![]() |
Constanta - Accidente
Aici putetzi sa spunetzi ce atzi mai vazut prin Portul tomis , cine s-a mai facut cu cine , cine si-a mai rupt masina cu frana de mana sau cu \"bariera\" ... stitzi voi ... Break Stuff !!!
|
Bai acum vreo 3 saptamani sa rupt unu cu un rahat de TICO cu unu cu un VECTRA si a uitata sa mai puna frana si a deschis bariera cu bara fata.
cine a vazut faza sa comenteze!!! |
Despre \"bariera\" shi Tico :))
Hey, la faza cu \"bariera\" un tovarash de-al meu called \"JEG\" se afla saracu' exact in spatele barierei... s-a ferit inainte ca impactu sa se produca... totushi a ramas cu cva. traume... sau asta era inainte??!! hmmm... in orice caz a fost pretty cool. :shock:
|
Saptamana trecuta s-au dat doi baieti cu daciile dar slabutz.Le-am tinut drumul liber ca am crezut ca o sa fie mai grozav dar...
Pe cand o intalnire? |
Quote:
ca m-ai spart cu nick-name-ul ... :peace: |
Bre ma cheama Dogaru, deci a rezultat un alint care suna \"Dogarel\" :D.Cand ne intalnim sa mai schimbam o parere shef ca nu prea am cu cine sa vb de pasiunea asta a mea cu amsina.Si in plus poate mai fac si eu rost de niste idei
|
Oka .. am crezut ca faci misto de \" Dogaru\" ... nu stiu daca il sti .. e pe vento ...
:peace: |
Erati sambata noaptea in port?? K am dat o fuga _la propriu_ pana in Constanta. Am plecat inapoi spre Buc duminica la 11.
Sa vedeti ce voiniceste n-am trecut pe toate semafoarele pe \"rosu\" :wink: Se uita lumea k la balaur k mai tipa si toba :D Pustiu era orasul duminica de dimineata...Insa (dupa vreo 3o de min de cautari) am ajuns intr-un club marfa...nu mai stiu cum ii zice...era la subsolul unei cladiri in renovare, undeva langa Pizza Hut & celelalte pizzerii INCHISE toate. Buna ciorba de burta :wink: ...si ospataritza :D |
Cum sa nu-l stiu?Mare terorist da' eu n-am legatura cu el.M-a oprit de cateva ori si se uita ciudat la mine :D
|
Quote:
I-am zis .. ba tata ... eu cred ca ai confundat masina .. poate e alt Golf GTI ... Se pare ca nu s-a inselat ... :) :peace: |
Nu s-a inselat, si am vrut sa te sun dar eram prea obosit...
Si de la 23.3o pana la 1 am fost in parc. Frumoase fete aveti dar se imbracasera de zici k era casting nu Invierea... In rest aveti o sosea buna, una proasta...tot e bine :D |
stiti de ce mi`e frica .. daca o sa ne puna primaria sa platim bariera :)) phiuuu ce ne facem :oops:
|
nu prea stiu
Mah ce ziceti turnam 08-POL si cu 24-POL ca se fac in port ? ca si ei m`au turnat pe mine ca ma faceam cu DXA ( care m`a luat ) da in proces n`a scris cine a luat bulangii ....... !
|
Re: nu prea stiu
Quote:
Sa nu imi spui ca s-au facut masinile de politie in port ca nu te cred !!! Adica au tras o linie ( cu masinile ... nu pe nas !) :) :peace: |
numai copii nu vezi un om serios viseaza numai la urmariri cu masinile de politie ma lasati ca aici e cta nu n.y. ce maiba te opreste politia ii dai 100 000 si gata
|
Quote:
X-ray-eyes tu ai o nova rosie cu X-ul ala pe luneta??? |
...are chiar un Opel Astra :)
|
Quote:
Asha e .. ai un suc de la mine ... :peace: |
la `s k vine alegerile :) vine nu vin k o sa iasa tot m@z&$* ... si o sa faca ei strazi .. oricum sunt cateva bulevarde pe care daca mergi te mananca talpile .. cel putin pe mine da :DDD
|
crezi ca le face pe toate?:))....pai atunci dupa 22:00 o sa auzi un 7000rpm la fiecare 10 min peste tot in cta :), deja vad ca pe mircea nu se inghesuie gaborii si tot aud din ora in ora ceva...ce ziceai de mancatul talpilor:)))))
|
Andreiushu': astept sucu' sambata/duminica. Cand vrei tu :D
|
ok
ok dar l-ati vazut pe GECu facandu-se cu careva ca vad ca si-a facut masina aia doar de ofu lumii , nu l-am vazut pe la vreo liniuta :) :)
|
ahamz .. da .. a participat la cateva liniutze in \"cadru restrans \" if u know what i mean :) .. dar .. mashina e de nopta 11 + hai zi k nu`i asa si te scuip :D
|
on topic apropo de accidente .. nu o sa uit niciodata seara in care .. :
a venit ala cu dodge stealt si l`a rupt .. apoi ala cu mithbishi 3000 gt ... si cielo ... :) da rupt pana a picat cutia ... jos palaria :D |
si sa nu uitam .. de tipu` cu cielos si cel cu tigra care au stat bot in bot si au dat burn`out ... impingandu`se unul pe altu ... weppa ... O lume Nebuna :))
|
Quote:
Stam la o vorba , la o terasa ... mai sunt cu niste prieteni care se baga si ei la LR si dau eu sucul ! :peace: |
wepaaa face sad`u cinste la suc ... :)) sad`ule .. respek .. ami iau si eu pe cineva cu mine daca`i moka :D
|
Hai ca atzi luat-o off-topic rau de tot ..
