![]() |
Prima poza cu noul Acura TL
1 Attachment(s)
Acura a decis sa dea publicitatii prima poza cu sedanul TL care va fi disponibil la vanzare in Statele Unite din aceasta toamna.
Cu toate ca Acura nu a oferit decat o poza, constructorul japonez de masini ne-a informat ca noul sedan TL va fi disponibil in doua versiuni, dintre care una va fi oferita cu sistemul Super Handling All-Wheel Drive. Acura a mai declarat de asemenea ca TL va fi propulsat de cel mai puternic motor disponibil in gama de pana acum. Cum Acura nu a dezvaluit mai multe detalii, nu ramane decat sa comentam designul lui TL. |
Re: Prima poza cu noul Acura TL
are stil, dar parca e prea sobru
|
asta ar fi masina de afacerist.... dar imi place :)
|
are stil si calitati....
|
arata ca o masina ce trebuie condusa doar de cei stilati,e reusita masina
|
Asta nu-i HONDA ACORD ?
Sau cei de la Honda vand in SUA sub numele de Acura . |
Da e Honda Acord, eu nu m-am uitat atent la ea si am crezut ca e Honda! Ce ochi buni ai RUDY20140TDI. E intradevar sobra si foarte sigura masina , imaginativa shcletele apartamentului cat de groase sunt barele care vin din partea din fata pana in partea din spate de la partea de sus!
|
nu e Honda Accord...e Acura TL ... nu le mai confundatzi ...
Acura TSX - Honda Accord Acura TL - nu are corespondent in familia Honda P.S. Acura e divizia de lux a celor de la Honda |
arata destul de bine la linii
|
arata bine, pare sportiva, dar inspira si multa sigurantza
|
e masina japoneza deci e buna
|
Botul e uratzel foc, probabil ca in rest e masina f. buna
|
da...puteau sa mai lucreze un pic la grila si spoiler
|
Quote:
|
Quote:
|
12 Attachment(s)
Acura TL - Noi detalii si fotografii
Un set de poze si cateva detalii cu privire la noul Acura TL au scapat pe internet. Imaginile aparute astazi surprind atat exteriorul cat si interiorul noului model ce va fi disponibil din aceasta toamna in SUA. Conform celor de la Edmunds, noul TL va fi oferit in doua versiuni: o versiune cu tractiune fata ce dispune de un motor V6 de 3.5 litri si 260 cai putere si o versiune cu tractiune integrala echipata cu sistemul Super Handling All-Wheel Drive si propulsata de un motor V6 de 3.7 litri care dezvolta 305 cai putere. Ambele versiuni vor fi echipate cu o transmisie automata cu 5 trepte si padele pentru schimbarea vitezelor. Ca si pana acum, Acura TL 2009 dispune de o multime de dotari printre care un display multifunctional, sistem audio cu 8 difuzoare, CD player cu magazie pentru 6 CD-uri, radio prin satelit XM si port USB. |
Interesanta dpdv al designului, dar n-as putea spune ca e "frumoasa". Parerea mea :>
|
ciudata- cuvantul potrivit :)
cred ca au nevoie de un nou spoiler |
:???: exceptand particularitatile marcii, am doar doua cuvinte de spus asupra designului: Opel Insignia.
Multumesc. |
Din pacate asta e tendinta in design , nu doar la americani , tendinta cu care cei mai multi dintre noi nu sintem de acord ("clasic ca un Bmw din`90"), sa fi imbatrinit noi sau nu mai stim sa fim la moda
|
Interiorul e frumos, parerea mea, dar exteriorul.....si mai ales de la spate seamana putin cu Lexus. Dvd-ul amplasat ca la Bmw, ceasurile parca sunt de Alfa Romeo. Parca a copiat cate putin de la mai multe marci....
|
mi se pare ca seamana cu lexus gs :|
|
ciudata, da merge
|
deja au inceput sa le faca ozn`uri....
|
interiorul e frumos dar exteriorul e parca prea patratos
|
... Acura TL ... TL=Tulcea :D , ..... mi se pare mie sau parca seamana putin cu insignia , si parca e o masina din filmele alea din viitor ...
|
incredibil de urata.......zici k are 2 fete in loc de fata si spate
|
21 Attachment(s)
Acura TL - Galerie Foto
|
hmmmm,pokemon,pokemon....oare am imbatrinit eu sau designul japonez a inceput sa devina tot mai strain europenilor?daca e asamblata ca civicul nou,mai bine ma lipsesc....
|
:-) n-arata rau deloc...
|
chiar arata f naspa mai ales spatele din fata cat de cat se inscrie pe linia de design tipic japoneza nissan toyota.......pacat de interior mazda6 si honda acord au cele mai frumpase interioare
|
ciudata masina
|
nici n-am ajuns in 2020 si astia deja au inceput sa faca avioane :D probabil in 2-3 ani vor aparea si concepte care zboara :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:36. |
- Copyright 2026 4Tuning