Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   DACIA 1300,ORIGINALA CU MICI MODIFICARI.1972 BV 72 JAF (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/84246-dacia-1300-originala-mici-modificari-1972-bv-72-jaf.html)

LUCI BV 89 WRC 13-07-08 23:24

DACIA 1300,ORIGINALA CU MICI MODIFICARI.1972 BV 72 JAF

5 Attachment(s)
Dupa atata timp in care am mai muncit la masina si am dorit sa imi inchid topicul anterior am decis ca acum sa imi deschid inca unul,cu gandul ca lumea sa mai schimbat un pic si atunci cand da un sfat bun rau sau isi da cu parerea o face cu bun gust nu sa jigneasca omu sau sa il deranjeze,toate sfaturile si opinile sunt imapartite dar toate sunt bine venite!!!
Am sa postez si niste poze mai vechi cu masina si acum in ce stadiu este,lucrez la ea de 3 luni imediat si sper ca in 2 saptamani sa o pot scoate pe sosele!!!bafta si stima tuturor DACIOTILOR

LUCI BV 89 WRC 13-07-08 23:32

Re: DACIA 1300,ORIGINALA CU MICI MODIFICARI!!BV 05 DFN

10 Attachment(s)
Astea sunt cateva din lucrarile facute la ea,cand am pus bara stabilizatoare mai groasa cu bielete antiruliu de papuc si bielete modelu nou de directie !!!

LUCI BV 89 WRC 13-07-08 23:37

4 Attachment(s)
si cam asa arata prin ianuarie!!!!la intalnirea cu capu si yackone

sorin_sorin95 13-07-08 23:41

Pana la urma ti-ai calcat pe suflet si ti-ai facut topic. Ma bucur. O masina care merita admirata. Luci tot respectul meu pentru masina ta.

LUCI BV 89 WRC 13-07-08 23:56

10 Attachment(s)
cateva poze mai recente ca ea inainte sa intre in lucru si cateva din piesele ce le-am montat

LUCI BV 89 WRC 14-07-08 00:01

10 Attachment(s)
si cateva poze cu ea inainte sa intre in lucru

Yackone 14-07-08 00:06

Quote:

Originally Posted by LUCI BV 89 WRC (Post 1643563)
si cam asa arata prin ianuarie!!!!la intalnirea cu capu si yackone

iarna ...frig...masini murdare...aparat foto varza...ce mai combinatia ideala;)

hai pozele din timpul lucrului ca-s curios ce ai mai mesterit la ea;)

LUCI BV 89 WRC 14-07-08 00:07

10 Attachment(s)
si inca cateva un pic mai recente de a se baga in lucru

LUCI BV 89 WRC 14-07-08 00:12

8 Attachment(s)
si inca cateva,telescoape de la nea mitica amortizor,chederele cu inima in perfecta stare care sunt inca nemontate si poze cand a venit nenea aborigenu la mine sa ii mai dau una alta ...

LUCI BV 89 WRC 14-07-08 00:16

16 Attachment(s)
si poze cand s-a inceput a se lucra ...serios pe ea :D
maine o sa mai revin cu restul pozelor si sper sa aiba si culoare maine
tin sa spun ca masina va fii la fel la exterior fara bari fara praguri,poate cu o buza de mk1 pe fata gen a domnului canny inca nu stiu,locurile la bari sunt astupate iar proiectoarele tot acelea vor fii,am o lampa spate noua france pe fata am la fel lampile semnalizatoare aproape noi cibie,ale ei erau ibatranite si cam vechi,si saptamana viitoare sper sa ii pot pune si rollbarul

Quote:

Originally Posted by Yackone (Post 1643621)
iarna ...frig...masini murdare...aparat foto varza...ce mai combinatia ideala;)

hai pozele din timpul lucrului ca-s curios ce ai mai mesterit la ea;)

da yack era rau naspa timpu atunci dar uite ca nu au iesit rau cu toate relele ce au fost atunci....bafta yack si astept sa ne vedem

PH 33 RNR 14-07-08 00:39

Re: DACIA 1300,ORIGINALA CU MICI MODIFICARI.1972!!BV 05 DFN

imi place cum ai pus pozele in timpul desfasurari...masina ai reconditionato din cate vad cap coada ceea ce e bine,sa ai grija si la detalii,cu aripile interioare ce faci?pui de 1310 sa ai loc mai mult sau le lasi asa?sa ai grija la finisaje si vposit bafta si felicitari ca ai salvat o dacie de la moarte...asteptam cu nerabdare finalul

LUCI BV 89 WRC 14-07-08 00:42

Quote:

