![]() |
Dacia B89WRC
2 Attachment(s)
..........
|
Frumoasa :o jantele ii aduc un mare PLUS
|
Frumos.... im place am votat EXTRAORDINAR :D
|
e super smechera dacia si culoarea e super dar ar merge niste triple transparente ce zici
|
e frumoasa...are jante ca STN de la DJ pe SN
|
Frumoasa
Arata bine batrana dacie 1300. :wink: Mai ar merge o priza in capota, praguri, stopuri si un final de toba (astea ca sa tina de design) :wink: |
o singura mentiune...semnalizatoarele fata k la gordini(adik albe)si o toba.......aleluia..extraordinara.......super masinutza...respect....asa da
|
am votat DEMENTIALA, ar merge insa niste shaved doors :D
|
extraordinara... in plus 1300 e singurul model de berlina care imi place
|
am votat frumoasa, imi place, e simpla, are jante marfa
|
SA lasi spatele asa! E mishto!
|
SA lasi spatele asa! E mishto!
|
Masina arata super pt o Dacie 1300.
Un mare + pt jante, vopsea, maner spate 8) |
Arata super Dacia !Jantele,paintjobul si fata o fac super(si spatele) :P
|
3 Attachment(s)
Extraordinara Dacia imi place f mult si nu cred ca iar trrebui spoilare si ppraguri sunt deja prea comune , mai bine laso asa o toba finala mai smek si gata.
Am si eu 3 poze cu o Dacie asemanatoare despre care vreau sa cred ca nu are tuningul facut virtual |
Jos palaria!!! FInutz asa cum imi place.
Cea galbena,nu e VIRTUALA,la poza unde apare spatele se vede k nu e perfect dreapta ,d la kit ,e un lukru des intalnit la mekanicii d la noi... :lol: |
foarte frumoasa :lol: cred k asa imi fac si eu furia galbena 8)
|
bine bine...da ce are dacia galbena cu B89WRC?! :?
aici e un poll pentru masina de mai sus |
dacia aia galbena e mai faina decat acea albastra nnici nu se compara !!! :roll:
|
Fumoasa Dacia aia Albastra ......Demult imi place ideea de Dacie fara bare ....ii sta fff bine asa .... dar nu stiam k e lagal .. sau dak ai voie si fara bare ....ma gandeam si eu la varianta asta ...
|
foarte simpla shi frumoasa
parerea mea ar mai treui umblat la spate doar doua lucruri sa dea jos suportu de bara sa puna o toba sau 1 cap de toba in ton cu mashina ps: parca se apropie 1 pic de COX u :wink: |
Re:
Quote:
|
draguta cea albastra cu jantele alea si oglinzi de nova .cea galbena dc nu ma insel e facuta pe calculator
|
Re: Dacia B89WRC
Quote:
|
aia galbena e vt! cum ia ala viraj !?
|
bai aia galbena e adevarata , da ca da cum ia viraj la 10 grade ia
|
Imi place!Un plus zece pentru bun gust.Bravo
|
F TARE MASINA.AM ANALIZAT-O MAI ATENT LA PESCARUS ASTA-TOAMNA.m-a impresionat motorul(FOARTE BINE intretinut) si m-au impresionat si portierele din spate ! :D
|
apropo,ma refeream la DACIA ALBASTRA !
|
Dacia B89WRC
mai multe informatii si poze?? se poate ?? sincer 1300 e singura dacie care imi place !
|
6 Attachment(s)
masina e cat se poate de reala...cineva de pe forum e prieten cu propietarul... nu dau nume si sper ca nu se supara daca pun poze! tipul mai are inca una in lucru :) "sora"
ps:in aceste poze avea manerele de la usi |
Cred ca aia galbena in primele poze e facuta in photoshop....:?
In ultimele poze se vede clar ca e ridicata... Oare are hidraulice..:? :lol: |
loool! uita-te sa vezi ca ai poze si cu roata separat ma ! in pozele puse de mine inca nu era terminata! are si manere la usi nu se observa.. si mai multe chestii! asa coborata arata in momentul de fata! :) si are si o sora
|
Oricum...e tare...:D.
|
mie kiar imi place masina asta... e cam singura dacie care imi place...
|
dacia albastra si asta galbena sunt singurele care imi plac din,am vazut destule dacii modificate da nici una nu le ajunge pe astea 2
simplu si frumos,gg proprietarilor |
ok..deci GATA...prea mult OFF-TOPIC ... FAC ACUM TOPIC SEPARAT CU DACIA GALBENA ;)
|
Quote:
|
chiar m-a incantat mult masina! arata foarte bine. interiorul sper ca este cel de 1300 (ca sa presupunem ca e gordini :D)
+ jante + stilul shaved, fara bara fata/spate + vopsea - nu ai astupat clemele de prindere de la bara din spate :-P sugestii: fa-i stopurile fumurii! este simplu de realizat, si ar da foarte bine la culoarea actuala, + ca ai si folie neagra ;) |
am auzit foarte multe despre "B-89-WRC" cica e una dintre cele mai rapide dacii din romania :D Bvo Proprietarului ! Sa O Portzi Sanatos ! :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:22. |
- Copyright 2026 4Tuning