De la accidente si X Versus Y am ajuns la Sucuri ... Lasa ma Psycho ca iti dau si tie un suc ... cu toate ca tu imi esti dator cu un suc ... :peace: Dar cu prietenii tai ce am ? Maine - Poimaine imi spui ca sunt dator sa iti dau masina sa ii dai jar ! :peace: Just Kidding !!! |
X-Ray: din pacate nu mai ajung la mare. Tre' sa raman in Bucuresti.
PS: la vara sotto o comitem (da' nu cu suc :twisted:) |
Hehe, da BMW3 vs. Accent coupe galben cu nr de B?treaba-treaba, BMW a muscat putin din stalp la bariera cu proeiectoru' cred , si a si pierdut:))...nici macar masina lui nu era:)) Sau berline vreo 2-3 vs. VW transporter diesel, i-a facut muci VW, ce-i drept in parcare
Intrebarea e dc a vazut cineva vreunu care sa sara din parcare pe nisip la liniutze, stiti voi cand mai e putin si se termina parcarea si franezi cam tarziu:)) |
sigur ca da ...
ho mah ca nam nimic cu GECu , e belea , apropo de buseli cine isi aduce aminte de dacia aia (era un taxi) care sa suit pe bordura aia din curba cum vii dinspre bariera din PRT spre casa ? era rupt si cacatu ala de bordura e inalt a dreacu . shau era cocotat si cu rotile atarnate . pe asta l-am vazut acum vreo 2 luni parca dar nu cand s-a intamplat ci a 2 a zi cand am dat o tura prin port :wink:
|
Nu stiu daca ma incadrez cu mesaju' asta, da' nu prea aveam unde sa-l postez.
Unde-ati fost ma baieti sambata seara? Am stat in port de pe la 21:30 pana pe la 23:30. Au fost 2 Golfuri 2 (GTi),Sierra V12, inca o Sierra, Solenza (TYE) si... nu mai stiu. |
Si GSI...
Daca vedeti niste cerculetze pe acolo, in parcare... Au semnatura Sierra V12... Cu dedicatie pentru SAD... :wink: |
Da mey .... unde ati fost ..... ?! ....glumesc acum ...
pacat de lipsa de comunicatie intre Bucuresti-Constanta ... acolo la fata locului (adik in Ct) ... pacat ca nu ne-am intalnit ! .... s-a zis pe forum ca nu ne puteam intalni acolo pentru ca venea politia .... RAHAT ... si daca venea ce? ... ne intalneam si mergeam undeva la un suc, o bere .. ceva !! Veniti la Buc.... pe Baneasa .... pe 12 iunie ? ...daca se tine ? |
Quote:
Cerculetele, mai exact, sunt in coltu' dreapta, inspre boschetii de pe margine. Oricum... se vad de la o posta :twisted: TYE: daca aveam numaru' corect al lu' X-Ray, ne lamuream mai devreme, da'... daca nu l-am notat bine, am stat si-am asteptat :D PS: pentru data viitoare sa vorbim din timp si sa stabilim ceva exact :wink: PPS: ne vedem pe 10 iulie la Constanta, ca pe 12 iunie incep \"febra bacului\" (kkm-as pe el) :evil: |
slabutza cursa politia jigodii alea alea :D
|
Si io am fost in prt...si nici urma de voi :(
Oricum, fu romantic :wink: |
Nebunaticule... :hug: Am vazut ca ai disparut la un moment dat... Dar am vazut 2 stopuri smechere pe dig... :wink:
|
Quote:
:peace: Si pe 10 Iulie sunt legale din nou in Constantza ??? |
Quote:
Pe 10 iulie sunt legale la Bucuresti (indemanare, parca), da' no problem, ca de la Bucuresti, venim la MAREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!! :twisted: :peace: |
| All times are GMT +2. The time now is 11:49. |
- Copyright 2026 4Tuning