![]() |
intamplari de pe la scl,faculta,servici, fiecare dupa caz...
ia ziceti voi aicea baieti (si putinele fete :D ) ce mai patiti voi pe la scl...ce va place ce nu si aia aia....
eu acuma imi fak tema la mate(apropo ma dispera matematica) ca mi-o dat profa 20 de probl suplimentare shi tema si vai deja ma doare capu si inca nu m-am apucat de ea=)) a da shi am uitat sa zik ca azi a fost campionat de fotabal la scl :D am trecut de grupe(clasele a 10-a am batut cu 8-1 respectiv 7-2 :twisted: ) shi sunt frant dar nu conteaza :D |
daca tu la 16 ani te vaiti ... da' yo care dau anu' asta bacu' si ne dispera profa' de mate cu vreo 30 de probleme pe zi + predatul consta in ascultare din lectia ce urmeaza sa ne-o predea ??
|
Re:
Quote:
+la romana la engleza totul e flex...:)profa citeste reviste, noi conversam:) la conta...flex...mergem sa ne luam de mancare, si ii mai luam si la profa:) toti ne bat la cap ca a fi greu, ca n-om trece, ca a fi asa...ca a fi ase... in loc sa ne lase in pacea domnului, sa invatam linistiti:)) |
In clasa a 12-a trebuie sa te distrezi in I semestru si apoi in sem II trebuie sa pui burta/mana sau ce vreti voi pe carte
Asa ca bucurati-va pana la revelion .. dupa e mai complicat Va trece .. toate trec .. important e sa treaca cu bine Succes baieti ! :wink: |
conform noii programe scolare ne distram pana in februarie :)
si multzam pt urarea de succes pt bac :D |
ce viatza avetzi :))
|
viatza sau \"viatza\" ? :D
|
yupiiiiiii am ajuns in finala :D astazi sarbatoresc ma nu fak nik pt scoala =)) (nu ca asi face eu in general :D )
|
ati auzit de YM ? :D
|
n-au auzit mah,ca ei fac teme :lol:
no offence dar nu am putut sa ma abtin |
what is this so called \"teme\" ... :D
mi se pare un cuvant cunoscut ... parca am mai auzit de el pe undeva ... |
de ce sa inveti pe semestrul 2? eu n-am invatat deloc pentru bac si am luat 8.25... ah, doar la romana! acolo chiar trebuie sa inveti pentru ca e probabil singura materie unde chiar esti 'tu cu tine, singur'...
in rest, bac-ul inseamna 0 |
ce e ala BAC?
e ala pe care se urca masinile nuh? :lol: |
dupa ce termini cu el :)
|
vai ce weekend am mai avut =)) am avut balu bobocilor vineri shi ieri si azi excurise :lol: ce mortal o fo =)) maine bag poze!!!! h3h3 ah shi da am im dah nu is crios!!! shi daca nu va intere nu cititi!!nu va obliga nimeni!!!! =))
scuzati daca am zis ceva aiurea da acuma imi dau si eu seama ca is cam inca cuprins de atmosfera excursiei =)) :oops: :P :lol: |
entuziasmatule .... :D :D :lol:
|
Re:
Quote:
cuprins sau drunk ? :lol: |
Re:
6 Attachment(s)
Quote:
acuma iau pozele de pe net, fac o mica selectie si :roll: edit: ham ce aiurea.....nu am gasit poze calumea nici de la bal nici din excursie....astia zik ca in excursie la destrabalare nu s-o prea facut poze...eu nu mai tineam minte :lol: :lol: ori cum trebuie sa fie ceva mai calumea de atata....dar pana atuncea: p.s. nu am gsit pozele cu mine :evil: poate maine.... p.p.s citit si comentariile ca mi lene sa le comentez aicea :) |
maine poze si cu balu...poate si cu nebuniile din excursie =))
ce plictisitor pot sa fiu :lol: |
misto gagica din stanga in roz din prima fotografie :D
cam mica da' se face o bunaciune ... in timp ;) |
8 Attachment(s)
mai faine erau prietenele ei :twisted: :D :P
si acuma balu(inca mai caut poze calumea si dl bal si din excursie :wink: ) p.s. mai bagati si voi poze dl bal-uri si excursii si colege si colegi si tot tacamu :) :twisted: p.s.s. to be continued |
cea mai penala faza posibila pe care am puttu s-o vad ...... la mine in cartier ... pe drumul care duce spre statiuni ......2 carute cu tzigani... ce faceau ? o dadeau in liniutza!!!!!.... PENAL rau de tot. mi-a parut rau k am scos prea tarziu telefonu` si nam mai apucat s filmez nmk :((:(( oricum prea penala faza!!!
