Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   OPEL mai prost ca Oltcit! (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/8279-opel-prost-oltcit.html)

SEBASTIAN 21-09-05 20:19

OPEL mai prost ca Oltcit!

Nu va speriati, nu am inebunit si nici prostit.
Nu sunt de acord cu acest titlu insa pe net sunt unii atotstiutori in ale masinilor care-si permit sa spuna cat de prost e un OPEL, chiar in comparatie cu un Oltcit.
As vrea in functie de cunostintele voastre sa intrati si sa-i explicati cum arata realitatea lui EVOLUTION8.
Prostie mai mare ca asta rar auzi e o perla veritabila, cred ca si naturala, de mare valoare prin sinceritatea ei.
Calibra turbo e f proasta si motorul c20xe are probleme, oare chiar asa este?
Eu am impresie exceptionala de masinile si motoarele de care am vorbit.
A sters Zoliat unde a scris dar il puteti intreba voi direct.
Incredibil asa o perla...

Mondeo 21-09-05 21:10

seby shi evolution stiu ca sunteti in conflict dar a compara olcit cu opel de oricare ar fi vb de la kadet incoace e pakat

evolution sunt posesor de opel dupa cum stii, daca te prind pe strada te calc

GT 21-09-05 21:22

Am avut shi eu un astra din 93 (pana l-am dat peste cap ) shi vreau sa spun ca inafara de rugina de la aripile din spate am fost foarte foarte multzumit de ea. Atat de motor cat shi de comportament .Era de 1.6 75 hp, shi mergea foarte bene de exempu un astra 1.7 dti din 2001 nu s-a putut tzine dupa mine ( diesel power sucks a lott !!!!!!!!)
Asha ca cei care au pareri proaste despre opel sa taca ca ii calc cu tiru lu tata :P

steaua23 21-09-05 21:32

eu am opel din martie anul acesta si mom sunt f multumit de masina.
am 7300 de km la un astra g 1.6 16v 100 cai.
urmatoarea masian ... as vrea sa fie un astra gtc ... dar pana acolo ... vise multe :)

HolySoul 21-09-05 23:37

2 vectra B , foarte multumit de ele
la ultimu ... nu-s chiar asa ca abia am lovit un caine si am multe stricaciuni la masina (DE LA UN CAINE) totusi ... aia de 1.6 16 valve nota 9 (motoru nu prea o ajuta ca e grea si cu 100 cai nu faci mare branza) astalalta nota 8 .. ca mi se pare fragila dupa faza asta ... adica l-am lovit cu partea de jos .. daca era mai mare nu-mi mai intra sub masina si-l loveam cu bara de sub spoiler da asa ... mi-a rupt spoiler + indoit tevi intercooler + ventilator AC distrus 100% , primu radiator indoit , al doilea radiator cu un suport rupt ... cam multe pagube de la un caine .. .
totusi masina e super faina pentru drum lung .. zici ca e limuzina si totodata ai parte de acceleratii rapide ...zgomotu motorului e fain ...
nush cum sa compar cu oltcit ....
cand s-o pune macar aer conditionat pe oltcit ...
Comparam motoare cu 4 valve pe cilindru .... cu ce ?
Comparam motoare de norme eur2-euro4 cu ce ?
Stabilitatea si comfortu nu se compara .. ca sa nu zic de habitaclu (ma refer la majoritatea modelelor)
As prefera oricand un kadett unui oltcit

radu_lkv 24-09-05 15:45

lol, desi comflictul dintre voi doi nu ma intereseaza si nu vreau sa alimentez nimik, dar, daca este adevarat ce se spune aici(imi vine greu sa cred ca nu este altceva decat o inventie), atunci evo greseste.
in continuare am sa postez un post al unui amic de al meu Tox, care cred ca spune mai tot despre aceste motoare, deci:
\"
sa va mai zic inca ceva, despre motorul C20LET sau C20XE, sa lamurim toata treaba si controversele de aici...Nu multi stiu si se arunca sa comenteze una si alta... Ca offtopic, motorul de pe calibra de 2.5 v6, si 170 de cai a fost dus in 385 de cp, facut de Mantzel Tuning Germania...

