![]() |
Cea mai mare motocicleta din lume - Gunbus 410
23 Attachment(s)
Cea mai mare motocicleta din lume - Gunbus 410
Cand vine vorba despre motociclete personalizate, constructorii sunt impartiti in doua categori: visatori si nebuni. Din a doua categorie face parte si Clemens F. Leonhardt, care tocmai a terminat de construit ceea ce el numeste "cea mai mare motocicleta din lume." Spre deosebire de vechea creatie, la fel de traznita numita “Monster Bike”, Leonhardt sustine ca Gunbus 410 este perfect functionala, gata de a te plimba cu ea pe strada … iar anul viitor modelul va intra in productie intr-o serie limitata. Avand in vedere dimensiunile neobisnuite pentru o motocicleta : 650 de kilograme, o lungime de 3,47m cu saua la o inaltime de 80 cm fata de sol, aceasta imbina design-ul cu performanta, un adevarat monument din otel, ce va atrage privirile tuturor. Gunbus 410 dispune de un motor V-twin la 45 grade, cu o capacitate de 6728cc, pe injectie, cu un raport in 3 trepte, plus marsarier. Ca optionale, Leonhardt lucreza la un atas la fel de urias, ce va fi gata pana in momentul intrari motocicletei pe linia de productie. Clemens F. Leonhardt ne mai surprinde inca o data, aratand ca totul este posibil, atunci cand iti doresti cu adevarat ceva. |
Re: Cea mai mare motocicleta din lume - Gunbus 410
mie nu imi place
|
nu e practica si e urata, si in plus daca ai cazut cu ea ti-o mai ridica cu macaraua
|
Super cred ca daca as dispune de bani as cumpara una la fel pt ca ar fi unica moto pe care nu mas simti un gigant.Toate motoarele pe care ma urc mise par mici si nepotrivite din cauza inaltimi mele de 2m dar asta cred ca miar si potrivita cat costa bestia??
|
Quote:
dacă citeai mai bine ai fi văzut că omu' lucrează la un ataş pentru namila aia, tocmai ca să o facă mai stabilă oricum... felicitări lui a avut o idee şi pasiune... nu e tocmai usor sa modifici doi cilindri de pe un motor circular de avion ca sa ii pui pe o motocicletă. Ceea ce mi se pare foarte indicat să adauge pe ea ar fi o carcasa peste trasmisia primara si o apăratoare peste lanţ, căci la dimensiunile lor dacă din greşală îi scapă pilotului un picior în ele... nici nu vreau să mă gândesc mai departe eu consider acea motocicleta ca fiind o formă de artă... apropos, în cay că nu v-aţi dat seama încă: anvelopele sunt de avion :P |
pe langa asta nui cea mai mare din lume...au americamii una de 6-7 metrii inaltime...asta ii undeva pe la mijloc...nui nici mare mare nici mica...
|
si cine merge cu ea GHITA MURESAN ???:lol::lol::lol:
|
are 6.8 L pfoaiii astia nu sunt sanatosi noi suntem cu incalzirea globala si ei fac idiotenii dastea.. sincer asta e o idee stupida, tipic americana
|
sunt curios cand o lua cineva o cazatura cu ea...
|
eu as vrea sa il vad luand un viraj cu ea!iti dai seama ce brate iti faci?
|
asta nu mai e motocicleta, doar poate fiindca are 2 roti
|
ma intreb ce viteza max o avea...catzi CP ce cuplu... la motorul ala de 6.8l are ceva...
|
pai motor mare dar si 10 tone
|
hmm imi plac blondele
|
nu imi place .... vorba cuiva de pe aici de pe forum cine marge cu ea Ghita Muresan? mie unu mi-ar fi fff frica... 4roti sunt mai stabile ca 2 :-P
|
motocicleta pt baschetbalisti:writers_b
|
Si in concluzie "Marimea conteaza, nu?" :lol:
Criminala! |
Quote:
|
Asta e un mutant din categoria moto .
Daca nu-i pune atas nu va putea numeni sa o tina intre piciore . |
raman la 4 roti , iar ... asta nu e cea mai mare motocicleta , si .... e oricum prea... BIG si fara atas cred ca nimeni nu prea o va pilota, dar felicitari constructorului pentru efort ;)
|
Cred ca motorul e luat de la vreun avion cu motorul in stea de la care ia inlaturat cativa cilindrii!
|
e prea mare si grosolan
|
BIG and UGLY. Crek trebe unu ca Hulk Hogan sa mearga pe ea... sau plm, unu de la wrestling... nici ala nu cred ca poate merge bine ...
|
aiurea. Oricum nu poti merge cu asa ceva. Ce?! are servo de poti invarti ghidonul? nu cred
|
ciudatenii americane...bleah
|
eu nu cred ca a mers cineva cu ea vreodata.. :D
decat daca se lasa cricu` ala sau cum se cheam de la buton.. :D |
daca faci pana la poalele unui deal si singura vulcanizare e de partea cealalta a dealului:))... exagerata dupa mine....motorul asta trebuia inventat pe vremea spartanilor: )))))....
|
Eu zic ca motoreta asta e facuta pentru BIG FOOT ;))
|
La asa ceva se poate pune atas un Mini sau o Broscuta. Si daca lasi si motorul de pe masina ai ceva de genul "motocicleta cu masina atas" si te poti plimba si cu 2 roti si 4 roti. Nebunie....
PS: In loc de blonda aia din poza cred ca ar fi mers Roxana Ciuhulescu!? |
foarte hidoasa...parerea mea
|
Quote:
|
mmm mai bine nu isi bateau capu cu ea...ca arat urat si nici nu e practica daor asa de forma sa o cumperi...da la cat de urata eeeee
|
e buna de mers cu ea pe camp...inloc de tractor.. :) oricum tare ideea..oare cate galeti per km manca ? :D
|
blonda-i buna....aaa si prefer 4 roti :P
|
urata rau de tot......ma intreb numai ce se intampla daca faci un accident cu ea....sa lovesti o dacie:))) nu e practica deloc ...ma intreb cum misti ghidonu cu tot cu roata aia de avion...
|
nu imi place e cam exagerat de mare
|
:)) creca stay pe burta knd mergi cu el
|
Eu sunt mic ( nu stiu nimic ), dar la o astfel de " motocicleta " cred ca s-ar potrivi ( ca atas ) " iahtul " Queen Mary 2 " !!!!! si lasand gluma la o parte, ca sa incapa pe o banda as recomanda un autobuz de scoala ( tot din ala american ).
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:32. |
- Copyright 2026 4Tuning