Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Firme Jante & Anvelope (https://forum.4tuning.ro/529-firme-jante-and-anvelope.html)
-   -   Oferta RECONDITIONARE JENTI prin sablare si vopsire cu pulbere in camp electrostatic (https://forum.4tuning.ro/529-firme-jante-and-anvelope/82700-oferta-reconditionare-jenti-sablare-vopsire-pulbere-camp-electrostatic.html)

Suncika 28-06-08 21:51

Oferta RECONDITIONARE JENTI prin sablare si vopsire cu pulbere in camp electrostatic

6 Attachment(s)
Buna

Va ofer servicii de reconditionare jenti prin :

SABLARE CU ALICE DE FIER - se curata orice pana la suprafata materialului crud fie janta de tabla, de aluminiu sau alte piese ....tambur de frana, bara protectie ....

VOPSIRE CU PULBERE IN CAMP ELECTROSTATIC (SINTERIZARE) - dupa curatare se aplica vopseaua pulbere si se polmerizeaza in cuptor la 180-200 grade. Rezulta o suprafata perfecta, foarte rezistenta, lucioasa.

Se poate vopsi orice culoare.

Preturi : de la 150 ron in sus / set in functie de marimea, starea jentii sau la intelegere pt alte piese

Email: [email protected]

http://aplsteel.webs.com/

slobikop 12-08-08 08:00

Re: Oferta RECONDITIONARE JENTI prin sablare si vopsire cu pulbere in camp electrosta

da mi te rog o adresa unde te gasesc in sf.gheorghe....

god 03-09-08 23:29

Re: Oferta RECONDITIONARE JENTI prin sablare si vopsire cu pulbere in camp electrosta

Suncika te mai ocupi cu asa ceva? Cat m-ar duce de vopsit negru(mat de preferat) un set de jante de Logan(mai exact 4 bucati model Sinaia pe 15)

aleks 04-09-08 12:17

da-i un mail mai bine, probabil nu mai stie de anuntul asta

Suncika 08-09-08 22:51

Scuze
Am fost in concediu.
Va dau cateva preturi informative
Jenti 14" - 140-180 RON
15" - 180-220 RON
16-17... 220-300 RON
Preturile se refera la sablat si vopsit(o singura culoare) si variaza in functie daca sunt lovite jentile sau au mai fost vopsite de multe ori (se sableaza mai greu)
Pentru alte piese (elemente de caroserie, caroserii complete, piese motor, garduri, porti, butelii, stingatoare...) pretul este de aprox 30 RON/mp sablatul si 30 RON/mp vopsitul dar variaza in functie de complexitatea piesei.

Daca sunteti interesati sa ma contactati pe mail sau la telefon 0740 11 96 71

Suncika 21-05-09 21:42

Anunt valabil

Bogyciu 31-05-09 23:38

Daca janta are niste ciupituri, zgarieturi bordura, se poate face? Sa iasa "ca noua"?

gabi boldeanu 05-06-09 19:52

5 Attachment(s)
ce le poti face la astea????

dar intre timp arata asa

as erau acum 3 luni dupa ce le-am reconditionat(chit si vopsea le mai poti fce ceva? sa fie ca noi?

gabi boldeanu 27-06-09 19:43

tot in concediu esti??????

B-69-TAU 27-06-09 20:02

o fi uitat de topic, se mai intampla cand ai comenzi.

aleks 27-06-09 20:09

Are īn primul post site-ul lui: 1 click=5 secunde, cu tot cu īncărcat pagina; căutat shortcut "Contact"=2 secunde; dat click, īncărcat pagina, găsit informaţiile necesare=10 secunde. Total= 20 de secunde, rotunjit ;)
Ca să scutim atāta amar de timp, fac aici copy/paste:
Sf Gheorghe - Jud Covasna
Str. Oltului nr. 30
Tel. Fax.
0740 11 96 71 0367 40 21 68
0740 11 96 72

Email: [email protected]

danny80 09-08-09 02:00

24 Attachment(s)
Super calitate ! merita fiecare banut :)

Bogyciu 09-08-09 06:58

Si cam cati banuti te-a costat treaba aia? :D

PS Si cat a durat

danny80 09-08-09 14:08

Quote:

Originally Posted by Bogyciu (Post 2544529)
Si cam cati banuti te-a costat treaba aia? :D