motorul de la Opel,16V 2000cmc este unul dintre cele mai reusite motoare de 2 litri din lume, proiectat de DR Fritz Indra, cel mai tare proiectant de motoare la vremea respectiva. cutia de viteze este Getrag care produc cutii de viteze si pt porsche si nissan skyline.
La modificarile minime cu care o calibra ajunge la 330 cp un ford cosworth s-ar distruge... La cosworth ca sa ajunga la aceiasi putere trebuie schimbate componente interne, turbina, injectoare, etc.
Prin 96 la DTM calibra rupea...a fost prima masina turbo care a folosit solutia turbinei montata direct pe galeria de evacuare langa chiulasa..
pana astazi de 15 ani e cea mai aerodinamica masina, cu exceptia unui lexus care a aparut in 2003.

calibra a fost in productie 8 ani. Cred ca la fel si vectra A.Spuneti-mi o masina care s-a produs atat timp in aceiasi forma nemodificata. (in afara de dacia )

Am un prieten care a venit cu o calibra fara ulei de la giurgiu in bucuresti. si nu a spart nimic in motor... c20xe...

toti spun ca eclipse`u ala din F&F e cel mai smecher, ala are o motorizare de cacao, si ca sa-l faca de 240 cp cat are masina aia, s-au bagat in ea 5-6000$ pe putin, iar o calibra/vectra turbo doar cu chip phase 2 sau 2.5 ajungi la 285cp cu componentele motor standard...Imaginati-va ce iese cu... turbina garrett, evacuare marita, dump-valve, wastegate schimbat, chip tuning, admisie lexmaul, tuburi de inox pe admisia de aer marite, intercooler marit, volanta usurata, pistoane din titan, supape la fel, axe cu came sport... O calibra turbo a ajuns pe mana celui de la Kid Tuning din ARAD, care a vandut acel porsche galben fff tunat cuiva din Bucuresti... Calibra aia are acum 400 cp ... (desi la ultima forja s-a ars garnitura de chiulasa )

Deci.... pentru cine se arunca la vorbe, intai sa caute pe google. Parerea mea este strict obiectiva, nu am spus asta pt ca am calibra, sau ca sa-l sustin pe tipul cu Vectra, ca are tot Opel... Dar daca va interesati, imi veti da dreptate, daca nu 100% , intr-un procentaj destul de mare.Amintiti-va ce facea WAY-u cu vectra aia....

over and out

PS: si inca ceva... www.max-boost.co.uk pentru aia care vor sa vada ce se poate face dintr-un C20LET
\"

radu_lkv 24-09-05 16:10

p.s. eu am o calibra, destul de cunoscuta zic eu, neagra DJ-06-LKV, turbo, dar din pacate cu tractiune fatza :(.
masina asta a avut la inceput motorul c20ne, apoi i-am pus un c20xe, iar acum am un let destul de bunicel zic eu.
inainte, pe vremuri am avut si oltcit trs care tragea destul de bine pt un oltcit deoarece il modificasem si pe ala...
tot ce va pot spune este ca nu as da calibra nici pe 1000 de oltcituri, chiar daca as avea pe ea si pateticul c20ne. tot nu se pot compara cele doua marci.. e ca si cum ai compara eforie nord cu ibitza 8)

UGA 28-09-05 11:46

Tot ce am de spus nu este exprimat in cuvinte ci cu un filmulet pe care il voi ruga pe Radu sa-l puna pe net doar sa precizeze ca masina din care se filma era un M5 de 408cp.Daca avea chip sau nu asta numai Vlad (uex) ne poate spune........... si aveam doar 260cp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eagle_flyaway 30-09-05 11:22

