![]() |
Corvette S-Limited - doar pentru Japonia
9 Attachment(s)
GM Asia-Pacific a introdus o editie speciala a versiunii Corvette cu ocazia aniversarii a 100 de ani de existenta a companiei americane.
Editia limitata se numeste S-Limited si va fi disponibila doar in Japonia. Productia va fi limitata la 30 de unitati, 15 exemplare urmand a fi disponibile in negru iar restul de 15 in alb. Modificarile care diferentiaza editia speciala de cea standard nu sunt foarte mari: interior in doua culori, insertii de plasa pentru spoilere si eleron pentru portbagaj. Corvette S-Limited va fi disponibil la vanzare de astazi si va costa 7,980,000 yeni japonezi sau aproximativ 74.700 dolari. |
Re: Corvette S-Limited - doar pentru Japonia
foarte frumoasa combinatia de piele alb-negru:D, in rest doar marketing curat.Alea albe cred ca se vor vinde imediat in comparatie cu cele negre, sunt obsedati de alb asiaticii:lol:
|
Misto masina e superba !!!!!!!!!!!
|
frumos... dar nu se compara cu noul FORD FOCUS RS (parerea mea) :D
|
Interioru e de ieftineala mare da exterioru bibelou DESI NU STRICA nici cei 230 de cai
|
Dk tot e DOAR PT JAPONIA de ce nu l-au facut cu volan pe dreapta? Sunt doar 30 de bucati, altfel orice japonez poate sa-si importe un Corvette cu volan pe stanga si de ce nu, un ZR-1!
|
frumoasa foc
|
Frumoasa! ce sa zic mai mult???
|
Ce scatoalce isi aplica cu sarg GM si Nissan.....Aici avem o portie servita de GM inca calda.....
Replica ar fi ca Nissan sa trimita o serie limitata de 'Spec-uri in America (chiar daca ar cam incalca tratatul de "razbel" 'Spec-ul fiind intr-o alta categorie ) |
Oricum yo tot sunt curios ce succes o sa aibe in tara in care se gasesc masini k nissan , toyota , subaru , mitsubishi la tot coltu si al preturi mici ....
|
superb, dar nu inteleg dc e doar in Japonia.
|
foarte frumoasa masina
|
pai modificarile care le-au facut nu sunt mare lucru....oricine poate sa le faca la un Corvette normal...si cred ca daca le faci separat costa mai putin:)..
|
arata bine, desi modificarile nu sunt majore, insa e valoaroasa tocmai pt k este editie limitata
|
Quote:
|
Ok, un Corvette obisnuit cu plasa in spoiler si eleron. WOW ! Ce editie limitata ! :) Singurul lucru mai "deosebit" este interiorul.
|
Frumoasa ce mai putem spune .
|
Superbaaa ...si suficienti caluti.(430)
|
e superba...pacat ca e doar pentru japonia
|
marfa...oricum Corvette-ul e frumos.... asta e mai special...
|
e bestiala!!!
|
nice supercar...:D
|
sigur imi iau si eu una luna viitoare he he he
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:10. |
- Copyright 2026 4Tuning