![]() |
Lumma Design CLR X650
1 Attachment(s)
Lumma Design este o companie cunoscuta in special pentru masinile tunate pana la extrem.
Ultimul creatie a acestora se numeste CLR X650, este bazata pe noul BMW X6 si isi va face prima aparitie publica la Salonul Auto de la Paris care se desfasoara in luna octombrie. In afara de acest teaser, tunerul german nu a oferit si alte informatii cu privire la acest monstru verde, dar dupa agresivitatea pe care o prezinta probabil va avea multi cai putere. Din acest teaser putem vedea ca CLR X650 va primi un wide bodykit care include noi spoilere si jante negre mai mari de 20 inci incaltate cu pneuri de performanta. |
Re: Lumma Design CLR X650
cred ca o sa arate super... dar mi se pare cam mica... :D
|
Quote:
Am inteles ca o sa fie incaltat de jante de 23", ceea ce mi se pare un pic cam exagerat mai ales pt drumurile din Ro. Una peste alta masina nu arata rau deloc. |
arata a c :censored: at verde :lemon:
|
:weee::chainsaw:mi se pare cam prea mutant..si asa este....dar asta e prea de tot
|
Cred Ca La O Asemenea masina numai conteaza culoare...!!! X6 Rulzzz :x ..!!!
|
are un design nemaivazut inca din fabrica fiind o combinatie intre un suv si un coupe asa cum au spus si cei de la Top Gear intr-un numar al revistei.....insa un tuning facut acestei masini e binevenit....iese si mai mult din tipare ;)...depinde acum de gustul fiecaruia daca place sau nu !!!
|
da da da da da :X:X:X:X:X::X
|
huh ... superb ... mie unu imi place chiar e o culoare dragutza :P
|
Cel mai sportiv SUV ever , mai sportiv chiar ca un Porsche , in rest tipic pentru un adevarat BMW ...
|
degeaba vb de rau de el....e super klumea facut
|
arata ia bine asa ,fara nici o modificare apai ca ce-a verde(no coment)
|
Quote:
|
este superba...dar parca arata ca o testosa verde(ma refer la culoare si la formele masinii nu la motor pentru ca sunt sigur este puternic)
|
Cum naiba sa zici despre o masina ca asta ca e urata verde ... Nu ai cum sa zici in primul rand ca e urata pentru ca e un mare pacat in industria automobilistica. Daca nu acceptati culorile astea - verde sau slr`u ala portocaliu ... ce vreti frate? e pamantu plin de masini argintii, grena, albe si negre. Nu o`r fi ei prosti sa scoata proiecte de masini de ***. Au si ei ceva in cap. Parerea mea
|
micut dar frumusel foc.ii sta bine in verde:-P
|
ce masina frumoasa... arata k o masina sport.. desi este un SUV.. ce sa mai.. este un BMW :X:X:X
|
Comici astia care zic despre masina ca e "cam mica" , "micut dar frumusel". Din moment ce masina de baza va fi un X6, cat de MICA credeti ca va fi masina? Ganditi si voi putintel asa.. ? ;)
|
L-au facut sa arate mai bine, parca nu mai seamana a camila cu o cocoasa!
|
Hulk revine, superb
|
Frumos.....azi am vazut 2 X6-uri stock superbe....poate vedem si X6-uri tunate si in Romania cat de curand :D.
|
x3 are stilul sau, x5 la fel...dar x6 parca e un mutant...si nu numai eu zic ci si reviste de specialitate...imi plac f mult bmw-urile...da x6 asta parca nu are stilul sau...parca e x5 cu spate de nush ce....ca bora combi cu spate de golf.
|
p.s. masina nu e mica deloc!
|
Ca design arata excelent dar la culoare nu ma prea incant la ce agresiva pare ar fi mers o culoare neagra .
Acum mai ramane de vazut si ce caluti va avea sub capota . |
mie imi place mai ales culoarea mea preferata este verde si oricum masina arate bn
|
ce zice unu zic toti
intelegeti ca culoarea e doar ptr show ca sa fie prezentata Salonul Auto de la Paris...fiecare proprietar care are bani sa isi cumpere un X6 si sa o mai si modifice are posibilitatea sa o vopseasca roz cu picatele verzi si portocali...e doar o vopsea...ce ati fi preferat sa o lase doar cu grundu pe ea? masina arata de nota 10 |
cica e mica =)) daca si asta e o masina mica , ia-ti ma un hummer ,oricum arata bestial ca sa nu iti placa
|
arata bestial :)
|
ARATA BESTIAL PE DRACU.
BMW A COPIAT INFINITI FX ,SI ACUM L-AU VOPSIT IN CULOARE FOLOSITA DE JAPONEZI LA MASINILE SPORT SI DE DRIFT. VAI MAMA LOR.DEJA NU MAI STIU CE SA FACA SI EI CA SA IASA DIN TIPARELE DE TUNING EUROPEAN CU JANTE, PRAGURI,SI NISTE PRELUNGIRI DE SPOILERE. MULTI VAD PUTIN CUNOSC. DACA VREI ALTCEVA ITI CUMPERI CEVA DEOSEBIT NU BMW. |
NO COMMENT. Masina arata nu bine, ci perfect.
|
arata beton beton
|
i se potriveste culoarea;)
|
imi place super mult combinatia dintre SUV si sportivitate...pana acum imi placea doar Cayenne acum e si X6 si mai ales asta verde...:-d
|
arata foarte grav, o torpila mai mare
|
imi place nuanta aia de verde
|
pt drumurile noastre nu prea... nici nu ai unde sa o alergi...eu cred ca locul ei e pe pista...
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:02. |
- Copyright 2026 4Tuning