![]() |
Sfat achizitionare masina
Vreau sa cumpar o masina pana in 15.000 euro, care sa fie mai luxoasa sau mai exclusivista!
motorul sa fie unul puternic, de preferabil minim 130 cp ( nu conteaza benzina/diesel ) Astept sfaturi! .. deja am in cap o alfa romeo 159 1.9 JTM sau un c220 cdi 2005 |
Re: Sfat achizitionare masina
Sunt fan Alfa Romeo exact Alfa 159 vroiam sa iti zic sa iti iei. Bafta
|
Quote:
in principiu mi-ar placea asta : http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...n&pageNumber=1 are km putini, garantie, NEAPARAT TEMPOMAT :) si pretul nu-i mare, 13.700 :D insa astept si alte sfaturi , eventual cineva care stie mai multe despre 159 sa stiu sa nu am probleme |
Chiar aseara a fost la Top Gear de la Antena3 un reportaj despre Alfa Romeo 159 in care ziceau k toate problemele dupa vechea alfa 156 au disparut pt k la conducerea Alfa Romeo a venit un neamt care se ocupa cu Divizia M de la BMW si cu Rolls Royce.
|
S-au de ce nu Honda Acord sau Mazda 6?
|
mazda in nici un caz, iar honda nu imi place aspectul! si am zis vreau mai exclusivista :)
|
Nu vreau sa fiu offtopic da in 15000 mai exclusivist decat un Ford Mustang V6 - 4.0 nu cred k gasesti sau vrei strict limuzina luxoasa? Ar mai fi Peugeot 407 care arata foarte bine singura problema e botul prea jos :sad:
|
exclusivist in privinta luxului :) sincer mi s-a luat de atatia cai care consuma enorm cu motoare imense! un 2000cmc cu destui caluti este perfect.
peugeot 407 in nici un caz! mai bine raman la golful actual |
Eu am un coleg de serviciu care are ALFA si este foarte multumit de ea !! ;):arrow:
Deci momentan in bani astia care vrei TU , alegerea este perfecta ( si masina pe care ai gasit-o pare Ok ) !! ;):arrow: |
Merci mult Xel si Criss , intr-adevar este alegerea perfecta :)
insa vreau sa imi mai dati exemple si de alte modele in genul asta ca sa nu am probleme cand ajung in germania |
Quote:
Alfa 159.... una dintre fanteziile mele:) |
ionut.. tu le mai ai cu vandutu de masini, daca stii pe cineva care vrea golfu meu, da un semn, fac cinste ;)
|
da-mi un pm cu descrierea masinii, sau da-mi add pe messenger si discutam acolo.
|
Quote:
|
Quote:
|
http://www.motorauthority.com/news/i...of-alfa-romeo/
or fi prost informati cei de la Top Gear, desi nu e ultrasecret cine e CEO-ul Alfa Romeo... |
Eu am sp ce am vazut la TV dak mint ei mint si eu scuze
|
c220 cdi eu zic ca e perfect;)
|
buna idee si cu c220 dar sincer intre astea doua ce ai alege?
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...en&tabNumber=2 http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...en&tabNumber=2 precizez ca mercedesul c220 cdi este din 2005 dar modelul este cel vechi ( se poate observa pe ceasul de pe bord, si maciuca de la cutie ) |
159 fara discutii. In aceasta comparatie, C-klasse este depasita moral.
|
deocamdata am ramas pe 159 prezentat putin mai sus :)
inca astept idei de alte "limuzine" |
nu vreau sa intru in polemici cu fani alfa, dar citez ce zicea un prieten din italia ce repara asa ceva intr-un servis '' alfa e ca o femeie blonda- frumoasa foc dar si proasta '' acum ,nu cred ca peste noapte sa schimbe brusc calitatea produsului.....dar tot ce e posibil
eu unul as opta spre ceva si mai exclusivist, si cred ca lexus e destul de luxos si exclusivist. dintre toate modelele din aceasta clasa ,lexus is200 mi se pare din punctul meu de vedere alegerea perfecta.am condus multe masini, dar lexus e altceva, si senzatia de lux ce o ai in orice model de lexus e peste ce ofera concurenta germana sau italiana. in romania si chiar in multe tari europene sa inoculat ideia ca masinile nemtesti sunt cele mai bune, mai ales ca gasesti piese....si acesta era un lucru adevarat inainte,cand nu se gaseau importatori pt piese, dar acum nu cred ca mai e vreo problema asta.... |
intr-o oarecare masura ai dreptate! dar daca mi se strica ceva la lexus unde repar? trebuie sa astept 2 luni pt piese si tot asa?!
