Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   NoSpeedLimit Romania Club (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club.html)
-   -   Au inceput inscrierile in NSL Romania (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club/8429-inceput-inscrierile-nsl-romania.html)

F_L_R 27-09-05 08:26

Au inceput inscrierile in NSL Romania

[b]-Cam tarziu dar A INCEPUT!!!!!!!

Mustang 03-10-05 10:24

salut baieti ... sper sa ma primiti in clubul vostru cu aceeasi caldura pe care i-ati primit si pe ceilalti ...

multzam nsl_florica pentru k m-ai acceptat...
salut all :D

GolfuletzS 03-10-05 14:14

esti bine venit :D

Floppenstein 03-10-05 16:20

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Mustang Mach One\"
salut baieti ... sper sa ma primiti in clubul vostru cu aceeasi caldura pe care i-ati primit si pe ceilalti ...

multzam nsl_florica pentru k m-ai acceptat...
salut all :D

welcome to the club :wink:

F_L_R 03-10-05 23:55

-Acceptul de usergroups nu te face membru NSL-RO.
-Acceptul de usergroups poate fi dat ca simpatizant , onorific sau ca ai tu placerea de a purta usergroupul NSL.

NSL_Doru 04-10-05 02:04

Re:

Quote:

Originally Posted by \"NSL_Florica\"
-Acceptul de usergroups poate fi dat ca simpatizant , onorific sau ca ai tu placerea de a purta usergroupul NSL.

Iti propun ca acceptul pentru usergroup sa nu il aiba decat membrii NSL Romania!

Mustang 04-10-05 12:59

bre...si ca simpatizant e bine :D, d-aia si am cerut la voi ;)

Floppenstein 04-10-05 14:01

Re:

Quote:

Originally Posted by \"NSL_Doru\"
Quote:

Iti propun ca acceptul pentru usergroup sa nu il aiba decat membrii NSL Romania!

subscriu la ce zice doru...da ar fi mai bine sa fie facute 2 usergroup-uri...unul pt simatizanti si unul pt membri :roll:

aDytZa_1989 04-11-05 07:57

salut non speed limit. Ma cheama adrian si mi se spune aDytZa. as vrea sa intru si eu in clubul vostru sunt din bucuresti. am incercat in alta parte dar sunt departe de mine asa ca as dori sa intru la voi. nu cunosc pe nimeni insa am auzit de la un tovaras din alt club ca e super aici . ma primiti si pe mine ce ziceti id meu aste adytza_pytyc89 si mail-ul meu este [email protected]. astept raspuns va rog

aDytZa_1989 04-11-05 08:27

chiar nu vb nimeni si cu mine va rog
as vrea sa aflu si eu niste detalii :D haideti va rog

ionutdrg 04-11-05 11:37

Re:

Quote:

Originally Posted by \"aDytZa_1989\"
chiar nu vb nimeni si cu mine va rog
as vrea sa aflu si eu niste detalii :D haideti va rog

AICI gasesti toate detaliile si conditiile de inscriere in NSL-RO

HAL 04-11-05 20:46

sal florica?

daca am fost inscris in structura veche am inteles ca numai platesc taxa de inscriere dar cu cotizatia cum fac?
scuze daca pun intrebare stupida dar am ramas un pic in urma cu evenimentele :cry: :cry:

10x

F_L_R 05-11-05 00:54

-Te astept pe la garaj sa vorbim. trebuie sa completezi un nou formular.

alias_gsi 05-11-05 03:34

Re:

1 Attachment(s)
Quote:

-Te astept pe la garaj sa vorbim. trebuie sa completezi un nou formular.

am vorbit eu cu aDytZa_1989 vreo 3 ore pe messenger
i-am explicat despre ce este vb ,mi-a explicat si el,nu i-am dat nici un raspuns deocamdata,i-am spus sa aibe rabdare sa il cunoastem mai bine sa stam de vorba si noi(membri fondatori),sa cadem de acord
are 17 ani,si pina implineste virsta de 18 ani si va detine permis auto cel putin categoria b poate fi membru simpatizant al NO SPEED LIMIT RO CLUB asta daca sunt de acord si ceilalti membri fondatori.

cu respect G_S_I

MEMBRU FONDATOR NO SPEED LIMIT ROMANIA CLUB

F_L_R 05-11-05 09:19

-Varsta si lipsa permisului de conducere i-l face pe tanarul sus mentionat sa mai aibe putina rabdare. Conditiile de inscriere sunt clare si nu se fac exceptii.
-Singura exceptie am mai spus este Golf Tuning care a facut parte si din vechia structura . Stiu am mai fost cati-va care nu au avut permis si varsta dar iata ca au intrat foarte repede in randul nostru.

ono41 07-11-05 01:18

M-am interesat de mai multe cluburi si nu mi sa parut pana acum nimic serios, cu cine pot sa iau legatura pt a avea mai multe informatii despre acest club NSL?

GolfuletzS 07-11-05 08:47

cu Florica, GSI

F_L_R 07-11-05 10:09

-Ono pe aeroport in primavara la prima cursa cand ai venit cu baietelul tau pe podium , un tip ti-a inmanat cupa. Eu sunt aceala si daca doresti sa stam de vorba anunta-l pe Jabba (STi negru) sau SXC-ul pt ca am inteles ca va cunoasteti bine . (SXC= fostul M5 visiniu ). Numai bine.