Hai sa nu mai glumim pe tema asta!!! si desfintzatzi topicu asta ca nu-si prea are sens, eventual unu cu o comparatzie intre oltcit si trabant :twisted:

nicku 19-10-05 00:25

shi eu am opel...
--- motoarele pe benzina si unele pe motorina(ma refer la astra g ) sunt foatre bune.
--- despre motoarele 2.0 dti 16v si 2.2 dti 16v (fabricate de opel) nu sunt impresionat...peste 100.000 km (fara tuning) incep sa crape... pentru un diesel 100.000 km e putin
1.7 dti si 1.7 dti 16v sunt foarte fiabile (motoare fabricate de isuzu)

Corbu` 20-10-05 18:37

Re:

Quote:

Originally Posted by \"nicku\"
shi eu am opel...
--- motoarele pe benzina si unele pe motorina(ma refer la astra g ) sunt foatre bune.
--- despre motoarele 2.0 dti 16v si 2.2 dti 16v (fabricate de opel) nu sunt impresionat...peste 100.000 km (fara tuning) incep sa crape... pentru un diesel 100.000 km e putin
1.7 dti si 1.7 dti 16v sunt foarte fiabile (motoare fabricate de isuzu)

Imi pare rau sa te contrazic dar motoarele diesel de 1.7 la opel sunt cam de ***...cele de 2.2 nu stiu ......shi chestia asta mi'a zis'o shi shefu' mecanicilor din reprezentantza opel (tm)......io' am avut de ales intre astra 1.6 ai 1.7 diesel shi mi'a zis ca am facut fffffff bine ca am ales 1.6.......in fine....sunt pareri diferite peste tot

nicku 20-10-05 20:10

nu m-am referit la putere doar la fiabilitate... normal 1.6 are mai multi cp decat 1.7 diesel

Corbu` 20-10-05 22:44

Nu era vb neaparat de cai....tpul a zis :\"sunt foarte proaste motoarele de 1.7\"......shi apropo......tre sa trec intr'o luni pe la stadion...poate ne intalnim sa'mi dai cate o idee cam ce sa fac la mashina mea....

Low_Ridah 22-10-05 22:15

Am un Opel kadett 1.6D 1986 ... in afara faptului k are oleac de rugina masina pana acu un an se misca k noua ... viteza maxima atinsa 150 km\\h , si mai era pedala , dar fugea spatele prea tare (portbagajul gol) ... consum mediu de max 6% ..... la cei aproape 60 de ponei carei are te baga in scaunel chit k e pt doar cateva sec dar reuseste (ffff bine pt o masina de 20 de ani) la unele Dacii cu vechimea asta nu ti se misca nici acu de la kilometraj cand o calci :P ....Opel este o masina f reusita din punctul meu de vedere ... de cand am masina inafara de ulei , benzina , cauciucuri , filtre de ulei si motorina , 2 arcuri , si un telescop nam mai bagat ... si masina a fost a lu tata si o are de vreo 5 ani :D ... asa k cine sustine k opelu e najpa ssa isi ia o masina din aceelasi an cu a mea si sa vada care se strica prima si sa vina sa fak o liniutza :D

Bogdan_16v 22-10-05 23:18

Tot ce a spus Tox este perfect adevarat, cu mici mentiuni:

-exista o alta masina care s-a fabricat mai mult de 8 ani sub aceiasi forma, si anume Honda NSX(15 ani);
-Eclipse mk1 GSX turbo are motor de 2.0 195-210cp, usor upgradabil la randu-i, deci cel putin la fel de bun ca al Calibrei turbo, prin urmare nici vorba de 5-6000$ sa-l duca la 240cp;
-C20LET a fost, intr-adevar, o bijuterie de motor, insa XE a cunoscut probleme multe cu garnitura de chiulasa sau cureaua de distributie...de altfel, bube frecvente la Opel...asta din ce am citit numeroase afirmatii ale unor proprietari...daca toti or fi mintit, vina mea n-o fi...iar o alta problema la modelele de familie a fost si rugina, dupa cum vad, intalnita si aici...