PS Si cat a durat

Pretul a fost 260 Ron, am cautat in bucuresti o firma care sa faca ambele operatii si nu am gasit decat una ..care ma programa undeva peste o luna...si trebuia sa le las jantele ...fara anvelope ...vreo 3 zile (de ce nu stiu..)

am plecat din buc pe la 6 dimi, am mers destul de incet ...sunt 200 Km pana la ei, la 9.30 eram acolo. dupa cafea si tigare s-au apucat de treaba, pe la 10.30 masina era pe bucutci (avand o dimensiune atipica la distanta dintre prezoane 4 x 114,3 nu au avut cu ce sa incalte masina...dar nu a fost nici o problema) dupa asta iarasi cafele ..tigari..sucuri ..si prezentarea intreprinderii :) pe la 11 cred ca s-a apucat efectiv de treaba, iar la 17 masina era iarasi incaltata cu gumele si gata de drum...cu toate operatiunile facute.

Un aspect foarte important este ca unul dintre asociati ne-a binedispus pe toata perioada cat operatiunile aveau loc in interior...ba chiar ne`a condus si insotit la un super restaurant din zona. pentru mine conteaza mult atmosfera si impresia ...atat timp cat eram la ceva distanta ...iar in zona..limba folosita cel mai frecvent este maghiara :)

Operatiunile de descaltare a gumelor, punere inapoi si echilibrare...care se efectueaza la 3 metrii de ei la o vulcanizare sunt undeva in jurul a 50 Ron

Bogyciu 09-08-09 16:11

Foarte frumos, daca nu gasesc nimic prin zona trag o fuga intr-un week-end.

gabi boldeanu 09-08-09 17:14

260 ron per.bucata sau toate 4?

danny80 09-08-09 22:33

260 ron toate 4, aliaj 16"

preturile difera in functie de dimensiune si material (tabla, aliaj)

le`am copiat de pe prima pagina:
14" - 140-180 RON
15" - 180-220 RON
16-17... 220-300 RON

mcn_alex 26-08-09 09:03

1 Attachment(s)
Salut
Ma intereseaza si pe mine cat ma costa pt niste jante pe 16 in 5 spite vreau sa vopsesc spitele si interiorul jante fara buza k e nikelata in negru as prefera , a si jantele sunt noi si zimi daca se poate sami lasi buza nichelata,

mikinina 29-08-09 15:29

Quote:

Originally Posted by danny80 (Post 2546303)
260 ron toate 4, aliaj 16"

si nu ai platit si tva ca mie mi-a spus 260+tva...

danny80 30-08-09 00:42

ai PM ;)

TzuTzu77 04-09-09 12:16

Recomand 100% acesti baieti, fac treaba excelenta si la super pret!

AUTOBOOM 22-09-09 20:20

Salut,

Vreau si eu sa vopsesc in camp electrostatic un set de 4 jante de aliaj pe 15" culoare GUN Metal.

Care este pretul si cum facem?

TAZ 27-09-09 16:23

Salut,

Vreau si eu sa imi vopsesc jantele in culoarea masinii (alb sidefat)
jantele sunt pe 17 iar masina este cea din semnatura
Poti sa vopsesti si etrierii? As vrea gold perlat
Te rog sa imi spui si cat ma costa si cat timp dureaza. Ma intereseaza daca pot sa vin dimineata si sa plec seara
Multumesc

Suncika 27-09-09 21:55

Quote:

Originally Posted by TAZ (Post 2672903)
Salut,

Vreau si eu sa imi vopsesc jantele in culoarea masinii (alb sidefat)
jantele sunt pe 17 iar masina este cea din semnatura
Poti sa vopsesti si etrierii? As vrea gold perlat
Te rog sa imi spui si cat ma costa si cat timp dureaza. Ma intereseaza daca pot sa vin dimineata si sa plec seara
Multumesc

Salut
Pot sa vopsesc alb dar nu stiu daca este alb sidefat. Este alb 9004.
Pretul este de 260 lei+TVA / set
Pot sa vopsesc si etrierii, chiar si discurile sau tamburul. Am si vopsea auriu. Dar nu le demontez eu, va trebui sa vii cu ele demontate. Daca ma suni inainte sa te programez le putem face intr-o zi.

