![]() |
Conduci diferit cand ai pasageri in masina ?
Cum spune si titlul...aveti un stil diferit de condus atunci cand sunteti insotiti de pasageri decat atunci cand sunteti singuri ?
|
Re: Conduci diferit cand ai pasageri in masina ?
nu. nu am ce sa dovedesc nimanui. ba chiar atunci cand sunt cu pasageri sunt mai calm. e vorba de copiii altora, si daca doamne fereste se intampla ceva, io o incurc cu acei oameni
|
cand sunt singur in masina sunt mai sigur pe mine si imi permit sa ma bag peste tot si sa o mai calc. Atunci cand sunt cu cineva stilul se schimba! Daca e nepoata in masina atunci sunt cel mai sfant sofer:D
|
Si eu sunt de parere ca avand pasageri trebuie sa adopti un stil diferit. Raspunzi totusi de mai multe vieti, nu numai a ta. E trist ca totusi multi fac pe schumacher cand au pasageri iar cand sunt singuri...conduc linistit pentru ca n-au pe cine sa impresioneze.
|
ce-i drept, imi mai place cand sunt singur, plictisit sa ma intind pe spate daca strada e libera si sa merg cu 40-50km/h.
|
evident, depinde de pasageri ...cand sunt singur sau cu prietenii e una, cand sunt altii in masina mergi mai....omeneste
|
Sunteti cam egoisti, poate putin chiar si ipocriti asa de fel, adica va pasa doar de cei cunoscuti/dragi, de ceilalti participanti la trafic, nu. Eu conduc la fel indiferent de situatie.
|
depinde de starea de spirit , f putin de pasageri ... asta in cazul meu
|
Depinde de drum, de obicei conduc la fel, doar daca sunt cu rau de masina atunci merg mai incet. Poate un pic mai incet cand sunt cu anumite persoane in masina
|
cand sunt cu parintii conduc mai calm , nu ma sparg in figuri , sa'mi mai dea masina :lol:
cand sunt cu prietenii , conduc obisnuit , nu agresit , da nici ca un bosorog de 80 de ani :| ...mai o speciala mai una alta .. :) insa tin la masina ! :D ..cat pot ... |
eu cand sunt cu tata... si daca conduc perfect ( ca deobicei conduc mult mai bine ca el ) .. tot ma critica! si odata l-am pus la incercare, vin acasa ii explic o faza de accident si ii zic conducatorul masinii A , conducatorul masinii B , etc toata povestea si ii cer cine e vinovat?! si el imi raspunde, tu esti! si eu i-am zis.. pai de unde stii daca sunt A sau B :D .. asa sunt parintii mai protectivi!
|
si eu tot timpul sunt vinovatul... nu conteaza... si daca vine ala de pe sens opus si trage de volan in mine (doamne fereste), eu sunt vinovat... oricum... m-am obisnuit:))
|
Cand am companie in masina..sunt cel mai cuminte si responsabil.te gandesti,daca se intampla ceva cu ei,cum o sa tzii capul sus in fatza parintzilor acelor copii?? Cand sunt singur...imi fac de cap..si nu orisicum,dar urmeaza si rezultatul ,,permis suspendat''ma cumintesc ..si apoi iar si iar :)
|
babau, dar daca omori parintii acelor copii, cum dai tu ochii cu copii , cu cine o sa creasca? ce or sa se faca in viata asta? ai putea distruge multe vieti ;) ( nu am facut referire la tine, ci in general )
|
Quote:
2:Nu vad cum as putea sa dau peste ei...si oricum,ii scap de o grjia in viatza ;)) (Doamne fereste) 3:Cand spun ,,copii'' ma refer la cei de varsta mea ...20-21 ani In concluzie MARE GRIJA !! O CLIPA DE NEATENTIE TE POATE DUCE LA RACOARE...SI PTR MULT TIMP !! |
conduc la fel ,nu sunt agresiv in trafic , in 2 ani de permis m-am linistit mult
|
el claxoneaza,danseaza,si se joaca la lumini... cainele nu mai suporta :)))
|
Quote:
Nu esti singur. Mie mi-a zis cineva un lucru bun, nu te da in spectacol pe sosea, acolo se merge, nu se injura, nu se bate nimeni se merge mai repede sau mai incet, in funtie de parametri. La urma urmei strada si sofatu' sunt niste ecuatii cu una sau mai multe necunoscute. |
nu prea schimb stilu, oricum sunt f precauta la volan, nu-mi place sa ma laud fata de altii, ce se vede aia e. ;)
|
Cu siguranta:-)
|