Din pacate, Calibra turbo a fost cam singurul model cu adevarat sport de la Opel, ce a urmat nefiind nici macar pe jumatate la fel de bun. Ramane de vazut cu Astra WXR.

Eu sunt convins ca acele vorbe au fost spuse la nervi si nu trebuiesc luate in seama, insa adevarul e ca Opel, in marea familie a masinilor germane, nu prea a fost niciodata undeva aproape de top.
Bineinteles, modele rapide si tunabile au existat, cam toti producatorii au avut asa ceva.

Corbu` 22-10-05 23:43

Opelul....in marea familie a mashinilor germane nu a fost niciodata in top pt este o mashina ieftina......cred ca e cea mai ieftina mashina germana shi sunt sigur ca din acest motiv aceshti atotstiutori ishi dau cu parerea sus shi tare ca : opelul e mashina proasta!!! ....dar binentzeles ca exista shi proprietarii de opeluri care sunt sigur ca nu au aceeashi parere...eu unul sunt FOARTE multzumit de opelul meu.

nicku 23-10-05 01:22

Bogdan_16: vorba lu corbu' opelul a fost si este o mashina mai ieftina... da' nu neaparat de calitate proasta.... dupa cum se poate observa dupa 2000 sau mai bine zis incepand cu astra g sa rezolvat problema ruginei...
Cat despre modelele sport (excludem modelele serie limitata lotus omega 377 cp si calibra 3.0 turbo cu multi cai) au avut si au modele reusite... kadet,astra f GSI calibra 2.0 16v mai nou astra g opc 160 cai si opc turbo 200cai care da fum urat la masini considerabil mai scumpe golf 4 gti, 320ci ,slk 200 kompressor,audi a3 18t si nu numai :? 8)
De aia am ales opel

Low_Ridah 23-10-05 10:06

Am ramas uimit de performantele opel ... si nu vorbesc de al meu de 1.6 ... ci de altele .... Dak vrei o masina buna , cu permformante si f ieftina ... multi ar zice KADETT GSi ..... nush pentru mine Opel ramane o masina ce va da clasa multor masini ... am mers cu multe care ar fi cam din aceeasi categorie Kadett 1.6D ... si .... nu ma impresionat cu nimic .... cel putin Passat 1.9D 1990 ma dezamagit complet ...

Hazbulatov 23-10-05 18:54

Deci, nu stiu ce mashini avetzi, noi, vechi dar sa spui despre opel ca este mai prost ca un oltcit trebuie sa nu te duca capu sau sa fi chiar foarte prost. Nu cred ca oltcit este de calibrul unei marci ca opel. Daca stau sa ma gandesc toate mashinila sunt proste inafara de oltcit. Mai ales ca oltcitu nu se mai fabrica. Oricum nu stau sa ma enervez pt niste unii care isi dau cu parerea. DA AM OPEL.

Bogdan_16v 23-10-05 19:10

Afirmatia avea ca origini mai mult un conflict personal decat o parere generala despre marca, insa initiatorul topicului a afisat-o eronat sub forma a 2-a, iar voi ati muscat momeala. Credeti-ma ca personajul in cauza este destul de cu mintea la cap sa nu creada cu adevarat ca Opel e mai prost decat Oltcit, asa ca linistiti-va.
Si, pt unii, faceti si voi un mic efort si scrieti mai citet, mai \"romaneste\", ca nu prea se intelege mare lucru.
Fazele astea imi aduc aminte de certurile pe cand eram copii, ii spuneam cuiva ca \"mercedesu' lu tac'tu e mai varza decat o Dacie\", iar acela striga in gura mare la toata gasca \"i-auzi ba ce zice asta, ca mercedes e mai varza decat dacia, hahahaha...\". :roll:

tox 03-11-05 03:04

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Bogdan_16v\"
Tot ce a spus Tox este perfect adevarat, cu mici mentiuni:

