![]() |
Machete in lucru - promo
2 Attachment(s)
salutare.
vreau niste parerei urgente. vreau sa pun niste jante pe un bmw 850. poze mai jos. |
Re: machete custom
1 Attachment(s)
Parerea mea! 8)
|
randu 4 de la stanga la dreapta.. :)
|
randul 3 de la stanga la dreapta:D marfa ce scara e ?nu e 1:18 nu?
|
1/18...nu ma incurc eu cu 1/24 :))
3 pareri ..toate diferite....:rolleyes2 |
pai mai boggy....daca tot nu te decizi damil mie...
|
Quote:
|
ah.. ma grabeam cand ti-am zis mai devreme.. ar fi ok daca le-ai vopsi argintii.. nu prea merg croame pe asta parerea mea.. :)
|
randul 5 de la stanga la dreapta.....ar arata misto;)
|
4 de la stanga la dreapta ....gen BBS care merg iintodeauna pe BMW.....dar oricum da bine cu oricare din ele
|
1 Attachment(s)
cam asa arata..... nu sunt montate doar puse asa pentru poze...
|
sunt prea mari pentru masina.. :(
cred ca mai bine rotile stock cu interioru janei negru, masina lasata jos si daca ai caucucuri cu talon mai mic.. :) |
da chiar sunt pre mari pt ea
|
zici ca e barca de aia pimp :))
|
dap....:???:
|
Poti sa imi zici si mie de unde ai luat setul acela de genti?...Iti da si cauciucuri cand le cumperi?
|
De unde ai jantele???daca nu te superi.
|
Eu as merge pe setul 1 sau setul 3 (de la stanga la dreapta), asta daca nu sunt prea mari pentru macheta. Obligatoriu vopsite...cromate nu cred ca arata atat de bine cu vopseaua existenta pe caroserie.
|
- jantele le-am avut eu de vanzare..acum nu mai sunt nici una valabile.
- macheta a ramasa cu jantele originale, dar a suferit mici retusari. o sa pun poze in curand. |
Eu ma refeream ca daca setul de jante se da la Kituri de asamblat de machete,sau se pot cumpara separat doar jantele?
|
8 Attachment(s)
bun...cum nu am avut un bmw mai bine realizat l-am mai bibilit pe asta care il am.
este de la road signature si e slabut facut. - l-am mai vopsit pe ici pe colo cu negru si cu visiniu, am mai retusat pe unde se vedea metalul urat de tot - i-am facut portbagajul ca nu era nimic , se vedeau scaunele din spate :( - am pus centuri de siguranta - o tentativa de faruri - cercurile de la bmw cromate( erau negre) - sigla bmw pe jante. - am inlaturat niturile de prindere de la faruri si stopuri care se vedeau urat.. - mocheta urmeaza sa primeasca...ca abia acum am gasit mocheta gri :P |
Man..sigur tu l-ai facut? Eu zic ca asa e din fabrica...e prea bine facut! :) Felicitari!
|
ce este...
cumva revell? |
Quote:
Quote:
mergeau jantele pe care le-ai pus dar in versiunea mai mica...stii ca exista alealalte mai micute un pic! |
Edy , nu le mai pun...ramane cu astea stoc. alea de 33 is prea mici si alea de 39 sunt prea mari !
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:42. |
- Copyright 2026 4Tuning