Originally Posted by PH 33 RNR (Post 1643703)
imi place cum ai pus pozele in timpul desfasurari...masina ai reconditionato din cate vad cap coada ceea ce e bine,sa ai grija si la detalii,cu aripile interioare ce faci?pui de 1310 sa ai loc mai mult sau le lasi asa?sa ai grija la finisaje si vposit bafta si felicitari ca ai salvat o dacie de la moarte...asteptam cu nerabdare finalul

mersi razvanele aripile interioare vor ramane aceleasi nu sa umblat la ele la fel si la pasajele pe spate am vrut sa pun de golf dar am renuntat le-am evazat pe astea cat am reusit cu pasajele ei....la finisaje sper sa iasa bine pt ca am muncit mult la ea ...ms inca odata

adi.schumi_tm 14-07-08 08:30

Felicitari pt munca depusa la masinutza si pt rabdarea de care ai dat dovada.Ma bucur ca ai redeschis un topic cu masina ta ca sa vedem si noi ce mai faci la ea.Spor in continuare la munca si investit bani in ea

BTL-gordini 14-07-08 08:35

Luci.imi place,ai pus la poze cum e vb aceea sa aiba romanii ce sa vada,ma-m uitat si eu sa vad ce ai facut,e bine lucrat,dar avem timp ca daca le-am gata maine pe toate ce am mai povestii

Muttley 14-07-08 09:33

Cand pui Alpine turbo ai nevoie de racire cat mai buna.
Iar sa acoperi radiatorul cu proiectoare e o idiotenie mare.

In rest bravo, volanul, scaunele, mai ales centurile (daca-s cu adevarat Sabelt), portfuzetele... Dragut :)

LUCI BV 89 WRC 14-07-08 10:27

Quote:

Originally Posted by adi.schumi_tm (Post 1643955)
Felicitari pt munca depusa la masinutza si pt rabdarea de care ai dat dovada.Ma bucur ca ai redeschis un topic cu masina ta ca sa vedem si noi ce mai faci la ea.Spor in continuare la munca si investit bani in ea

ms adi.shumi_tm m-am gandit dak mai are rost sa il deschid sau nu dar am vazut ca lumea sa mai schimbat pe acest forum numai sunt atat de rai si pana acum vad ca totul merge bine.bafta si tie si sa o vedem cu spoileru pe ea si pe ata :D:D:D

Quote:

Originally Posted by BTL-gordini (Post 1643958)
Luci.imi place,ai pus la poze cum e vb aceea sa aiba romanii ce sa vada,ma-m uitat si eu sa vad ce ai facut,e bine lucrat,dar avem timp ca daca le-am gata maine pe toate ce am mai povestii

ai dreptate btl-ule,ms pt aprecieri oricum mai este ceva de lucru la ea si nu vreau sa ma grabesc tocmai acum la sfarsit!!!pe seara o bag la cabina si cred ca de maine o sa ma pot apuca de ea de montat dar inca nu stiu sigur cat trebuie sa stea vopseaua.o sa revin cu poze

Quote:

Originally Posted by Muttley_BTL (Post 1643995)

In rest bravo, volanul, scaunele, mai ales centurile (daca-s cu adevarat Sabelt), portfuzetele... Dragut :)

Multtley_BTL a fost greseala mea cu pozele alpine-ul l-am avut montat ceva timp in urma dar nu a fost chiar atat de bun ca mator si nu am avut de unde sa fac rost de piese si am renuntat la el!!!
ms frumos am sa fac poze mai detaliate si la centuri si la cutie !!!bafta si drumuri bune

BH 59 FIF 14-07-08 13:54

In sfarsit, cineva care ma poate lamuri si pe mine: Spune-mi te rog cum ai prins FK-urile de podea. Presupun ca ai folosit sinele cu care vin echipate. Se potrivesc pe gaurile din podea? Daca ai putea pune o poza, ar fi perfect.
Alta chestie: unde/cum ai prins centurile? Pe laterale se pot prinde in gaurile existente (cea de pe stalp si cea din centru) sau ai dat alte gauri? In spate, cum ai procedat? Multumesc anticipat.

LUCI BV 89 WRC 14-07-08 15:01

17 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by BH 59 FIF (Post 1644411)
In sfarsit, cineva care ma poate lamuri si pe mine: Spune-mi te rog cum ai prins FK-urile de podea. Presupun ca ai folosit sinele cu care vin echipate. Se potrivesc pe gaurile din podea? Daca ai putea pune o poza, ar fi perfect.
Alta chestie: unde/cum ai prins centurile? Pe laterale se pot prinde in gaurile existente (cea de pe stalp si cea din centru) sau ai dat alte gauri? In spate, cum ai procedat? Multumesc anticipat.

