![]() |
Primele fotografii cu noul BMW Seria 7
17 Attachment(s)
Gata cu fotografiile spion si pozele prelucrate pe calculator. Primele fotografii oficiale cu noul BMW Seria 7 au ajuns pe internet.
Cum detaliile tehnice nu au fost dezvaluite inca ramane doar sa comentam designul. Probabil ca noul Seria 7 arata mai bine decat actualul model, dar bineinteles aproape oricare dintre competitorii sai este mai frumos decat acesta. Cum era de asteptat, noua nava amiral a celor de la BMW imparte multe elemente cu conceptul CS in special la partea din fata. Din spate, noul Seria 7 seamana destul de mult cu Hyundai Genesis. Din aceste imagini scapate pe internet, putem vedea ca atat farurile cat si stopurile sunt dotate cu LED-uri. Din primele poze cu interiorul, vedem ca acesta seamana destul de mult cu cel al lui X6. Noul BMW Seria 7 este asteptat sa debuteze saptamana viitoare. |
Re: Primele fotografii cu noul BMW Seria 7
e o masina stilata
|
frumos... si din cate vad e destul de luxos...
|
Seria 7, visul meu... oricat de vechi ar fi tot face senzatie.
|
Arata FAIN !!
dar ceva motorizari noi ?! ceva diesel TT sau ..... ceva nou ! |
Ce frumoasa este,n-am cuvinte,ce bine curg liniile,sunt curios de motorizari.
Am auzit de un diesel bi-turbo si bineinteles motorul de 3.0l pe benzina bi-turbo. In 2 cuvinte-foarte frumoasa:) |
mult mai frumoasa, mai rotunjita, impecabila totusi spatele seamana cu Lexus LS
|
2 Attachment(s)
in sfarsit arata mai uman, dar s au cam "chinezarit" BMW sau mi se pare mie?uitati va la spate, seamana cu noul c5 stopurile, seamana cam mult, pacat :(
|
arata bestial o masina de lux
|
O masina de lux..isi pastreaza stilul de seria 7.
|
superb...atat
|
acuma imi ramane doar sa visez la el.......
|
Bah nush..parca nu mai surprinde cu nimik precum a fost modelul anterior...parca acelasi interior ultra luxos..si cam aceleasi forme...numai e :shock:
|
ori nu mai vad yow bine, ori mi se pare, dar la faruri s-au cam inspirat din curtea rivalilor de la Mercedes{S-Class}
|
In fata au mai scoso cum au scoso dar in spate arata dezastruos .
|
arata putin mai sportiv mi se pare...oricum la cat lux e la interior mai ca as dormi in ea...nu-mi mai trebuie casa:)
|
Quote:
|
e superba masina :X:X:X:X
|
e urata cu spume...as alege S class lexus sau jaguar fara discutie mai ales ca la noi "septaru" e o masina de parveniti cu lantu de 3kg la gat si pitipoanca in dreapta...in general :rolleyes2
|
nici mie nu imi place masina deloc. Mi se pare ca seama foarte mult cu alte masini:Mercedes, Citroen. Mult lux si cam atat
|
Hmmm ..... asa si asa , si-mi place si nu-mi place , mi se pare ca au zbarcit-o destul de rau in fata la clasica grila BMW , este prea mare. In rest este ok.
|
Pare un 5 mai mare dupa parerea mea nimic special!!!
|
prea mult au copiat marca mercedes. parca nu mai e bmw :(
|
superb....
|
sincer.. la exterior nu ma incanta!
interioru` e super okey! |
eleganta,stil,rafinament bmw seria 7
|
ce are botu asa drept
|
Din poze pare ok, sa vedem si pe strazi cum apare.
|
Nush frate oi fi eu Fan BMW pana la moarte.... da asta chiar nu imi place....e aiurea..... nu stiu... nu are acel ceva....! :-?? s-au stricat ! nu-mi place !
|
Nu mai comparati BMW cu alte masini ca nu are rost . Cine nu are BMW nu stie ce fel de masina este .
|
parca are formele mai fluide imi place mult de tot capota fata pentru ca are plamanii mari:twisted: inspira putere :lol:
superba dar cred ca era loc si de mai bine consider ca S-classe e superior si interior si exterior |
spatele e cat de cat ok,dar in fata au gafat rau de tot,nu-mi place de nici o culoare,botu de 5'ar mi se pare superb in comparatie cu asta,prea drept,nu stiu,nici farurile nu ma incanta.acu s-o vedem cum arata in realitate,k nici 3'aru in poze nu prea imi placea,dar in realitate era ok.
|
Quote:
|
am vazut destule comentarii aici.. NU are faruri de S Class deloc, vechile faruri acum sunt ceva mai rotunjite, in fata seamana perfect cu vechiul model insa este mai rotunjit, mai fluid, iar spatele nu este de Genesis ci de Lexus LS, de acolo sau inspirat ei, eu unul nu vad nicio asemanare cu mertzul, iar acea grila fata ii da un pic de sportivitate la un design luxos, k totusi BMW se remarca prin sportivitate :D, iar la interior super lux..
|
Quote:
|
bmw are clientii lui, mercedes are clientii lui. cine vrea lux si numai lux ia un merc. cine vrea lux+sport ia un bmw. nu e chiar aceeasi clientela...
|
varza cu carne tocata la masina automata de spalat zdrente
poate va compensa motorizarea poate,cine stie din ce in ce mai naspa |
Quote:
Sa nu uitam ca bmw nu a mai venit cu nimik nou la interior iar la exterior se stie ca nu exceleaza(exceptie E92)...PAREREA MEA este ca MERCEDES este trendul ultimului an si sa nu uitam ca si-au restilizat toata gama si nu a modul doar un far sau un stop cum a facut bmw in ultimul timp... e parerea mea si atat |
cred ca nu intelegi ce-i aia sportivitate. nu inseamna cuplu+cai. inseamna un ansamblu de "piese si calculatoare destepte", nu doar un motor pe un sasiu. nu este un e-klasse mai sportiv ca un 5ar...
dar hai sa lasam offtopic-ul deoparte, ca deja dam in alte cele si nu e bine... mie unul imi pare rau ca serie 7 nu se bucura de o clientela la fel de mare ca restul din clasa ei... poate daca guta sau copilu minune s-ar plimba in serie7, ar avea mai multi clienti pe-aici:)) |
arata bine zic eu.....cu toate ca mereu e loc de mai bine
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:59. |
- Copyright 2026 4Tuning