-exista o alta masina care s-a fabricat mai mult de 8 ani sub aceiasi forma, si anume Honda NSX(15 ani);
-Eclipse mk1 GSX turbo are motor de 2.0 195-210cp, usor upgradabil la randu-i, deci cel putin la fel de bun ca al Calibrei turbo, prin urmare nici vorba de 5-6000$ sa-l duca la 240cp;
-C20LET a fost, intr-adevar, o bijuterie de motor, insa XE a cunoscut probleme multe cu garnitura de chiulasa sau cureaua de distributie...de altfel, bube frecvente la Opel...asta din ce am citit numeroase afirmatii ale unor proprietari...daca toti or fi mintit, vina mea n-o fi...iar o alta problema la modelele de familie a fost si rugina, dupa cum vad, intalnita si aici...

De acord cu tine. DAR: eu am XE de 2 ani de zile si ii DAU, nu gluma. Chiuloasa Coscast (facuta de cosworth WRC) n-are nici o legatura cu problemele de fisuri ale chiuloasei care sunt frecvente la XE-urile dinainte de 92, si nicidecum de garnitura.Same goes si pt cureaua de distributie. In fond, aia e consumabil, si are o viata.

SMocKey21 13-12-05 16:19

eu am un opel vectra b 1.6 8 valve din 97 are 197.143 km.I-am skimbat akum tot ce se putea si tin sa spun k merge brici la cox mi se duce bine de tot(pentru cai ei normal) dar nu am avut niciodata o problema asa serioasa la ea.Am bagato la tester si ptr km ei am ramas uitmit sa aflu k are numai 25%uzura.dupa parerea mea nu mi se pare deloc mult.Ma rog dak sunt critici va rog frumos sa postati k in felul asta as mai invata si eu ceva. MS :wink: :peace:

Eagle_flyaway 13-12-05 23:04

mah lasati dreku topicu asta sa moara ca n-are nici o legatura cu realiatea!!!!

chestiuni de genu posteaza te rog la rubrica masina mea pt opel ... etc! :roll:

Calimero2003 14-12-05 21:40

Ce idiot a putut sa spuna asta?Vorba aia \"O SINGURA PROSTIE CONSACRA UN PROST\"

CosminVPS 10-01-06 18:21

ba da le ai pe ambele masini ca sa le poti compara. Nu mai vb inutil

dmy 07-02-06 12:27

Re:

Quote:

Originally Posted by \"GT\"
Am avut shi eu un astra din 93 (pana l-am dat peste cap ) shi vreau sa spun ca inafara de rugina de la aripile din spate am fost foarte foarte multzumit de ea. Atat de motor cat shi de comportament .Era de 1.6 75 hp, shi mergea foarte bene de exempu un astra 1.7 dti din 2001 nu s-a putut tzine dupa mine ( diesel power sucks a lott !!!!!!!!)
Asha ca cei care au pareri proaste despre opel sa taca ca ii calc cu tiru lu tata :P

Ba tata tin sa te anuntz ca am dat ceatza la multzi care au Astra F 1.6 75hp cum ai avut tu........apropo am Astra G (caravan) 1.7 dti :wink:
True Story!!!!!!!!!!!!!

intercooler81 07-02-06 14:08

Re:

Quote:

Originally Posted by \"tox\"
Chiuloasa Coscast (facuta de cosworth WRC) n-are nici o legatura cu problemele de fisuri ale chiuloasei care sunt frecvente la XE-urile dinainte de 92

Am si eu o intrebare legata de asta: daca ii schimbi chiulasa cu una de dupa '92, dispar aceste probleme, corect :?:

CosminVPS 08-02-06 23:37

ce inseamna oltcit, sau ce este :?: :?: :roll: :roll:
:lol: :lol:

Mondeo 11-02-06 07:42

Re:

Quote:

Originally Posted by \"dmy\"
Quote:

Originally Posted by \"GT\"

Ba tata tin sa te anuntz ca am dat ceatza la multzi care au Astra F 1.6 75hp cum ai avut tu........apropo am Astra G (caravan) 1.7 dti :wink:
True Story!!!!!!!!!!!!!

