![]() |
audi 100 vs logan 1.6 16v
este vb de un audi 100 1988 cu motor 1.8 care are o mica modificare (o evacuare sport) si un logan stock
|
Re: audi 100 vs logan 1.6 16v
are o cucerire un passat 2004 1.9 tdi 115 cp
|
alexandrullleeeeeeee compari pe mihai viteazul cu simon sensual
|
:)) chiar tare asta:)))oricum logan zici ca sta pe loc pe langa audi ala......
|
ai condus tu ? sau din ce sursa afirmi ca loganul sta pe loc pe langa acel audi ?
|
Nu am condus eu, dar asa cred. Motoarele de audi cred eu ca sunt mai puternice
|
:)) da bine :)))
|
Quote:
|
singurul audi 100 care l-am condus era din 85 ,diesel (motorul era 2.0,nu stiu cati cai) ,ingrijita masina....si pot spune cu mana pe inima ca la o liniuta l-as fi facut cu orice dacia 1310
|
voi cu logan si audi de-o varsta cu mama faceti linii?
|
pai ionut eu ce am spus in postul de mai sus ? compara pe mihai viteazul cu simona sensual :)))
am zis de linii pentru ca probabil la asta se referea cand a facut comparatie intre cele doua..doar nu la fiabilitate :)) |
nu ma refer la liniuta ma refer la o intrecere pe strada daca intelegeti
|
si liniuta o faci pe camp? :)
pe strada,pe camp ,pe oriunde...loganul 1.4 face acel audi. |
Quote:
nu lesinatura de 1.4 |
Quote:
|
Quote:
iar am uita ca extramegamirificu'mirobolantul logan este masina de la baza lui gallardo. ontopic: ia bataie de la audi ala de 2 tone de nu se vede. ca de , neamtul a calculat cutia ca sa traga masina. logan : 75 cp 112 nm 975kg = 13 kg /cp audi 100 : 90 cp 145nm 1090 kg = 12.1 kg/cp nu mai pun la socoteala cuplul si aderenta. dar de, loganul este mpi-ul suprem al strazii................... |
am aflat raspunsul (audiul bate 1.6 16v):D
|
a si apropo bai apache mai invata frate despre masini ca esti varza am vazut si pe alte posturi ca esti varza
|
@alexandru , ce zici tu despre mine este asa adevarat incat ar trebuii sa ma miste ? :) ,nu ma misca mai baiatule pentru ca in 80% din posturile tale povestesti cat de tare este veyronul ,iar in celelalte 20% despre anumite audi 100.
Apropo , intr-un post de al tau afirmi ca ai 16 ani...sa iti spun asa direct? tie inca nu-ti crestea parul la puta cand eu asteptam la coada la politie sa-mi ridic permisul . DECI nu-ti permite tu copil in clasa a10a la liceu sa imi spui mie ca sunt varza |
dar....uiti sa precizezi...daca nu e drum drept la prima curba esti cu "lesinatu ala de 1.4 in sant"
|
prietene daca tot zici de veyron zi-mi o masina care il face (lux reprize)
|
degeaba e mai slab loganul la viteza... decat un audi 100 mai bine un logan fara servo:)) sincer... da-o dracu... cu ce va incalzeste fratilor ca arde loganu' cu juma de masina in fata daca e o vechitura?
|
alexandru , nu am spus nicaieri ceva rau de veyron , nu am spus ca e vreo masina care bate veyronul la reprize/lux sau ce vrei tu ... aici nu e vorba de veyron.
E VORBA CA ITI ARATI VARSTA VORBIND IN MOD OBSESIV DE VEYRON. numa copii aia mici fac asa cum faci tu . adica tu esti genul de om care atunci cand eu compar ford puma cu opel tigra tu vii asa adolescent cum esti si zici " uaii vine veyronu si va rupe " @ampehetamine - lasa-l ma ca ar fi in stare sa mearga si in caruta numa sa prinda viteza :)) asa-i cand nu ai carnet ( pacat ca la multi se aplica si dupa ce isi iau carnetul) |
nu are rost sa ne certam degeaba recunosc st un copil mic si fara minte dar totusi hai sa facem un post intre ford puma si opel tigra sau chiar despre ce masina ar fi buna la 18 ani:D:D:D:D:d scz apache nu am avut respect fata de un om care are mai multa experienta decat mine
|
@lexandru, tu in primul rand invata la ce folosesc semnele de punctuatie.
In al doilea rand, Lancia Delta Integrale S4 Stradale face pipi cu bolta pe Veyron la "liniuta", cu "doar" 4 cilindri in linie si 1759 cmc, 550 bhp (410kw) In al treilea rand, Maybach 57 mi se pare mai luxos decat Veyron la interior. In al patrulea rand, aici era vorba despre 2 copturi care nu au ce cauta la liniute, ambele pierzand usor in fata unui Ford Fiesta, Peugeot 206 etc. |
| All times are GMT +2. The time now is 03:19. |
- Copyright 2026 4Tuning