iar la comentariul cu alfa... intr-adevar cele vechi erau proaste dar nu am auzit pe cineva sa se planga de 159 |
deci ti_ai luat C220...din cate imi dau seama din semnatura...ai abandonat topicul?
|
Quote:
Masina este buna, ruleaza bine, este destul de luxoasa dar nu are exclusivismul necesar ( mai pe intelesul nostru FITE :D ) |
C-ul din linkul de mai sus...nu avea faruri cu lentila clara adica este mai vechi de 2005 sau sunt eu informat prost?oricum, arata cam nasol masina....la 16k interioru ala e ...
|
Quote:
Quote:
|
my bad, sarisem peste postu ala :oops:
pai daca nu e C220, nu e Lexus, probabil nici audi/bmw...e alfa?:D |
bmw in nici un caz!
am gasit un audi a4 modelul nou 2005 in aceeasi bani , 2.0 tdi 140cp alte masini asa mai extravagante nu prea vad sa fie :( speram sa ma ajutati voi. Cred ca voi ramane la alfa 159 |
alfa aia e prea faina...nu mai sta pe ganduri
|
Quote:
|
Ar mai fi Saab 9-3 mie unu imi place super mult dar nu e pe gustul tuturor si nu stiu dak tie iti place.
|
Sau Volvo S40 sau S60 :D:D:D:D
|
s60 e chiar frumos...cam la fel de frumos la 159...:-)
criss_cars: nu te supara dar acum se poate da edit fara limita de timp de 5 minute...moderatorii nu sunt prea incantati cand vad posturi la distana de 5-10 minute mai de la acelasi user mai ales fara un raspuns intre ele...:rolleyes2 |
Quote:
|
daca vrei cu adevarat excusivism ia_ti o alfa brera...:-)
|
Quote:
|
nu :shock: nu cred...:-) o alfa care se apropie de brera...si ca sa fie tot alfa ar mai fi alfa romeo 147...care arata foarte bine si nu sunt prea "dese"...:-)
|
daca si alfa 147 arata bine ma las de treaba!
te rog citeste primul post cand am deschis topicul! vreau limuzina exclusivista! mai bine pastrez golful 5 actual decat sa imi iau alfa 147 sincer... |
alfa 159 alfa 159 alfa 159 alfa 159 alfa 159 alfa 159 alfa 159 alfa 159 alfa 159 alfa 159 alfa 159 alfa 159 alfa 159 alfa 159 alfa 159 alfa 159 alfa 159 alfa 159 alfa 159 alfa 159 alfa 159 alfa 159 alfa 159 alfa 159 alfa 159 alfa 159 alfa 159 alfa 159 alfa 159 alfa 159 alfa 159 alfa 159 alfa 159 alfa 159 alfa 159 alfa 159 alfa 159 alfa 159 alfa 159 alfa 159 alfa 159 alfa 159 alfa 159 alfa 159 alfa 159 alfa 159 alfa 159 alfa 159 alfa 159 alfa 159 alfa 159 alfa 159 alfa 159 alfa 159 alfa 159 alfa 159 alfa 159 alfa 159 alfa 159 alfa 159 alfa 159 alfa 159 alfa 159 alfa 159 alfa 159 alfa 159 alfa 159 alfa 159 alfa 159 alfa 159 alfa 159 alfa 159 alfa 159 alfa 159 alfa 159 alfa 159 alfa 159 alfa 159 alfa 159 alfa 159
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:27. |
- Copyright 2026 4Tuning