![]() |
DACIA 1300,ORIGINALA CU MICI MODIFICARI.1972 BV 72 JAF
5 Attachment(s)
Dupa atata timp in care am mai muncit la masina si am dorit sa imi inchid topicul anterior am decis ca acum sa imi deschid inca unul,cu gandul ca lumea sa mai schimbat un pic si atunci cand da un sfat bun rau sau isi da cu parerea o face cu bun gust nu sa jigneasca omu sau sa il deranjeze,toate sfaturile si opinile sunt imapartite dar toate sunt bine venite!!!
Am sa postez si niste poze mai vechi cu masina si acum in ce stadiu este,lucrez la ea de 3 luni imediat si sper ca in 2 saptamani sa o pot scoate pe sosele!!!bafta si stima tuturor DACIOTILOR |
Re: DACIA 1300,ORIGINALA CU MICI MODIFICARI!!BV 05 DFN
10 Attachment(s)
Astea sunt cateva din lucrarile facute la ea,cand am pus bara stabilizatoare mai groasa cu bielete antiruliu de papuc si bielete modelu nou de directie !!!
|
4 Attachment(s)
si cam asa arata prin ianuarie!!!!la intalnirea cu capu si yackone
|
Pana la urma ti-ai calcat pe suflet si ti-ai facut topic. Ma bucur. O masina care merita admirata. Luci tot respectul meu pentru masina ta.
|
10 Attachment(s)
cateva poze mai recente ca ea inainte sa intre in lucru si cateva din piesele ce le-am montat
|
10 Attachment(s)
si cateva poze cu ea inainte sa intre in lucru
|
Quote:
hai pozele din timpul lucrului ca-s curios ce ai mai mesterit la ea;) |
10 Attachment(s)
si inca cateva un pic mai recente de a se baga in lucru
|
8 Attachment(s)
si inca cateva,telescoape de la nea mitica amortizor,chederele cu inima in perfecta stare care sunt inca nemontate si poze cand a venit nenea aborigenu la mine sa ii mai dau una alta ...
|
16 Attachment(s)
si poze cand s-a inceput a se lucra ...serios pe ea :D
maine o sa mai revin cu restul pozelor si sper sa aiba si culoare maine tin sa spun ca masina va fii la fel la exterior fara bari fara praguri,poate cu o buza de mk1 pe fata gen a domnului canny inca nu stiu,locurile la bari sunt astupate iar proiectoarele tot acelea vor fii,am o lampa spate noua france pe fata am la fel lampile semnalizatoare aproape noi cibie,ale ei erau ibatranite si cam vechi,si saptamana viitoare sper sa ii pot pune si rollbarul Quote:
|
Re: DACIA 1300,ORIGINALA CU MICI MODIFICARI.1972!!BV 05 DFN
imi place cum ai pus pozele in timpul desfasurari...masina ai reconditionato din cate vad cap coada ceea ce e bine,sa ai grija si la detalii,cu aripile interioare ce faci?pui de 1310 sa ai loc mai mult sau le lasi asa?sa ai grija la finisaje si vposit bafta si felicitari ca ai salvat o dacie de la moarte...asteptam cu nerabdare finalul
|
Quote:
|
Felicitari pt munca depusa la masinutza si pt rabdarea de care ai dat dovada.Ma bucur ca ai redeschis un topic cu masina ta ca sa vedem si noi ce mai faci la ea.Spor in continuare la munca si investit bani in ea
|
Luci.imi place,ai pus la poze cum e vb aceea sa aiba romanii ce sa vada,ma-m uitat si eu sa vad ce ai facut,e bine lucrat,dar avem timp ca daca le-am gata maine pe toate ce am mai povestii
|
Cand pui Alpine turbo ai nevoie de racire cat mai buna.
Iar sa acoperi radiatorul cu proiectoare e o idiotenie mare. In rest bravo, volanul, scaunele, mai ales centurile (daca-s cu adevarat Sabelt), portfuzetele... Dragut :) |
Quote:
Quote:
Quote:
ms frumos am sa fac poze mai detaliate si la centuri si la cutie !!!bafta si drumuri bune |
In sfarsit, cineva care ma poate lamuri si pe mine: Spune-mi te rog cum ai prins FK-urile de podea. Presupun ca ai folosit sinele cu care vin echipate. Se potrivesc pe gaurile din podea? Daca ai putea pune o poza, ar fi perfect.