FK-urile au sinele lor originale,gaurile originale le-am astupat pt ca astea sunt mai inguste si trebuiau centrate,am dat alte gauri dar pe dedesub am facut niste patrate din platband de 1 sa intareasca podeaua cat de cat,iar in interior in spate am un patrat bagat pt ca sina e mai lunga si ca sa nu cedeze,centurile sunt prinse la fel in podea cu intarituri pe dedesub o sa incerc sa iti fac si poze sa le vezi !!!bafta

Quote:

Originally Posted by Muttley_BTL (Post 1643995)

si centurile

si dupa cum am zis ieri am sa revin cu poze azi

PH 33 RNR 14-07-08 16:57

da asa mai zic si eu,ai grija acum la vopsit!o vopsesti interior exterior?sa dai bine cu grunt pe la suduri si incheeturi sa nu ai surprize....bafta

cata_tm 14-07-08 17:34

pana aici ajung multi!
de aici, iti poti alege doar tu daca va iesi bine, sau nu. ai 2 exemple, pentru fiecare stil de lucru (rau, bun): AYG....sau NIG...

eu zic ca acum merita atentia maxima, pentru viitoare succese "oculare"

stima!

B-11-AYG 14-07-08 17:55

Quote:

Originally Posted by cata_tm (Post 1644813)
pana aici ajung multi!
de aici, iti poti alege doar tu daca va iesi bine, sau nu. ai 2 exemple, pentru fiecare stil de lucru (rau, bun): AYG....sau NIG...

eu zic ca acum merita atentia maxima, pentru viitoare succese "oculare"

stima!

incredibil banuiesc ca eu sunt cel rau:pistoles:

sorin_sorin95 14-07-08 18:41

1 Attachment(s)
Luci mai lucreaza un pic acolo ca vad niste umbre si sa nu-ti para rau dupa ce dai cu vopsea,parerea mea.

cata_tm 14-07-08 22:07

Quote:

Originally Posted by B-11-AYG (Post 1644855)
incredibil banuiesc ca eu sunt cel rau:pistoles:

da. dar nu am zis-o nici cu rautate, ci doar cu parere de rau, pentru ca ( a mia oara cand scriu asta pe acest forum) ai avut idei geniale pentru o dacie, ai bagat bani cu duiumu...si cand ai ajuns la ultima parte, sa pui putin osul la treaba, s-a dus totul pe apa sambetei...

acum e doar ok, pentru alte chestii, si nu perfecta, cum ar fi putut sa fie

salut

LUCI BV 89 WRC 14-07-08 22:31

Quote:

Originally Posted by cata_tm (Post 1645306)
da. dar nu am zis-o nici cu rautate, ci doar cu parere de rau, pentru ca ( a mia oara cand scriu asta pe acest forum) ai avut idei geniale pentru o dacie, ai bagat bani cu duiumu...si cand ai ajuns la ultima parte, sa pui putin osul la treaba, s-a dus totul pe apa sambetei...

acum e doar ok, pentru alte chestii, si nu perfecta, cum ar fi putut sa fie

salut

nu stiu dak are rost sa criticam!!!parerile sunt impartite si ayg la el pe topic are destule posturi in care toti spun cam acelasi lucru,sunt convins ca a muncit mult macar pt asta trebuie apreciat!!!

aaaa era sa si uit azi lenuta a prins culoare in sfarsit,dar totusi am si eu o intrebare are ceva dak masina a fost toata data in fiuller?

cata_tm 14-07-08 22:32

Quote:

Originally Posted by LUCI BV 89 WRC (Post 1645371)
nu stiu dak are rost sa criticam!!!parerile sunt impartite si ayg la el pe topic are destule posturi in care toti spun cam acelasi lucru,sunt convins ca a muncit mult macar pt asta trebuie apreciat!!!

da, si l-am apreciat. dar sunt deja plictisit de cate ori am incercat sa accentuez ca il apreciez pentru banii bagati, si ideile lui, dar sunt profund dezamagit de forma finala a masinii...nu stiu... vorbesc alta limba? oricum nu mai conteaza, nu mai vreau sa aduc in discutie masina lui.

salut, si ... multa atentie la detalii!