:P iam dat la o astra 1.7dti la o cursa oficiala pe 400m cel putin 3 mshini :D, mai lasatzi diselakele in pace :lol:

dmy 11-02-06 10:40

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Mondeo\"
:P iam dat la o astra 1.7dti la o cursa oficiala pe 400m cel putin 3 mshini :D, mai lasatzi diselakele in pace :lol:

Bine periculosule...esti tare... :lol:
Nu am zis ca nu te cred......da asta nu inseamna ca motoru de 1.6 de pe astra f ii mai bun decat 1.7dti de pe astra g.
Apropo 1.7dti are cuplu mai mare fatza de motoru ala si in + turbo. :wink:
Asa ca......

sil4tuning 11-02-06 12:34

opel este masina romanului nu a nemtilor
am si eu o vectra DTI :roll:

Eagle_flyaway 11-02-06 13:39

SA-ti traiasca vectranu .... deja ma simt mai neamtz ca oricand .... !!! :twisted: :twisted: :twisted:

sil4tuning 11-02-06 13:41

ms men :o
si mai inca doi amici care au si eu la randul lor tot vectra unul dintre ei A din 91 si altul B ca a mea ...nici o plangere din partea masini .... :wink:

mada090 23-02-06 22:49

k am vazut topicul asta si am zis ca nu vad bine, cred ca cineva a vrut sa faca o gluma si a zis \" ia sa zic ceva atat de absurd incat lume asa nu se abtzina sa comenteze\" am defapt doar o intrebare: catzi posesori de olcit vor sa scape de masina si catzi de opel, nu vreau sa supar pe nimeni dar inainte am intrebat un prieten care are un olcit chicitzi ce a zis \"olcit nu ai cu ce o compara, are patru roti si merge, e de mirare!!\" din coincidetza sunt fericitul posesor al unui opel kadett va datzi seama ce cearta am avut cu prietenul meu :x pana la urma tot opelul a castigat, sincer nici nu imi inchipuiam alt rezultat :lol: 8)

Corbu` 24-02-06 05:08

Re:

Quote:

Originally Posted by \"mada090\"
k am vazut topicul asta si am zis ca nu vad bine, cred ca cineva a vrut sa faca o gluma si a zis \" ia sa zic ceva atat de absurd incat lume asa nu se abtzina sa comenteze\" am defapt doar o intrebare: catzi posesori de olcit vor sa scape de masina si catzi de opel, nu vreau sa supar pe nimeni dar inainte am intrebat un prieten care are un olcit chicitzi ce a zis \"olcit nu ai cu ce o compara, are patru roti si merge, e de mirare!!\" din coincidetza sunt fericitul posesor al unui opel kadett va datzi seama ce cearta am avut cu prietenul meu :x pana la urma tot opelul a castigat, sincer nici nu imi inchipuiam alt rezultat :lol: 8)

io' cred ca la prima vedere nu ai prea intzeles \"titlul\" topicului....

gotti 25-02-06 00:28

Haide ma ce naiba, deschidem discutii aiurea pt. toti nebunii. Cineva spunea mai sus ca prefera oricand un Kadet unui Oltcit. Eu spun ca prefer oricand o stema de Opel unui Oltcit. Da' daca tot ne punem la mintea prostilor propun sa comparam Opel Vectra OPC 3.2 V6 cu un Oltcit 12 TRS ultimul model din 1927
Hai ca am luat-o razna

BabyBlue_EVO 25-02-06 09:40

Re:

Quote:

