![]() |
Sfat achizitie masina noua in suma de 9000euro
Un coleg de munca vrea sa isi achizitioneza o masina noua in limita a 9000 euro.
Pana acuma s-a gandit la Hyndai i10 http://www.megamotors.ro/Galerie-foto_332.html , insa nu a facut un test drive, deci e deschis la alte idee in limita acestor bani. Deci 9000 euro si masina noua Astept parerile voastre |
Re: Sfat achizitie masina noua in suma de 9000euro
Sandero? Nu arata rau masina.I10 e destul de mica.
|
...sandero!!!
|
Toyota AYGO. Cred ca e ceva mai scumpa de 9000 euro, dar la un consum mixt de 4,6 iti recuperezi banii pe parcurs.
|
Suzuki Swift?
|
Peugeot 206 mai poti sa iei in bani astia sau un VW Polo ma chel sau un Seat Ibiza mai chel !! ;):arrow:
PS: Hyundai I30 am asigurat acum 1 saptamana si este foarte ok masina ( imita ca si forma BMW seria 1 ) :-P:D |
omu a zis i10 ca i30 sare din grafic....my opinion?sandero decat polo chel cu geamuri la manivela
|
sandero :D sau polo(geamuri la manivela doar in spate)
|
Va multumesc mult. O sa vb cu el sa mearga sa faca test-drive.
|
:lol: hyundai i10 ? :lol: ... te rog eu pune o poza din lateral cu i10 si o poza cu TATA si observa diferentele:D
ontopic: dacia sandero sau logan facelift ;) ( daca nu vrea dacia atunci chevy aveo ) |
sandero la 9000 eur e foarte bun. asta as alege, nu aschimodia de i10
|
Quote:
parerea mea ca AVEO este mai OK decat SANDERO !! ;):idea::arrow: |
da, dar sandero posibil mai mare la interior. mie asa mi s-a parut
|
Quote:
si-a luat un vecin SANDERO si pare foarte incantat de ea !! ;):arrow: |
pai pentru 9000euro... pana la urma trebuie sa fii prost sa zici ca de ce n-are imbinari sau nu stiu ce calitate ca la un audi... e o masina super ok in acei bani.
spune-i prietenului tau sa ia sandero, sa lase i10. sau, daca chiar nu vrea dacia, un aveo. dar nu alte prostii |
da, dar aveo parca e facut din hartie igienica, dai cu el in pom om te faci :D
|
te faci snitel.
sandero chiar merita toti banii asa ca si design,calitate si multe alte aspecte ,dar consumul de 10.6 in oras dat de producator la modelul 1.6 mi se pare exagerat |
Quote:
|
ce-i drept, aveo dispune doar de o stea la ncap... oricum... cu orice masina daca dai la peste 100km/h foarte urat o-ncurci deci...
|
Quote:
ps:seria 5 e60 are 4 stele la siguranta =)) :lol::lol::lol: |
daca Sandero papa 10 in oras la motor de 1.6-io sunt gay......
|
Quote:
|
eu am 4 stele, deci trebuie sa fie destul de sigura si? ce daca e? asta nu inseamna ca te simti mai in siguranta... asta inseamna ca la 50km/h nu-ti rupe picioarele sau chestii din astea, nu ca nu te omoara
|
Quote:
|
dat fiind ca vine de la unul de 21 de ani....sa raminem on topic....
|
adica ce vrei sa zici ? tu ai afirmat cu mainile tale ca daca sandero mananca 10 litrii de benzina in oras ,est gay.
Producatorul afirma in datele oficiale ca sandero in oras ia 10.6 litrii benzina la 100 de km parcursi. Punand cap la cap afirmatia ta cu datele oferite oficial de Dacia rezulta ca esti gay. Nu inteleg de ce te-a deranjat afirmatia mea, pana la urma nu eu am zis "daca ....." , un "daca" ce s-a dovedit a fii adevarat |
nu mai pune botul la ce zice producatorul,tinere.....dupa lansarea modelului vei vedea,citind parerile posesorilor,ca din nou sunt minciuni privind consumul...
|
Quote:
|
hai frate ca si la mine zice ca in oras imi ia in jur de 7, si eu sub 10 nu scad :D
|
@dmihnea ..tu crezi ca producatoru nostru nu a incercat sa scoata consum sub 10 ? tu nu stii ca e o bariera psihologica intre 9 si 10? ca daca zici 9.9 ti se pare mult mai putin decat 10?
Masina ,GARANTAT consuma 10 litrii in oras, ca scoti tu consum de 6 cum fac taximetristii, si esti in a5a la 60km/h e partea a 2a.... noi vorbim despre consumul realizat fara strici motorul |
si daca o conduci subturat consuma mai mult la cea mai usoara accelerare. ideal e sa tii masina la o turatie decenta. eu scimb intre 2500 si 3000 si e foarte bine (benzina).
dar hai sa nu mai stricam topicu omului |
| All times are GMT +2. The time now is 20:29. |
- Copyright 2026 4Tuning