![]() |
.::Ko Racing::. -frumos-
1 Attachment(s)
No fratilor am vazut ca nu merge nimeni de la noi ( o sa fie si pt. masini ceva,numai sa stiti,cred ca liniutze)....... eu ma duc. Maine o sa fiu in Cluj, ma asteapta Vlad(cunoscatorii stiu despre cine vorbesc) la gara si dam o tura cu Subaru si ajungem intr-un final pe aeroport la KoRacing.
V-am pupat si astepta-ti ca vin cu vesti proaspete si poze poate chiar filmuletze ! See Ya ! |
1 Attachment(s)
Am fost,am vazut,am auzit,am venit.
Postez maine mai multe ca sunt rupta !! Uite si sine a mai fost pe acolo .... |
abia asteptam !
|
poze...mai multe.
|
Poze vor sosi deseara poate si un filmulet dar astea le ve-ti gasi in totalitate pe main page,adika pe site ca astept sa-mi soseasca materialele de la Tibi.
Postez cateva poze si aici dar va dau link unde se vor gasi in totaliate. |
ma gandeam ca ai facut tu ceva poze....si le postezi inainte sa fie postate pe 4tuning...
|
A fost un eveniment reusit din toate punctele de vedere. Organizarea o fost una profi, totul s-a desfasurat conform planurilor organizatorilor.
Pe mine m-a asteptat Vlad (sfigmo) in gara cu un Subaru Imperta WRX(in jur la 400 cp),a fost o experienta de neuitat si tin sa-i multumesc pe aceasta cale lui Vladut pt. ospitalitate si timpul petrecut pentru a-mi sta la dispozitie prin Cluj dar nu in ultimul rand pt. Subaru ! Inscrierile au durat pana pe la 13:00 in parcarea aeroportului dupa care motoarele au intrat pe pista in coloana frumos impreuna cu msinilie de acol(EVO 8 ). Invitat de onoare a fost Ionut Iftimoaie dupa cum se poate vedea in poza de mai sus. In jurul orei 13:00 cursele pe grupe au inceput pe o vreme mai mult decat dorita de organizatori: soare torent, in ciuda prognozelor meteo. Mai multe detalii veti citi intr-un articol mai complet dupa ce imi sosesc materialele. |
In momentul in care vor aparea pe 4tuning.ro vor fi si aici cateva deoarece si cele care vor fi pe pagina principala tot de la mine sunt.
:wink: :wink: |
4 Attachment(s)
Mai multe diseara....
|
restu pozelor cand vor fi puse????? :cry: :?:
|
Astept pozele oficiale de la organizatori.
|
aha acuma am inteles si eu de ce nu mai apareau pozele! :D
|
Ideea e ca si eu am fost la Cluj in calitate de corespondet 4tuning.ro si mi-am uitat aparatu acasa si am vorbit cu organizatorii si m-au asigurat ca voi primi pozele cat de curand.
|
esti corespondent 4tuning?
|
Inca nu,oficial,tata Gratzi mi-a zis ca el nu poate merge la Cluj si sa ma duc eu in calitate de \"trimis\" din partea 4tuning .
|
asta am inteles, dar ce corespondent esti tu daca nu ai poze de la eveniment? :lol: :lol: :lol:
|
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:22. |
- Copyright 2026 4Tuning