Alta chestie: unde/cum ai prins centurile? Pe laterale se pot prinde in gaurile existente (cea de pe stalp si cea din centru) sau ai dat alte gauri? In spate, cum ai procedat? Multumesc anticipat. |
17 Attachment(s)
Quote:
Quote:
si dupa cum am zis ieri am sa revin cu poze azi |
da asa mai zic si eu,ai grija acum la vopsit!o vopsesti interior exterior?sa dai bine cu grunt pe la suduri si incheeturi sa nu ai surprize....bafta
|
pana aici ajung multi!
de aici, iti poti alege doar tu daca va iesi bine, sau nu. ai 2 exemple, pentru fiecare stil de lucru (rau, bun): AYG....sau NIG... eu zic ca acum merita atentia maxima, pentru viitoare succese "oculare" stima! |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Luci mai lucreaza un pic acolo ca vad niste umbre si sa nu-ti para rau dupa ce dai cu vopsea,parerea mea.
|
Quote:
da. dar nu am zis-o nici cu rautate, ci doar cu parere de rau, pentru ca ( a mia oara cand scriu asta pe acest forum) ai avut idei geniale pentru o dacie, ai bagat bani cu duiumu...si cand ai ajuns la ultima parte, sa pui putin osul la treaba, s-a dus totul pe apa sambetei... acum e doar ok, pentru alte chestii, si nu perfecta, cum ar fi putut sa fie salut |
Quote:
aaaa era sa si uit azi lenuta a prins culoare in sfarsit,dar totusi am si eu o intrebare are ceva dak masina a fost toata data in fiuller? |
Quote:
da, si l-am apreciat. dar sunt deja plictisit de cate ori am incercat sa accentuez ca il apreciez pentru banii bagati, si ideile lui, dar sunt profund dezamagit de forma finala a masinii...nu stiu... vorbesc alta limba? oricum nu mai conteaza, nu mai vreau sa aduc in discutie masina lui. salut, si ... multa atentie la detalii! |
Quote:
|
Quote:
mult succes in continuare prinde forma bv! |
Luci eu zic ca lasa-i pe cei ce vor sa te acuze si-n in rest nimic, macar sa ne ajutam unul pe celalat nu sa bagam zanzanie,am citit si eu cele de mai sus scrise,nu stiu de ce unii vor sa avem disc aiurea cand putem disc.frumos fara atacuri,eu zic ca cei care vor sa reproseze sa o faca in alte parti.Noi aici suntem toti prieteni si in rest nimic nu conteaza.Ma sa stii ca sincer nu am mai intrat pe mess de duminica las ca mai intru si eu seara sa disc.,sunt pe afara mai tot timpul
|
vrem pozeeeeee!!!!;)
|
Quote:
BTL-ule ai cea mai mare drepatate Azi promit ca o sa revin cu poze |
super tare ai avansat mult hai ca si eu sunt curios sa vad masina vopsita :D
|
4 Attachment(s)
Acestea sunt cand m-am apucat de vopsit o sa ii fac si acu ca este gata dar a plouat ...
|
Foarte frumoasa culoarea si felul cum a iesit,imi place ideia cu tricolorul si name-ul exact ca la raliu,f.igenios,bravoo
|
Interesant. Bafta la echipare, la dungile Gordini, si la niste jante marfa. :D
|
e o culoare frumoasa! bravo
spor la munca in continuare! |
Quote:
sper ca totul sa iasa bine ...si in continuare.... |
arata bine bafta in continuare la personalizat,buzunare pline iti doresc si sanatate :P
|
Quote:
|
bravo lucy imi place ceea ce vad si cel mai mult ma bucura faptul ca ai revenit pe forum cu masina ta!!!
cand am vazut pozele din timpul lucrarii imi aduceam aminte de a mea de asta vara.................;) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:49. |
- Copyright 2026 4Tuning