![]() |
Tigra mea :)
4 Attachment(s)
Tigra,motor 1400,an fabricatie 1998
|
Re: Tigra mea :)
M-ar interesa si pe mine ceva pleoape pt faruri, ceva accesorii pt interior si instalatie de neon .Daca stie careva unde as putea gasi va rog sa-mi spuneti
|
|
1 Attachment(s)
Oare forma asta o au pleoapele , k nu imi pot da seama din poza?
|
6 Attachment(s)
Pleoape de Tigra (se pare ca sexista 3 modele):
(Vezi cand comanzi sa specifici ca sunt pentru Tigra modelul vechi, nu pentru Tigra Twin Top pentru ca nu stiu daca sunt compatibile ) P.S. Frumoasa Tigra! Sa o folosesti sanatos fara incidente! :) |
Ms mult. Si a ta ii foarte frumoasa , sper sa arate si a mea in ceva timp asa de bine.
|
2 Attachment(s)
Oricum masina ta e frumoasa si asa stock cum e.
Parerea mea e ca daca ai putea sa-i schimbi stopurile si sa-i pui o alta evacuare la toba sau chiar o toba sport, ar fi cu totul alta. Eleron daca iti place poti alege chiar si modelul clasic. Restul..... in timp. :) Acesta sunt cele doua modele de stopuri si eleronul clasic pentru Tigra: Si aici ai un pret informativ: http://www.fkautomotive.ro/produse/i.../info1623.htmlAttachment 586636 |
Mai o adresa pentru pleoape, de aici de pe forum:
https://forum.4tuning.ro/203-zona-comerciala-cluj-bazar-servicii-talcioc/34602-promotie-pleoape-ochelari-faruri.html |
La stopuri am facut deja comanda, sper sa ajunga cat mai repede.Acuma astept si io sa-mi returneze diferenta de la taxa d prima inmatriculare sa vad ce mai pot cumpara dupaia.
|
Quote:
Pai cred ca poti cumpara destule, ca diferenta dintre vechea si noua taxa e foarte mare. Nu te tenteaza sa schimbi farurile? |
Mi-am dorit Tigra si cand am avut banii sa mi-o cumpar abia am gasit-o.Da a meritat efortu sa mai stau prin germania ink o zi ca sunt foarte multumit de masina + ca mi-am gasit-o si pe negru.
Farurile sunt urmatorul obiectiv pe lista...sper sa nu trebuiasca sa astept asa mult pana sa le am. Stopurile le-am montat in seara asta, maine pun si niste poze |
2 Attachment(s)
Noile stopuri :D.Sper ca in curand sa pot cumpara si farurile
|
Nu stiti cumva de unde mi-as putea comanda oglinzi cromate ? si manere la usi tot din crom?
|
Frumoasa masina... ce modificari mai vrei sa faci la el??? paint? prize de aer? spoilere? sau ce mai vrei? zine si noua planurile tale pe viitor :P
|
Planuri cu ea....am o gramada acum sa vad si cum stau cu banii. Oricum primul lucru care o sa-l mai fac la ea sunt farurile(sper ca pana la sfarsitul lunii viitoare sa le am), o toba sport,oglinzi cromate si poate ceva spoiler daca gasesc sa-mi placa.
|
Quote:
http://www.cridem.ro/ Superb arata cu stopuri clare! :) Ce faruri vrei sa iti iei, angel eyes? Ma intereseaza si pe mine. |
Angel eyes vreau da nu stiu de unde sa-mi comand . Pe www.fkautomotive.ro is la 7 milioane 200 si pe alte site-uri is de la 8 jumate in sus.Sa fie ceva diferenta calitativa sau de unde asa diferenta de pret?
|
Frumoasa tigra ta. Cat iti consuma ?
|
Credema ca nu am nici cea mai mica idee:oops:. Oricum in oras cel putin ,mananca 8-9 litri
|
pacat ca ai pus spouri de culoarea chrom, nu fa prostia sa iti pui si oglinzi chrom.. ca dupaceea in loc sa iti arajezi masina, o duci inspre chitch...
|
Dupa unele probleme pe care le-am avut cu masina, as vrea unele sugesti pt tuning.astept orice parere si pe oricine , de preferinta cluj sau o zona apropiata , pt a-mi aduce ceva modificari la masina.va multumesc anticipat
|
Sa o stapanesti sanatos Tony...deja prinde forma. si eu detin o tigra si la fel ,papa cam mult insa sunt foarte multumit de ea. App sunt prea misto stopurile care le-ai comandat. banuiesc ca sunt stopuri clare.Vad ca si u esti nou pe acest forum si sper sa ne intelegem bine,daca vrei putem vorbi si pe mess,iti las eu id prin pm sau tu. Salut
|
Va salut din nou, am si io o troblema...dupa orice drum care il fac ,oricat ar fi de scurt se incalzesc foarte tare discurile de frana.Sa fie de bai placutele sau altceva si ii problema mare dk mai fac cateva drumuri pana sa o duc la un service?
|
pai nu stiu c sa zic ridic-o si tu pe cric si imvarte de roata si vezi daca se imvarte greu atunci ai ceva blocat vreun pistonas nici masina nu trage pentru ca este imfranata si nu prea e recomandat sa mergi asa cu ea pt ca daca e asa cum cred eu omori si motoru consumi si benzina mai multa si tocesti si discurile si placutele
|
Am trecut astazi pe la un service si o spus k rotile sunt in regula ...se pare k mi-am facut griji degeaba:)
|
ti se incing si jantele?ca nu e normal sa se intample asta.poate iti face figuri abs-ul,sa-ti franeze aiurea,nu stiu..
|
jantele nu, doar discul
|
Frumusika foc , mai ales interiorul e belea.Casetofonul ai idee dak e din fabrik ?
|
ms mult si a ta e foarte frumoasa si ingrijita.Casetofonul e cel din fabrica,in afara de stopuri nu este schimbat nimic la ea,deocamdata:D
|
7 Attachment(s)
Ceva poze noi cu tigra + sistemul audio care suna fenomenal,multumita domnului Ufo si membrilor CSR Team
|
Frumoase poze. Jantele arata foarte bine, parca ar fi noi.
Tu ai incalzire in scaune? |
Ms mult Lili, am incalzire in scaune si este chiar foarte necesara cum am scaunele din piele
|
3 Attachment(s)
A trecut mult timp de cand nu am mai postat,iar masina mea a suferit unele modificari.Sunt cel mai mandru de faptul ca am reusit sa prelungesc capota,iar acum masina parca e alta.Sunt foarte multumit de cum arata acum ce voi mai face pe ea vor fi doar folii pe geamurile laterale,suspensie sport si eventual vopsit jantele.
|
sa imi zici si mie cum sa fac stopurile ;)...cu ce le-ai facut cu folie sau spray?
|
nu le-am facut eu, din cate stiu is cu lac facute.
|
si n-ai probleme cu politia:shock:
ce magnifiqo vrei sati faci stopuri negre? |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:24. |
- Copyright 2026 4Tuning