Originally Posted by \"sil4tuning\"
opel este masina romanului nu a nemtilor
am si eu o vectra DTI :roll:

daca era mashina romanului nu era 20-30-40 mii ieurooo.... intzelegi?
deci e mashina neamtzului :P :twisted: :twisted:

gotti 27-02-06 15:44

Baaaaa, m-am saturat de ideea asta preconceputa ca opeleul e cea mai proasta masina din europa (cu exceptia daciei). Ce dracu se baga in seama toti tampitii. Astia care spun ca e proasta au dacii cu 4 faruri. Mie mi se pare ca Opelul e singura masina din Germania facuta integral acolo. (nu sunt sigur). Pana si \"marele\" Mercedes (prea mult umflat fata de ce stie sa mai faca in ultimul timp) are piese facute prin India, Turcia, Pakistan. Aici nu exagerez. Eu am avut pana acum 2 ani un E din 2001. Cand m-am dus la Casa Auto sa-i schimb injectoarele, in set erau 2 facute in Germania, unul in India si unul in Pakistan.
Terminati ma cu comparatiile astea tampite intre Opel Vectra C (relansarea marcii) si toate \"rebuturile\"

TSC-Us 27-02-06 17:43

CINE A SCOS TAMPENIA ASTA...?
NU ARE TREABA CU MASINILE CATUSI DE PUTIN!
CUM POTI SA SCOTI O ASA ABERATIE?
CUM POTI SA COMPARI O TEUTONICA CU...O FRANCEZA-RAMANEASCA?
ASTA A SPUS UNUL CARE CRED CA A AVUT OLCIT!SI...NICI ALA NU AR PUTEA SA SPUNA ASA \"PERLA\"!
E DE RASUL CURCI! :D :D :D

AM AVUT SI EU UN KADETT DIN 92 PE CARE L-AM VANDUT SI..AM FOST MULTUMIT DE EL!M-A TINUT DESTUL DE BINE A TINUT LA TAVALEALA,AM PARCURS CU EL MAI MULT DE 300.000 KM SI MERGEA DESTUL DE BINE!
SI...ERA PE BENZINA!
DC DAEWOO FACE CIELO?CIELO E COPIAT DUPA KADETT!
DE PROST CE E?SI..INCA SE MAI FABRICA CIELO!
IN 1996 CAND A APARUT CIELO...OAUUU SPUNEAU CAM TOTI!

AM AVUT O CALIBRA SI RUPEA SOSEAUA,DAR NU AM TINUT-O MULT PT CA AM SCHIMBAT-O PT CA AM MA STRESA CINEVA SA O VAND SI MI-A OFERIT MULT PESTE CAT PUTE-AM SA I-AU PE EA!
CALIBRELE SI ACUM RUP...!

AM AVUT PT O PERIOADA SCURTA SI O ASTRA SI ERA BUNA

LA INCEPUT...NU MA GANDEAM CA O SA AM NUMAI OPELURI,DAR...SE MERITA!

ACUM AM O VECTRA B PE BENZINA SI SUNT F MULTUMIT,DESI AS VREA MAI MULT,NORMAL,DAR...SANT MULTUMIT DE EA!

O SA-MI I-AU VECTRA GTS!

WAY-UL...RUPE!CE FACE EL...NU PREA AM VAZUT...CEL PUTIN LA NOI!
CIAO

M-AM GANDIT...IMI I-AU UN OLCIT TRS CU MOTOR PE FOLIE!....

:D :D :D :D :D 8) 8)

X-Ray-Eyes 27-02-06 18:57

Opel mai prost ca oltcitul ... :evil_laug
Cand am sa vad un Oltcit scos de fabrica ( cu toate ca nu se mai produce ) cu 2000 16v Turbo pe el , cu mecanica si tablaria asemanatoare cu a Opelului , atunci toata stima ...
:tenisclap Dar userul EVOLUTION8 vad ca nu a avut nimic de comentat pe tema asta ... :woowoo:
Si ca un ultim aspect ... Opelul a produs peste 20 de motorizari ... Oltcitul ... stiti voi mai bine cate ... Deci ? :paper:
Sa nu comparam Varza cu Ciuperci ( Aka oltcit ) cu o ceafa de porc la Gratar + garnitura si Salata ( Opel ) !!!
:crazy:

All times are GMT +2. The time now is 18:43.

- Copyright 2026 4Tuning