|
Frate, ce mananca ma copilele astea de au asa tzatze???
Cernobalu e de vina sa moara vanilia.... Pe vremea mea, eheeee, te multumeai si cu \"nasturi\"... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: PEACE :peace: |
ce ma? teai invatat cu nasturi?! :lol: :lol: :lol: :lol:
asta e tare...auzi la mistret...nasturi :lol: :lol: oricum..azi nu am fost la facultate :twisted: soooooooomn rules :peace: |
Re:
Quote:
|
am examen intr-o ora :peace:
|
Re:
Quote:
|
nu cotneaza asta...conteaza daca l-a luat :D
|
TOEFL ... rezultatele peste o luna :roll: mersi de urare
|
Sa va spun io acum intamplare de la scoala....
Eram prin clasa a 6-a si niste colegi de-ai mei sareau de pe o banca-afara-pe usa deschisa si vroiau sa vada care sare mai departe. Eu,vrand sa fiu cel mai jmecher soarec,am hotarat sa sar cel mai departe,asa ca am aliniat vreo cinci banci,m-am suit pe ultima,mi-am facut vant si am sarit pe usa....am sarit cel mai tare!!!Dar in drumul meu am dat cu capul de tocul usii(aveam si viteza :lol: ).Cand m-am trezit...sange peste tot,iar io nu stiam de unde e sangele si radeam ca un soarec prost ce eram.Deznodamantul cam lipseste,dar asta e...(nu mai tin mine :arrow: mi-am pierdut cunostinta) And I lived not so hapily ever after :lol: :lol: :lol: |
Doamne cat am mai ras!!!!!!! :):):):):):):) bravo mai ! asha om !
am si eu una ... eram mica si prostutza ... ma uitam in sufragerie la tv .. si ce-i veni lu sormea in cap ... sa sara de pa mas in fotoliu ...... moaaa ce ditrractiv era ptr ea .... am ignorat-o eu cat am ignorat-o si n-am mai putut si am sarit si eu odat` de 2 ri deja devenise funny .. amandoua saream pe cate un fotoliu .... si la un moment dat .. vrand s sar eu mai tare .. si AM reusit !!! CE ?????? sa sparg lustra cu capu` :)):)):)) bineinteles cand a venit maicamea si a vazut din ditamai lustra doar un ciot ... am dat vina pe sor-mea k ea a mai mica :)):)):)) |
vai da' ce nesimtire... :lol:
|
ce plictisitor e la facultate... :(
|
Quote:
PS:trebuie sa facem un club:\"Cei care dau cu capul de obiecte\" Quote:
[/quote] |
visuri sau vise? :P
speeder, lasa tata distreaza-te cat ink poti.. |
Re:
Quote:
|
Re:
[quote=\"SHOGUN-A8\"]
Quote:
PS:trebuie sa facem un club:\"Cei care dau cu capul de obiecte\" Quote:
|
bah sa mor yo ... de 3 zile ne ducem de pomana la scoala :D
adik mergem la scoala...stam 4 ore in care DOAR scriem...si plecam acasa... luni spre exemplu am facut doar o ora din 5... ah...si cica suntem a douaspea' si tre' sa ne pregatim pentru bac...sigur...si marmota ce facea ? |
Re:
Quote:
.... ore in locu vostru :D |
nu...ca aia preda :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:44. |
- Copyright 2026 4Tuning