca am 2.
|
atat!!!!!! pai nu aduci una ci amandoua :D
ar fii super cu mai multe camere pentru realizarea cadrelor multiple. |
presimt ca nu o sa se aleaga nimic de treaba asta...
|
bah voi si pentru asa ceva va certati ofticosilor :lol:
pai atunci tre sa-i dau dreptate lu tekno :oops: |
nu so certat nimeni, deci cine-i decis?
|
Mah, ideea suna fain!!! :twisted:
... si cam cate minute v-atzi gandit ca ar putea avea filmu? (avand in vedere ca ar trebui raspandit prin frumoasa patrie) |
mda super idee. sper sa va iasa, cat despre soundtrack ash sugera ceva de genu 50 cent piggy bank sau altceva :D :D
|
Re:
Quote:
|
EMF - Unbeliaveble :P
|
\"Sean Paul-We'll Be Burning\" Burn that rubber!!!! :twisted:
sau \"Crazy Town - Butterfly\" succes sigur dupa Fast & Furious :lol: sau chiar mai multe piese ... care cum potriveste cu \"actiunea\" (cu faza din momentu respectiv). |
da facem odata sau nu???
|
trebe sa ne intalnim sa vorbim, cine ii interesat ca si participare?
|
trebe sa ne intalnim sa vorbim, cine ii interesat ca si participare?
|
eu cand imi trece raceala
am putea crea o rapire din avram iancu sau...ceva de genu :D |
eu...si si mie tre sa imi treaca raceala :P
|
as vrea si eu sa ma implic... daca va pot ajuta cumva sa imi ziceti :)
ce rapire din Avram Iancu ?? :lol: |
poi 4 vin cu masina
pun frana brusca il baga pe unu in masina si pleaca in trombna si alti filmeaza de pe diferite parti ale pietii |
hahahahahhahahahahahaa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ma scuzati...m-am lasat dus de val ....ahhahahahahahahahahhahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: GET REAL PPL!!! e vb doar de o filmare cu masini...nu filme cu sergiu nicolaescu :lol: :lol: :lol: :lol:
|
nu facem un film de comedie / caterinca.
va fii un film cat se poate de serios. |
Re:
Quote:
|
Lasand laoparte tipa care urla!!! :lol:
Cand e intalnirea si unde ? .... vb aia tre stabilit un scenariu, locatzie, data, unghiuri de filmare, camerele (cate si cine are de pus la dispozitzie) etc .... :wink: |
io nu mai vreau \"rapiri\" si nici \"furturi\" de masini ca le-am incercat si-s rasuflate :x
P.S. are cineva filmarile noastre vechi??? :wink: |
| All times are GMT +2. The time now is 03:02. |
- Copyright 2026 4Tuning