![]() |
Solentza tuning---din pacae doar fata
3 Attachment(s)
Salut la toata lumea,
Dati si voi cu parerea despre spoilerul acesta...mie mi-a placut :lol: Spatele si pragurile vor fii terminate foarte curind. Numai bine.. |
ma...spoilerul arata bestial....dar pozele nu ne permit sa ne facem o imagine a masinii...adik nu se vede daca da bine pe masina sau nu :)
|
pune-i sita neagra ma...nu tzigania aia....
|
ce sa zic pentru inceput ai inceput bine sa vedem ce alegi pentru spate si laterale
apropo cat te-a costat spoilar fata :D |
punei frate si neoane albastre 8) ca o sa arate mult mai bine !
|
ce aveti toti cu tziganiile alea de neoane din bazar? bagati banii in motor/suspensie... nu in neoane si pleoape si prize de era... FALSE.. treziti'va dracu' odata! defapt.. sunt banii vostri, asa ca faceti ce vreti cu ei :roll:
|
Salut la toata lumea,
Fratilor, va multumesc pentru review-urile pe care le-ati facut si sa lamurim putin lucrurile: 1. bodyspeed - la ce laterale te referi ? 2. aR99bMw - recunosc ca dintr-un anumit punct de vedere plasa aceea nu da bine, cea neagra ar fii mai faina, dar acest spoiler este un demo...in consecinta poate suferi diverse modificari ce pot fi realizate de cel care si-l va instala pe masina. Vad ca ai un BMW, sau cel putin asa am dedus...o sa incerc sa-ti trimit poze cu un BMW seria 5 !!!! styling facut sa-mi spui ce parere ai... 3. blowwind - merci mult, cam cum ar trebui sa fie facute pozele ca sa prezinte imaginea masinii asa cum iti doresti ? . A fost fotografiata asa deoarece are numai fata terminata, daca o fotografiam toata arata inestetic fara praguri si spoler spate, nu crezi ? Am sa incerc sa o fac niste fotografii ziua...in cazul in care va mai fi de acum in colo vreo zi ca lumea :) Numai bine. |
Re:
Quote:
|
Kickass are dreptate ..... ce tot atata neoane , pleoape ,prize si alte maruntisuri ... doar banii investiti in astea sunt bani bagati degeaba in masina .... si cel mai penal este in momentu in care tu ai spoiler fata si neoane dedesupt ... dar praguri si spoler spate lipsa .... bagati fratilor toti banii in motor, transmisie si suspensii .... k dak ai 60 de cai poti sa ai mama spoilerelor si eleroanelor k masina o sa se comporte la fel ....Na Solenza arata ff bine cu spoileru ala ... sa vedem ce alegi pt spoiler spate si praguri ..
|
Salut la toate lumea,
Pentru praguri si spate, asa cum am spus, o sa fie gata foarte curind ceva. Neoane nu o sa pun, o sa pun eventul niste jenti (sa vedem ce gasim pe 4 prezoane), si niste dispozitive de la Street Glow pe valvele rotilor cu senzor de lumina, daca este intuneric afara se aprind si in timpul mersului genereaza o senzatie super faina (am vazut ca sunt pe mai multe culori). Un prieten de al meu are asa. Pe linga ele se mai pot pune si in aripi pe interior sa lumineze toata roata....iar daca vreau sa fiu exagerat pun spinnere :D. Numai bine. |
Re:
Quote:
|
nu mi place
nu se asorteaza cu mashina e prea alb shi prea patrat poate daca era alta culoare aveam alta parere despre el :peace: |
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
o sa iasa draguta
punei plasa si la masca fara emblema , o face mai agresiva ,parerea mea am avut si eu o nova si i am pus plasa mica dar la tine merge si daia mare . oricum ai grija la gropi ps:uite poza cu fosta mea masina |
Mie imi place masina,insa la o liniutza nu-mi face fatza.Bravo Paul pt ce ai facut pana acuma.Pt cei care nu stiu,Osirium are firma de tuning si chiar face treaba buna.Sa vedetzi Passat-u sau M5-u care au trecut pe la Auto V&V.Bafta :wink:
|
Cat spui ca ar costa spoilerul de pe solenza ? Cine l-a facut poate face dupa poza ?
|
Re:
Quote:
abtine-te -- kickass , nu-ti mai bate capu` ... cand n-ai cu cine ,n-ai cu cine ;) --- osirium .. arata foarte bine .. sunt curios cu ce jante o sa asociezi spoilere/pragurile si etc --- zicea cineva mai sus , ca spoilerul este prea alb :) poate vbesc prostii dar. .. spoilerul ala urmeaza sa fie adus la culoarea masinii ! nu ? |
Spoiler
Salut,
Spoilerul se vopseste bineinteles, culoarea alba nu va ramane pt ca intr-adevar arata nasty asa. In legatura cu jentile, ramane de vazut, sunt foarte multe de spus aici. Modelul de jenti se cumpara in functie de atitudinea soferului la volan si a masinii pe sosea. Sa speram ca pot sa va arat ceva total deosebit la primavara-vara. Pot sa va spun doar atat: Renault 5, an 86, ALpina Turbo GTI, 700 kg, 140 cp. Numai bine la toata lumea. ;) |
e frumusica dar cred ca mai bine era cu masca ei originala.Nu are rost sa o faci sa para prea agresiva ca nu-i sta bine :)
|
Re: Solentza tuning---din pacae doar fata
Imi place! sper sa alegi cu atentzie restul elementelor de styling!
|
un inceput bun :)
|
din pacate nu a mai continuat proiectul ca a lovit masina :( stiu pt ca este vecinul meu ;)
|
nasol!!!!!
|
whaaat tha fuck???? eu nu am auzit nimic...
|
ehhh........nu tre sa se stie :lol:
|
nu conteaza k a lovito....toata treaba este sa revina cu produsul final....si sal prezinte pt al vedea si noi;)
|
tocmai ca nu va continua
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:46. |
- Copyright 2026 4Tuning