![]() |
[EXT] Dacia Nova BV 88 DUR
5 Attachment(s)
Mie unu imi place cum arata dacia mea sunt curios shi voi ce parere aveti
Voi sunteti obiectivi nu subiectivi ca mine :wink: |
Merge!
Problema este k e un look foarte comun la toate novele;felicitari totusi k ai tinut-o \"simpla\" si nu ai inkarkat-o cu 1000 d abtibilde.Mie unu imi place cum arata din fatza,putin lasata...Succes in continuare! |
deci asa in mare arata bine ... doar cateva chestii nu-mi plac:
1. gemuletzul acela mic de la usa din spate e negru, iar cel mare e \"stil oglinda\" ... 2. capatu de esapament gen dtm ... parerea mea ca nu se potriveste 3. prelungirea la bara din spate nu este lucrata f bine ... :) 4. ar merge niste praguri sau ceva ... 5. bafta si sa ai grija de ea :) |
doua dintre problemele care le ai semnalat mi se trag de la un prieten
i am dat masina a lovit o ca urmare s a spart gemuletu shi prelungirea de la bara spate masina a fost facuta pe casco mi au adus gemuletu din spate normal ca ionizat de unde am avut prelungirea de opel astra casco mi a pus de dacie shi de aia arata asa ciudat la niste praguri m am gandit dar ce am gasit erau f mari shi nu vreau sa o incarc ,as fi pus niste praguri dar f mici aproape sa nu se vada dar nu am gasit va multumesc pt aprecieri ps : mie imi place toba :lol: |
am tot \"criticat\" dar nu am spus nimic de bine. jantele par dragute ... pe 15 cred ca sunt ... spilerul fatza e ok ... si un mare mare + pt ca e coborata :)
ps: am mai vazut ceva ce nu-mi place ... antena aia stoc :)) |
195/45/15 Toyo :wink:
ps: pt partea cu antena trebuie contactata fabrica de la pitesti :mrhappy: |
imi place cum arata masina ta...e bine k nu e incarcata cu tot felul de spoilare k toate daciile
p.s. mi se pare mie sau pragul de pe stanga este stramb :? k se vad mici denivelari..si ceva spatii libere... :?: |
Re:
Quote:
nu stiu cum ai observat asa de repede ca nu i chiar asa de vizibila in realitate :lol: |
Re: Dacia Nova BV 88 DUR
Are un look destul de comun! Prea comun kiar!
|
Quote:
+ ca are elementele ei distinctive ;) care te fac sa observi foarte repede pe strada |
hmmm,tuning???dc crede lumea k dak isi pune jenti de alu si o toba sport atunci masina e tunata??
|
Quote:
jante al si toba vezi tu , de unde sti ca asta e tot ce are masina ? asa ca fapt divers discuri de frana fatza spate amortizoare sport reglabile pe inaltime coborata din suspensii dom Tsw fatza spate (bara de rigidizare) stopuri transparente jante al 15 '' cauciucuri toyo 195 45 15 tobe borla scaune sport recaro volan sport momo pedale sport momo prelungire bara faza skoda octavia prelungire bara spate opel astra g sistem audio pioneer poate n ar fi rau sa te uitzi mai atent inainte sa mi spui ce sa i mai fac ca sa pot crede ca e tunata ;) |
:D
poate n-ar strik sa pui si u niste poze cu interioru, asa poti sa zici c vrei k ai in el.si c sari asa in sus???crezi k esti singuru kre are asaceva???dak nu poti sa inghiti criticile atunci ....... |
9 Attachment(s)
Quote:
si da cred ca sunt singurul care are asa ceva trebuie sa fiu singurul care are asa ceva sa se numeasca tuning ? spunemi cate masini au acelasi kit tuning pe ele ? si chiar pot sa inghit criticile daca sunt facute in cunostintza de cauza si la urma daca nu de deranjez prea tare poate potzi sa mi definesti si mie conceptul de tuning ca am impresia ca tre sa fie minim golf 2 ca sa se incadreze in categorie :D :D |
scuze ai dreptate, dar trebuia sa iti pui niste poze si cu interiorul.cat despre kit-uri gand la fel si dak imi vei vedea masina iti vei da seama k nici eu nu ma rup cu exagerarea lor.iar credema k am avut destule masini p kre le-am tunat eu in limita posibilitatii!
|
dak ii schimbi lampile de pe spate la masina o sa fie marfa dar...mai trebui lucrat la ea
imi place k ai pus disc si pe spate,acum franeaza mai bine? mai lucreaza la interior k e najpa,poate fete de usii de super-nova si un volan momo...... |
Ba o kestie stiu despre masina asta ... a fost conceputa de Cerbu, ce ai mai adaugat tu la ea?
o simpla intrebare fara suparare. |
Car styling ? :shock:
|
place interioru`...cassu`....sh` scaunele....;)...cat despre discurile de pe spate ii bine...ceva nou da` am citit printr`o revista d` specialitate ca nu merita banii....adik se poate sh` fara...oricum ceva nou...dak mai lucreaza putzin sh` la exterior o sa fie sh` mai bine...peace!
|
e super tare ! e de bun gust ! si impresionant cu frane pe disc spate ;) felicitari !
|
aham ... mie imi plac jentile cum stau pe ea .... :)
si cu bun gust |
masina e draguta...la interior gaseste niste presuri frumoase si incearca o tapiserie din piele
|
ii lipseste un sticker mare cu "SPALA-MAAAAAAAA!!" si unul cu Ghost !:))
|
macar este ceva discret... clean
|
2 Attachment(s)
Quote:
volanul chiar momo e :lol: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
nu e meritul meu nu pot sa mi l asum ;) |
felicitari Flow pt masina....simpla si fromoasa....ceva finutz la exterior si ceva mai mult in interior asa sunt si eu adeptul.....am si eu o rugaminte de la ce masina ai pus discurile pe spate sau mai exact ce discuri trebuie montate....poate pe parcurs ii pui si niste geamuri electrice...asta dak vrei.....si fai bine si schimba prelungirea la bara din spate si incearca sa astupi denivelarea aia de la usa.....niste chit ceva....oricum sa nu le iei ca pe niste critici pt ca nu am cu ce sa te critic....iale ca pe niste sfaturi....mai bine simplu si frumos decat sa ai facut un tuning exterior comun pe masina.....sper sa imi raspunzi si mie la intrebare....bafta in continuare si ai grija de masina....
|
discurile spate sunt de la golf 2 GTI
cu prelungirea spate am rezolvat o pozele sunt de anu trecut |
O Nova de exceptie prin simplitate si linie generala + nijte stopuri criminale.
|
Cred ca alte jenti ar arata mai bine pe masina. Masina se remarca prin simplitatea detaliilor. Ce ai mai putea face ar fi sa-i pui niste scaune sport si sa vopsesti interiorul cu toate ca nu imi vine in cap nici o culoare care s-ar potrivi.
|
... ca si caracterizare, exact ce am votat... simpla si frumoasa.
|
Recaro nu ti se par destul de sport ?
|
Ma refeream la anatomice, nu neaparat la o marca anume. Masina are un aer de ˝habar nu ai ce ascund sub capota˝ ceva de genul VIT, iar scaunele ar pune si mai mult pe jar vizitatorii.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:45. |
- Copyright 2026 4Tuning