![]() |
Masina mea: Opel Astra G
8 Attachment(s)
in sfarsit m-am hotarat sa va prezint si eu astra mea.
o am de 2 ani si vreo 2 luni. am investit ceva banuti in ea si multa pasiune :D. dotari: aer conditionat geamuri electrice fata oglinzi electrice incalzite comp de bord tempomat jenti 16" navi GPS consola bord imitatie mahon alarma ceasuri albe sport nu sunt ale ei originale. si cam atat,restul se vede din foto. |
Re: N E A G R A
Foarte frumoasa. Ii cam strica spatele presurile! In rest e frumoasa. Parca i-ar sta bine un pic lipita de asfalt... :)
|
da jos tiganeala aia cu insured by mafia...daca tot vrei sa arate sport, presurile date jos, si o finala sport ar fi foarte ok
iar ceasurile sunt de bertone :P |
presurile sunt foarte folositoare.
chiar daca sunt uratele,m-am obisnuit cu ele. nu avem drumuri pt a o lasa mai jos. am incercat si am ridicat-o la loc. iar cu stiker-ul o sa ma mai gandesc. :) |
Sitemul audio cum e? Se aude guta tare?
|
man nu ascult nici un fel de manele.
nu stiu de unde ai tras tu concluzia asta. dar ma rog,fiecare cu parerea lui. |
de ce nu incerci o imitatie de carbon in loc de mahon...
|
asa a venit din fabrica.
nu m-am gandit la mahon. poate o sa incerc. mi-e cam lene ca trebuie sa desfac toata consola centrala. |
frumoase jenti.
oribile capacele cromate de pe oglinzi si aparatorile de la rotile spate. nici stickerul ala cu insured by mafia n-are e cauta acolo consola centrala de ce este pentru display mare color navi si are unul mic monocrom presupun cu acele capace si butoane pt ceas care se vad clar ca sunt adaptate cam nasol? |
am avut color si s-a ars :(.
aseara am dat toate stikerele jos de pe spate. a mai ramas decat bandoul ala cromat. la capace ma mai gandesc daca sa la dau sau nu jos. aparatorile am mai spus,imi sunt folositoare mai ales acum cand se tpoeste asfaltul,crede-ma. iar display-ul monocrom e de vectra. am facut o adaptare,pana gasesc un gid de astra. o sa revin cu fortografii |
lasa presurile acolo ca stau bine...pe langa faptul ca iti protejeaza masina protejeaza si ceilalti conducatori cand ploua....nu mai arunca toata apa pe parbrizul nostru ;)
capacele de la oglinzi intr-adevar vin urat ai grija sa nu o incarci cu cine stie ce prostii de prin targuri..e frumoasa asa |
@giubau_v8 mare dreptate ai cu apa cand ploua si plus ca o protejeaza,de diferite minuni ce se afla pe carosabil,smoala topita,si cate nu mai sunt de la animale,etc.
poate o sa dau si capacele jos. nu ii mai pun nimik pe ea. o sa o fac cat mai neagra. :) |
1 Attachment(s)
gata am dat jos tot de pe spate 8)
fotografia e cu tel,dar o sa fac si cu aparatul. in realitate arata mult mai bine ;) |
Pai vezi ca se poate :)
|
da.
va multumesc de sugestii si sfaturi :). o sa le mai astept si in continuare. oricum am cam zgariat-o aseara unde au fost scrisurile din fabrica cu modelul si motorizarea. am fost nevoit sa o duc la un polish profi,dar a meritat banii. e oglinda. :) |
Daca tot ai revenit cu picioarele pe pamant......las-o mai jos din suspensie...eventual alte arcuri...si cauta-i niste jante cu buza. O sa fi uimit de rezultat. Si astea de pe masina sunt misto, poti sa le pastrezi....dar sa le pui un distantier de 0,5-1cm sa iasa mai "afara". Astea sunt sfaturile mele...gusturile nu se discuta...tu iti faci masina cum iti place tie....ca doar e a ta si tu mergi cu ea. Bafta
|
ca sa o las jos din suspensie,trebuie sa skimb in primul rand gumele pt ca o sa imi frece la razele din spate.