TAZ 28-09-09 18:16

Nu stiu ce inseamna alb 9004.
Cu etrierii demontati iti dai seama ca nu am cum sa vin ca doar vin cu masina...
O sa te sun inainte sa stabilim cum facem pt ca masina o sa stea pe butuci pana e gata
Merci

Suncika 30-09-09 22:39

!!! NOU !!!

Pentru cei care nu au timp sa vina pana la noi in cursul saptamanii, pe site-ul nostru am creat un forum unde putem organiza transporturi din diferite zone ale tarii daca sunt mai multi clienti interesati.

Alte detalii : http://aplsteel.webs.com/apps/forums/

sorin83 03-10-09 01:56

Salut. Cat ar costa sablarea unor jante de tabla pe 16" si vopsirea in negru lucios sau mat?
Jantele nu sunt indoite dar prezinta pe alocuri urme de rugina de la stat prea mult prin garaj. :)
Cam cate ore fac din Bucuresti pana acolo?

Suncika 03-10-09 17:41

Pretul pt un set de jenti tabla pe 16" pana la 8J este 220 lei + tva.

Bucuresti - Sf Gheorghe 220 km (2.30-3 ore)

GCI geoo 06-10-09 13:07

7 Attachment(s)
salutare - am fost si eu pe la baietii din sf gheorghe cu doua seturi de jante - un set al meu iar un set al cuiva din bucuresti - am ajuns pe la 8juma dimineata cand s-au si apucat de treaba - am plecat seara la 8juma dupa ce s-au racit - la ora 15.30 a terminat de sablat toate cele 8 jante - apoi a inceput procedeul de vopsire.
Aveti mai jos poze in ordinea operatiunilor:
1. stare initiala
2. janta sablata
3. in campul muncii
4. fulgi de nea pe janta mea
5. scoasa din cuptor si racita
6. produs aproape finit I
7. produs aproape finit II

ce sa va mai spun .. pana si apartul foto a prins sclipici :)

multumesc baietilor de la apl steel

83krz 07-10-09 10:40

Un Up si de la mine f seriosi Vopist un set pe 17 negru lucios au iesit super ok o sa pun si poze... kiar merita cei 400 de KM .
O zi buna!

Dan bv 09-10-09 20:32

Recomand si eu, lucreaza foarte bine.

danielS777 19-10-09 20:31

Salut!

Doresc sa sablez si eu 4 jante de tabla pe 15".
Ele arata aproximativ ca in poza aceasta: http://images03.olx.ro/ui/2/96/03/30499303_1.jpg , numai ca sunt ruginite :|

Imi poti spune un pret pt procesul de sablare si inca un pret separat pt sablare si vopsire jantelor in negru mat (cu tot ce trebuie)...

Mersi!

Suncika 22-10-09 16:23

Salut

Jenti tabla pe 15" 20 lei - sablat, 25 lei - vopsit(orice culoare) / buc + TVA

danielS777 25-10-09 10:43

Quote:

Originally Posted by Suncika (Post 2741816)
Salut

Jenti tabla pe 15" 20 lei - sablat, 25 lei - vopsit(orice culoare) / buc + TVA

Sunt din Brasov si nu stiu cum sa fac.
Sa vad cum am drum.

83krz 26-10-09 08:57

Daca am ajuns eu din Bucuresti.. din Brasov e un fleac zic eu Chiar se merita!O zi buna si scuze de of-topic!

adic95 28-10-09 04:30

Quote:

Originally Posted by danny80 (Post 2545164)
Pretul a fost 260 Ron...

Pentru toate 4?

Suncika 28-10-09 05:58

13"-14" Tabla - 140
Aluminiu - 180
15" pana la 7J Tabla - 180
Aluminiu - 220
15" peste 7J si 16"-17" pana la 8J Tabla - 220
Aluminiu - 260
16"-17" peste 8J si 18"-19" pana la 10J Tabla - 260
Aluminiu - 300

Preturile se refera la un set de 4 jante, sunt in lei si nu contin TVA.

Jentile de primesc fara anvelope sau anvelopele vor fi demontate-montate la vulcanizare pe cheltuiala clientului.

gabi boldeanu 28-10-09 05:59

Cu,cat timp inainte pot face progamarea,pentru sablare?

Suncika 28-10-09 16:44

Ideal este cu 2-3 zile inainte.

gabi boldeanu 28-10-09 17:01

Multumesc cand am drum catre voi te voi suna sa ma programez.

All times are GMT +2. The time now is 08:18.

- Copyright 2026 4Tuning