![]() |
E39 - un DUH
16 Attachment(s)
sal. ma numesc Gaby si vreau sa-mi prezint si eu masinuta mea:P ... este o masina care imi place ft mult , pana acum nu i-am gasit defecte sper sa va placa si astept pareri fie bune sau rele sunt bine venite:P . Este o masina pe care o mai scot din cand in cand la vanzare pt ca as cam vrea un coupe care sa fie ceva mai puternic:P. momentan o sa pun cateva poze cu masina dar o sa mai revin cu poze noi ... intre timp i-am facut cateva modificari dar nu prea am avut cand sa-i fac poze ... in max 2-3 zile revin cu poze. SUNT FAN BMW este al-IIlea bmw pe care il am si sunt ft multumit de aceasta marca:P
|
Re: un -DUH - .... BMW E39
Foarte frumos Bmw-ul. Ce motor ai pe el?
Cred ca niste jante cu buza si putin mai mari ar da excelent pe masina |
Re: un -DUH - .... BMW E39
Foarte tare masina. O stiu de cand era in iasi. Motorul pe ea e de 2.3
|
Re: E39 - un DUH
ms baieti:P
motorul este 2.5 benzina .... iar la jante am nevoie de un sfat:P... cauzeaza cu ceva daca pun distantoare? ca nu prea ma pricep la asa ceva. |
arata bine masina, din ce an e?
|
parca ar merge lasata mai jos :-);)
|
este de prin 96:P
la lasatul mai jos ma mai gandesc pt ca merg cam mult cu ea si la ce gropi intalnesc prin unele locuri e cam nasol. o sa incerc s-o las putin mai jos de fata. |
sa le scoti mai in afara?? ... iti atinge aripa....
|
Quote:
|
Quote:
|
Pei normal ca arata mult mai bine lasata,doar ca omul a zis ca circula mult cu ea si nu vrea sa "curete" asfaltul cu ea.
|
sal stiu masina asta de ceva vreme si o vad deseori prin oras, daca nu ma insel u mai ai un momdeo nu???
super BMW si succes in continuare!!! |
Quote:
|
foarte frumos bmw-ul ...felicitari....sa-l stapanesti sanatos si fara incidente ....bafta in continuare la tunareala :chainsaw:
|
Quote:
|
le multumesc mult celor care imi apreciaza masina.
varsta masini nu se vede pt ca are facelift facut iar suspensia masini este sport si este ft rigida iar la lasatul masini am precizat mai sus de ce nu o las pt ca e ft nasol cu ea lasat tre sa fii ft atent la exterior. |
Quote:
|
pune si u cat mai curand pozele cu noile modificari
|
6 Attachment(s)
new look.:P
sper sa va placa .. o sa mai revin cu mai multe poze deocamdata atat apucai sa fac:D |
super joi vei venii cu el pe aeroport???:D
apropo cat ti-a luat pt plafon si unde l-ai facut??? |
se vede cam nasol cu spoileru ala vopsit :-?
|
Quote:
crezi ca venea mai bine cu el simplu? eu l-am facut dupa ce am facut plafonu si mi-a placut si l-am lasat asa . iti spun eu da mult mai bine cu el facut ca altfel nu il faceam . acum fiecare cu gusturile lui. oricum ms pt sfat 8) |
Quote:
|
arata super masina...dar si eu sunt de parere ca arata mai bn cu spoilerul nevopsit in negru...
|
ms ... nu stiu ce sa zic , cand oi lasa suspensia mai jos poate pare altfel... ( poate va place mai mult) mie unu mi-a placut . ms pt sfat:P
|
am nevoie de cateva sfaturi :P
masina mea deja are suspensie sport si m-am hotarat s-o las mai jos, oare merge din suspensia asta sau tre' schimbata? astept pareri .... ms :rolleyes2 |
nu mai minti lumea ca e din 96 ca e din 95;)
|
vezi ca am id de messenger daca ai ceva nelamuriri
e ok daca stii tu mai bine decat mine:D id: domnu_gabryel |
pai nu vreau sa iti stric topicul dar daca tot o descrii fa-o corect;)
|
Quote:
|
da, atunci a inceput productia, plus ca stiu masina ca a fost a mea o vreme:D
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
eu zic ca arata mai bine inainte:D, jantele le-am pus eu, le-am dat pe cele originale si diferenta
|
Quote:
|
dap, eu am luat-o de la botosani lovita spate, am facut-o si am vandut-o la un baiat din iasi
|
cred ca da:D..... el asa stie
|
ovi mai baga si tu cateva poze cu duh-ul car5e zici ca a fost al tau:D.... te rog eu ... si la interior sa vad daca e aceeasi masina . pana una alta eu mai bag cateva poze cu DUH-ul meu .... oricum tu nu stiu dc bati campii pe aci si de ce te agiti ... chiar nu am nevoie de sfaturile tele ....
|
9 Attachment(s)
poze noi 8)
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
imi place foarte mult modelu(e39) sper sa pot sa imi iau si eu unu. arata bine al tau, nu imi place negru ala pe bara, ai o culoare deschisa care te avantajeaza, care ii scoate formele in evidenta, nu inteleg de ce fugi la negru ala acolo. plafonu e ok. si ar trebui sa o lasi mai jos, dak vrei din suspensia asta...doar sa tai din arcuri.
bafta in continuare |
| All times are GMT +2. The time now is 13:43. |
- Copyright 2026 4Tuning