ma mai gandesc. nu prea stau bine nici cu banii :( |
maine urmeaza sa primeasca un HU alpine.
ca sony nu ma mai multumea. o sa revin cu poze :) |
1 Attachment(s)
gata.
l-am montat. se aude demential fata de sony.") |
bv man imi place mult,pastreaz-o cat mai simplu ai un + de la mine ;)
|
mc,mc asa o sa si fac.
m-a luat valul cand am lipit alea,dar mi-am revenit :) |
asa... daca tot o cheama "neagra"... neagra sa fie! :)) like a stealth airplane
|
MC AMPHETAMINE, osa incerc sa o tin cat mai neagra pana reusesc sa strang bani pt ub H
|
4 Attachment(s)
dupa cum am promis poze noi si clare cu spatele si noul mp3 :)
|
fir-ar ale dracu ele de capace de oglinzi ce tot cauta acolo?:)) jos cu ele!!
|
le mai las pana vin din concediu.
sa comand unul pe stanga,ca e spart cel original. si o sa le dau jos. |
am si eu 2 intrebari :
1. cu ce ti'ai innegrit stopurile ? ..ca nu par cu spray d'ala de bazar 2. cat te'a ajuns mp3'ul ...(modelul ? ) ps. frumusica masina , cum zicea si nenea de mai sus , capacele de la oglinzi ..parca..nush ... :rolleyes2 |
cu ce ai vopsit etrieri?
|
@valex- stopurile le-am dus la un vopsitor profesionist nu le-am facut eu.
si sunt vopsite cu lac si 2-3 picaturi de emaur negru. sunt super ok. si mp3-ul m-a costat 750 ron cu tot cu transport e foarte desteapata scula :) @PH 33 RNR- etrierii am luat o vopsea de la tehnico-sanitare si ii zice "casa bella" vopselei. le-am vosit de 1 an jumate si nu s-au cojit delok dupa cum vezi. am dat vopseaua in 3 straturi. |
am vazut ca ai faruri cu angel FK; zi-mi si mie te rog daca ai avut probleme cu ele.
Am inteles ca se aburesc, asa e? Mi-ai recomanda sa-mi cumpar asa ceva sau stii daca sunt mai bune Dectane? |
Frumoasa masina.
Imi place ideea de all-black. Ca idee in plus renunta la suportii de numere sau cel putin vopseste-i. Eu mi-am lipit numerele cu silicon de bari si nu sunt probleme, nici nu mai zdrangane de la muzica. Si rotile le poti vopsi negre sau in 2 tonuri ca sa le accentuezi linia (negru+gri) |
@FeS sa stii ca nu am avut nici cea mai mica problema cu ele.
decatane folosesc becuri H3 si le-am trimis inapoi pt motivul asta. acum ramane sa te hotarasti tu ce fel de model iti vei lua. bafta. |
@bluey cu numerele s-ar putea sa le lipesc si eu.
cel putin ala de pe spate ma dispera cand il aud ca vibreaza de la woofer. jantele nu crd ca gasesc pe la mine prin oras pe cineva meserias sa le vopseasca ok,deci o sa renunt la vopsirea lor. |
4 Attachment(s)
poze noi
|
Pai... ai facut stopurile si semnalele de pe aripi le-ai lasat albe??
nu iti dau in ochi ciudat??? Un punct alb pe toata masina? |
trebuiesc date jos?
si vopsite pe interior nu? sa vad cum reusesc sa le dau jos. |
Vopsite pe exterior.
Cred ca se dau foarte usor jos. Au o clema elastica din plastic. Adica bagi ceva sub margine si tragi cu mare atentie sa nu zgarii. Trebuie sa existe un forum opel cu astfel de informatii. |
o sa caut poate gasesc.
informatii referitoare la desfacerea lampilor de pe aripi. |
clubopel.com... foarte simplu:))
|
sunt membru clubopel :).
sincer acolo chiar nu am cautat :). ce nik ai acolo amphetamine? |
| All times are GMT +2. The time now is 06:30. |
- Copyright 2026 4Tuning