Pitu 17-11-05 17:56

adi acela vrea sa intre ca membru simpatizant :wink:

F_L_R 30-11-05 23:29

- Pe scurt in doua cuvinte. Am avut in veche structura si 3 sau 4 minori dar care intre timp au luat permise de conducere si au acum propriile masini.
- Intentionez sa fac din NSL-RO un club unde oamenii sa nu se certe......... stiu ca va fi greu dar cu pretul de a deveni un Club exclusivist am sa fac acest lucru.

rada_ady 16-12-05 00:52

salut.vreau si eu sa intru in clubu vostru.ce trebuie sa fac?eu am prieteni in NSL dar sunt inscrisi pe craiova.

F_L_R 18-12-05 09:32

-Pai nu este nici-o diferenta intre Craiova si Bucuresti ....este acelasi NSL-RO numai ca trebuie sa te hotarasti de unde esti din buc sau cr........:))

P0p0iu 27-12-05 22:14

Salutare tuturooooor !!
La Multi Ani si la cat mai multe \"gume\" explodate baieti !!
Am reaparut si eu pe aici....sper sa nu ma fii uitat asa repede ! :D

B-14-BYE 05-01-06 20:40

sal

un an nou cat mai bun! mereu am simpatizat clubul asta si sper sa fac si eu parte din el !! florica ti-am trimis pm. multa bafta in continuare

Andrei_NSL 09-01-06 22:12

sal`tare

:lol: :lol: :lol: sal`tare.....mai am ceva de asteptat...cu referire la inscriere ..inca`s minor :lol: :lol: ..doar k simpatizant pot sa va \"ajut\" acu` :twisted: :twisted: .... va veni si vremea mea :D...multa sanatate si noroc in continuare :lol: :twisted: !

alias_gsi 10-01-06 15:11

Re: sal`tare

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by \"Andrei_NSL\"
:lol: :lol: :lol: sal`tare.....mai am ceva de asteptat...cu referire la inscriere ..inca`s minor :lol: :lol: ..doar k simpatizant pot sa va \"ajut\" acu` :twisted: :twisted: .... va veni si vremea mea :D...multa sanatate si noroc in continuare :lol: :twisted: !

Ca me3mbru simpatizant te acceptam cu placere dar poate ne spui si tu citeva cuvinte despre tine sa te cunoastem sa stim cu cine stam de vorba.
cu respect GSI-U

F_L_R 11-02-06 21:27

-Inscrierile in Club reincep de la data de 1 Martie 2006.

B-14-BYE 13-05-06 09:10

Re: AU INCEPUT INSCRIERILE IN NSL-ROMANIA

salut baieti.. credeti ca as avea si eu loc in clublul vostru? acum am si carnet. si masina. id meu de mess cineva2002ro cine vrea sa vb cu mine.. platesc taxe.. cotizatii.. orice.. si as vrea si eu stickere pe masina

GolfuletzS 13-05-06 09:25

pei vorbeste cu GSi`u sau cu FLorica.... sau dute la garajul nospeedlimit din soseaua Mihai bravu nr 510A ! si il gasesti acolo pe florica ! azi nu stiu daca e !

B-14-BYE 20-05-06 17:34

nu mi-a raspuns nimeni pe pm.. se pare ca se cam doarme pe aici..

cioky 09-06-06 23:01

4 Attachment(s)
Salut baieti... din cate am inteles mai primiti niste oameni in club... si... as vrea si eu sa fiu membru al clubului dar nu stiu ce trebuie sa fac... am o dacie o sa trimit niste poze cu ea... nu e cine stie ce mai am de munca la ea...

ph87gms 25-07-06 11:33

Mi se poate spune si mie ce trebui sa fc sa ma pot inscrie in NSL.... sa devin membru NSL...am masina am carnet ,... am o doza de nebunie... dar totusi ce`mi btrebuie

NEOisme 05-08-06 15:43

daca sunt din slatina ,trebuie sa ma afiliez la Craiova?

ph87gms 05-08-06 16:11

logic k da

ph87gms 05-08-06 16:12

Quote:

Originally Posted by cioky
Salut baieti... din cate am inteles mai primiti niste oameni in club... si... as vrea si eu sa fiu membru al clubului dar nu stiu ce trebuie sa fac... am o dacie o sa trimit niste poze cu ea... nu e cine stie ce mai am de munca la ea...

dar este a ta.... te poti mandri cu ea

F_L_R 12-08-06 10:29

-Din Slatina automat mergi la Craiova si din PH ....avem in Ploiesti. Puteti vizita forumul nostru unde aveti filialele respective cu topicuri...
-In Craiova puteti vb cu Doru si la Ploiesti cu Pitu.

SEBASTIAN 12-08-06 16:01

Nu mai aud nimic de cel mai vechi club din romania.
Ce se intampla?

T@zMania 13-08-06 00:47

mai mult ca sigur ca se ''coace'' ceva;)

SEBASTIAN 13-08-06 07:04

La cat dureaza sa nu se arda de tot.

F_L_R 14-08-06 17:14

-Ma stii.....ce se poate intampla......daca nu scriu tot timpul nu inseamna ca nu vad......
-Atata timp cand la toata lumea nu se mai intampla nimic......si aici se pare ca nu se intampla.....se pare....:))

All times are GMT +2. The time now is 01:41.

- Copyright 2026 4Tuning