LUCI BV 89 WRC 14-07-08 22:51

Quote:

Originally Posted by cata_tm (Post 1645376)
da, si l-am apreciat. dar sunt deja plictisit de cate ori am incercat sa accentuez ca il apreciez pentru banii bagati, si ideile lui, dar sunt profund dezamagit de forma finala a masinii...nu stiu... vorbesc alta limba? oricum nu mai conteaza, nu mai vreau sa aduc in discutie masina lui.

salut, si ... multa atentie la detalii!

ok ms o sa tin cont de sfatul tau

apline5 15-07-08 02:53

Quote:

Originally Posted by LUCI BV 89 WRC (Post 1645371)
aaaa era sa si uit azi lenuta a prins culoare in sfarsit,dar totusi am si eu o intrebare are ceva dak masina a fost toata data in fiuller?

nu are nimic ba chiar e f bine , asa se face ;)
mult succes in continuare prinde forma bv!

BTL-gordini 15-07-08 08:55

Luci eu zic ca lasa-i pe cei ce vor sa te acuze si-n in rest nimic, macar sa ne ajutam unul pe celalat nu sa bagam zanzanie,am citit si eu cele de mai sus scrise,nu stiu de ce unii vor sa avem disc aiurea cand putem disc.frumos fara atacuri,eu zic ca cei care vor sa reproseze sa o faca in alte parti.Noi aici suntem toti prieteni si in rest nimic nu conteaza.Ma sa stii ca sincer nu am mai intrat pe mess de duminica las ca mai intru si eu seara sa disc.,sunt pe afara mai tot timpul

manolica76 15-07-08 09:03

vrem pozeeeeee!!!!;)

LUCI BV 89 WRC 15-07-08 11:20

Quote:

Originally Posted by BTL-gordini (Post 1645953)
Luci eu zic ca lasa-i pe cei ce vor sa te acuze si-n in rest nimic, macar sa ne ajutam unul pe celalat nu sa bagam zanzanie,am citit si eu cele de mai sus scrise,nu stiu de ce unii vor sa avem disc aiurea cand putem disc.frumos fara atacuri,eu zic ca cei care vor sa reproseze sa o faca in alte parti.Noi aici suntem toti prieteni si in rest nimic nu conteaza.Ma sa stii ca sincer nu am mai intrat pe mess de duminica las ca mai intru si eu seara sa disc.,sunt pe afara mai tot timpul

APline ms frumos

BTL-ule ai cea mai mare drepatate

Azi promit ca o sa revin cu poze

golidix 15-07-08 11:46

super tare ai avansat mult hai ca si eu sunt curios sa vad masina vopsita :D

LUCI BV 89 WRC 15-07-08 16:23

4 Attachment(s)
Acestea sunt cand m-am apucat de vopsit o sa ii fac si acu ca este gata dar a plouat ...

BTL-gordini 15-07-08 16:41

Foarte frumoasa culoarea si felul cum a iesit,imi place ideia cu tricolorul si name-ul exact ca la raliu,f.igenios,bravoo

cannavaro 15-07-08 17:06

Interesant. Bafta la echipare, la dungile Gordini, si la niste jante marfa. :D

cata_tm 15-07-08 17:19

e o culoare frumoasa! bravo

spor la munca in continuare!

LUCI BV 89 WRC 15-07-08 18:32

Quote:

Originally Posted by cata_tm (Post 1646736)
e o culoare frumoasa! bravo

spor la munca in continuare!

multumesc tuturor pt aprecieri

sper ca totul sa iasa bine ...si in continuare....

golidix 15-07-08 18:33

arata bine bafta in continuare la personalizat,buzunare pline iti doresc si sanatate :P

LUCI BV 89 WRC 15-07-08 18:39

Quote:

Originally Posted by golidix (Post 1646855)
arata bine bafta in continuare la personalizat,buzunare pline iti doresc si sanatate :P

da tache ms ms la fel si tie ca si tu ai nevoie cu siguranta de aceeasi situatie

bolidu' 15-07-08 18:52

bravo lucy imi place ceea ce vad si cel mai mult ma bucura faptul ca ai revenit pe forum cu masina ta!!!
cand am vazut pozele din timpul lucrarii imi aduceam aminte de a mea de asta vara.................;)

LUCI BV 89 WRC 15-07-08 21:38

Quote:

Originally Posted by bolidu' (Post 1646896)
bravo lucy imi place ceea ce vad si cel mai mult ma bucura faptul ca ai revenit pe forum cu masina ta!!!
cand am vazut pozele din timpul lucrarii imi aduceam aminte de a mea de asta vara.................;)

ms frumos bolidule....ce sa zic cam toti de pe forum asta care au acum o masina frumoasa au trecut prin asa ceva ...si toti stim prin ce munca trecem cu ele ...si acum sper sa ne mandrim cu ele ...bafta bolidule

All times are GMT +2. The time now is 18:49.

- Copyright 2026 4Tuning