![]() |
Jaguar XF-R prezent la Festivalul Goodwood
9 Attachment(s)
Mult-asteptatul Jaguar XF-R si-a facut prima aparitie oficiala week-end-ul care tocmai a trecut la Festivalul Vitezei de la Goodwood.
Pregatit sa debuteze la inceputul anului 2009, XF-R este alternativa Jaguar la modelele BMW M5, Audi RS6 si Mercedes-Benz E63 AMG. Cu toate ca nu sunt foarte multe informatii disponibile despre acest model, se pare ca XF-R va beneficia de un motor V8 supraalimentat de 5.0 litri ce va dezvolta nu mai putin de 500 cai putere. De ajuns ca sa accelereze de la 0 la 100 km/h in cel mult 5 secunde si sa atinga o viteza maxima de 250 km/h (limitata electronic). <embed type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" src="https://i21.photobucket.com/flash/player.swf?file=http://vid21.photobucket.com/albums/b271/garethjennings/GoodwoodFoS2008110.flv" height="361" width="448"> |
Re: Jaguar XF-R prezent la Festivalul Goodwood
tare................:evil::twisted:
|
arata prea misto....
|
ja,ja,ja,ja,jaguaaar :X
|
In sfarsit un contracandidat pentru bolizii Germani .
Numai ca daca are doar 500 cp nu cred ca va reusi sa faca fata Nemtoaicelor . |
Super tare! Dar poate sa-mi explice cineva ce este cu partea acea mata de pe capota?
|
super tare, insa cu siguranta nu va face fata lui M5... insa acesta este mult mai exclusivist :)
|
Nu mai seamana a jaguar ;;)
|
niiiiiiiiiiiiiiiiiiice...:D...arata bine
|
am vazut una live...in dr tr severin...aduc poze daca o mai prind:P Foarte tare oricum
|
Cu 500 Cp nu cred ca va face fatza concurentei, tinanad cont ca rs6 are 580 si m5 va aparea acum probabil la fel de puternic. Cred ca se bazeaza pe exclusivitate, doar e un Jaguar.
|
Ma scuzati dar nu vreau sa fiu insistent, si vreau sa imi imbagotsesc putin cultura generala! Ce este acea parte mata de pe capota si botl masini? Ca nu intzeleg!
|
Din pacate, partea din fata a masinii era inca camuflata si nu a fost dezvelita.
|
Quote:
|
imi placea xf-ul normal asta cred k o sa imi placa mai mult :)):D...oricum nu cred ca este la fel de sportiv ca bmw-ul si mertu`
|
arata bine...
|
frumos intradevar:)
|
i love jaguar :D
|
In sfarsit si Jaguar pregateste un model mai puternic pt XF, ca altfel ramanea in urma.
Cred ca este destul de competitiv! |
tot respectul pentru aceasta masina
|
gigea pocccccccccccccccccccccc
|
Nice ... misto .... tare ........ cool ........ stiu si yo de pe timpu cand faceam la olitza ca jaguar e cool si de dragu` posturilor tre sa scriu ceva .......Foarte tare! daca nu sa mai scris! e ok asa !?
|
marfa..ce pot sa spun
|
Dragut faptul ca Jaguar pregateste un model mai puternic, dar concurentii directi gen RS6 vor matura pe jos cu aceasta versiune de Jaguar.
|
super tare masina
|
ford a inceput sa-si puna amprenta serios pe noile modele Jaguar. Pana acum nu au facut-o rau, insa nu mai e Jaguar`ul de care ne indragostisem
|
Nu e rau deloc, dar nu cred ca poate fi considerat chiar o alternativa pentru M5 si RS6.Dpdv motor ar fi trebuit sa aiba 500cp aspirat sau in jur de 580 cu turbo pe el.Oricum insa...nice job.
|
Quote:
dar intr-un fel ai dreptate, din moment ce xf-ul a fost conceput sub ford. |
:shock::shock:: i think i'm in love:D:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:57. |
- Copyright 2026 4Tuning