well...dupa ultimul accident,cind eram in dreapta si era sa nu mai ies,mi-am cam pierdut increderea in colegii participanti la trafic...si dupa 11 ani cu un averaj de 40 de mii de km/an,recunosc,ca mi-am pierdut si rabdarea,si sunt deosebit de agresiva,asta in conditiile in care 90% conduc singura in masina.ca urmare,imi schimb placutele odata cu discurile la fiecare 20000km...deci ce sa mai explic.cea mai buna frana pe masina,este insa fiul meu de 6 ani in spate.frana mai eficienta in viata mea nu am vazut!pe bune! :)
altfel depinde de oameni.sunt care stau bine,si au incredere in mine,dar cel care franeaza in dreapta si vrea sa iasa pe parbriz este iertat,si ma straduiesc cit se poate de repede sa il livrez si sa nu ma duc cu el/ea la drum. |
sincer nu stiu cum dar fara sa vreau conduc mai relaxat frumos cand mai sunt persoane in masina(de obicei)dar singur depinde de starea de spirit...dar de obicei merg... nu dorm:D:D:D si nu conteaza daca e taicameu in masina sau etc etc... ca imi place sa ii arat partea adevarata.. nu miniciuni(sa merg ca babutele):D
|
Da, intr-adevar e o intrebare. Eu personal cand se urca cineva strain (nu mama sau fratele), ma refer colegi, sau altii, conduc mai nervos, mai grabit, dar chiar nu stiu de ce e asa, ca nu imi place. Daca e vre-un psiholog si are idee de ce este asa sa imi spuna. Cand merg singur conduc incet si calm, caut sa consum putin, sa nu accelerez mult si asa mai departe.
|
Cand sunt singur merg si linistit, dar si agresiv uneori, cand am pe cineva cu mine merg mai rau ca un nene de 80 de ani.
|
conduc la fel te prost tot timpu` :D
|
Quote:
|
Imi schimb felul de a conduce!
Daca conduc ma bag mai pe peste tot cand sunt singur, devin mai prudent cu altcineva in masina, o las mai moale, uneori chiar iau la ... instrument ... ceilalti participanti la trafic cand ma calca pe bec in mod repetat. |
Cand sunt singur sunt destul de agresiv !
Cand am pasageri sunt ceva mai linistit, nu din lipsa de incredere sau sunt de parere ca este un oarecare risc! |
cand sunt singur in masina zbor de pe o banda pe alta de sta "ghemeveul" juma de ora in functiune cand termin plimbarea .
Dar, cand sunt cu altcineva in masina , oricine, conduc foarte calm si atent , pentru ca la fel cum au spus mai multi inainte , nu mai e vorba numai de viata si sanatatea mea in joc , este vorba de a altora . copii unora , partintii altora .... si nu vreau sa ii am pe constiinta |
La ce te referi cand spui "ghemeveul""????scz de oftopic..
|
elicea aia care se invarte si raceste
|
Oricine ar fi in masina, eu conduc la fel. :)
|
Total diferit! Mai incet si mai precaut!
|
conduc un pic mai preventiv si ceva mai babeste mai ales daca e vorba de parinti sau bunici...
|
Copii deobicei nu iau in masina, mai ales copii mici, in general sunt calm(lumea se sperie usor si unii isi mai fac si impresii proaste, ca deh...tanar cu masina "tunata") dar cand sunt cu prietena mea in masina...sunt extra calm(ca sa-i pot reprosa ei cand calca prea tare acceleratia):D
|
mult mai atent fata de cum conduc cand sunt singur...nu vreau sa am vreu accident si sa-mi bag rudele/prietenii prin spitale sau mai rau sa moara din cauza mea
|
da, cand sunt cu altcineva in masina (prietena, familie, etc) merg frumos :) cand sunt singur o mai calc, ma mai bag, pt ca sunt raspunzator doar de persoana mea, nu de inca 2-3-4
|
Quote:
|
Quote:
asta merge filmata, discutia si pusa pe prima pagina... :) |
Conduc mult mai calm cand sunt alti pasageri (familie,prieteni,etc) in masina indiferent de starea de spirit pe care o am. Cand sunt singur, imi schimb stilul de mers in functie de starea de spirit.
Totusi in astea 3 luni cat mi'e suspendat permisul, cu siguranta o sa'mi schimb definitv stilul de mers, categoric ma calmez. Nu merita sa o calci, decat daca esti 100% sigur ca nu vei fi oprit pe dreapta, altfel vei avea regrete grele o anumita perioada de timp. |
| All times are GMT +2. The time now is 04:31. |
- Copyright 2026 4Tuning