![]() |
Shaormarii
Haideti, trebuie sa existe cate un fan shaorma si pe 4t. Ce preferati? Pacat ca genin s-a transformat in restaurant si au doar pui la farfurie, care e weak.
|
Re: Shaormarii
dinesh... cea mai buna shaorma mancata vreodata .. sosuri faine .. :)
|
La cluj in Speed am mancat cea mai buna pana acum.
Desi nici aia de la Dristor nu pot sa zic ca e rea deloc. |
la iskender a incercat cineva?
|
La Doner Kebab in Cluj.......te lingi pe degete si nici nu poti s-o mananci pe toata la cat e de mare!
|
In Ploiesti, peste drum de Posta mare sau la rotiserie in spate la catedrala!
La ultima ma duc doar cand coada e f mare la posta :mrgreen: |
Ar trebui sa facem si un user group "Shaorma eater" :lol: :lol:
In Braila cred ca toata lumea stie de fast food-ul La Grecu. O delicatesa + foate mult tzatichi :D Pana acum cea mai buna shaorma am mancat-o la Baia Mare. |
Cea mai buna shaorma mancata...ca tot veni vara :) imi trezeste amintiri faine :)) legate de shaorma...In Costinesti la Ismail :) ala de are multe sosuri si face saorma faina (mie imi place la nebunie :) ) ...si undeva in Mamaia nuj exact cum sa va explic...oricum o shaorma foarte foarte buna!!!
Si o shaorma mai selecta :) gasiti la Spring Time in Neptun (foarte buna si aia) ...deci un clasament asa 1) Turcaletele Ismail din Costinesti nota 10 :D 2) Spring Time Neptun 3) Secret Place in Mamaia :)) Pofta buna :) |
Cum am putut sa uit de Ismail, bun bun si acolo, cel putin primele guri, ca dupa nu mai simteam nimic de la sosul ala picant si ardeii iuti. :lol:
|
Frate hai sa iti spun una tare cu ismailu si sosu lui :))...eram anu trecut pe la 4 pe plaja in costinesti...cu iubita...si stateam noi sa privim rasaritul...si stam si stam...eu muream de foame...da steateam...si nu mai iesea soarele ala...boon...ce facem ca eu muream de foame..>:)) hai la Ismail sa imi iau shaorma...si mergem noi la ismail si imi iau o Shaorma mare ca imi era foame mare...si cu sos iute...faza nu e asta...faza'i ca am stat la coada cca 25 min...+ drumul...cand am venit...soarele era deja la 3 degete peste orizont...mie mi sa parut faza fff tare...si mai tare e ca am luat eu 2 guri de shaorma d'aia cu sos iute :)) dupa care nu am mai simtit nimic...dar stomacul meu a simtit ca trebuie sa mearga imediat la baie...asa ca la 5 dimineata frate..fugi repede la cazare =))...a fost prea belea...D'abea astept sa termin cu examenele si sa o tai la mare!!! Ne vedem la turc!!! Eu ma duc sa mananc ca mi sa facut foame tare :)) Noapte buna
|
Ce romantic :lol: Poti sa zici ca te-ai k@kat pe el de rasarit!! :lol:
Eu unul n-am avut probleme de la sosul ala, exceptand faptul ca nu mai puteam respira. Chiar asa, voua ce va place in shaworma? Eu unul prefer carne de pui combinata cu cea de miel, ceapa, sos tzatzichi, sau daca nu, un sos cu usturoi, imi place si porumbul in ea, nelipsita varza ca sa o umfle si sa imi tina de foame. Nu mananc de obicei cu castraveti murati, de obicei au un gust de tot r&&&&&l la shaormerii. Dupa anumite experiente nu mai vreau nici ardei iuti in ea. Mai completez pe parcurs ca acum nu imi vin toate ingredientele necesare pentru o shauorma de calitate... |
aia cu tzatzichi nu e gyros? intr-o pita mai groasa
|
The Arabic shawarma and Mexican tacos al pastor are similar to gyros, all derived from the Turkish döner kebab which was invented in Bursa in the 19th century.
Asta am gasit pe wikipedia, ca nu stiam ce e gyros :-P Deci e cam aceeasi chestie pana la urma, doar ca am impresia ca gyros are doar lipia, carne, cartofi si sosuri, fara altele pe langa. |
Miai adus amintwe ;) miwe atunci mi sa tras kkrwea mai alwes dew la ardewi =))
|
Chicken Staff -> vis-a-vis de Marriott ... are de toate pe acolo :-P
|
Timisoara: ZET (in complexul studentesc)
|
Valcea: Con Tutto ( e imbarligata, printre niste blocuri, pe o straduta, pt cei din valcea : langa fostul Forest, Rodin )
|
O shaorma buna mai e la kogalniceanu, da daca vreti marimi mari incercati maverick :D
|
Cea mai buna mancata de mine in statia autobuzului 300 la piata 1mai. Ieftin mult si bun.
|
salut baieti, cu ocazia acestui thread mai postez si eu ca s-a prins panza de paianjen :))
despre asta vorbeati voi? https://www.youtube.com/watch?v=g9jrimlKVH0 ( sper sa nu va bag in melancolie :D ) o saorma foarte buna si mare era la pinoccio (la titan) dar au daramat javrele toata terasa sa puna pamant cu iarba :| |
Cea mai tare din oras era facuta la Floreasca la Genin, dupa ce s-au mutat, s-a terminat cu "distractia" :(, ramane OK la Maverick (70% din timp), la Dines exceptand ca e mica e plina de surprize iar comportamentul vis-a-vis de client mai lasa de dorit, la Dristor e mica (50% din timp buna, PS: nu e kebab ce fac ei acolo insa ei asa considera), la Chicken Staff este naspa, in schimb muschiuletul picant de pui cu sos e foarte tare, la Iskender e o mare dezamagire .... daca am uitat de vreuna mai cunoscuta o sa revin cu alt post :D ....
|
Ce-a mai buna shaorma mancata de mn a fost tot in Costinesti(La Ismail)
|
Quote:
|
io mananc frecvent shaworma:) sunt fan.....
in constanta la famous e cea mai buna shaworma...si mare , iar la papa bun face cel mai bun souvlaki insa la shaworma sunt cam praf... pofta buna:P |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
constanta : e un terasa mica(k) langa politie cea mai buna shaworma mancata de mine :D
|
Quote:
revenind la subiect,cea de la Genin din Floreasca imi placea cel mai mult,acum am ramas la cea de la Dristor,dar mai accept sugestii. sa nu uit,cati va faceti acasa shaorma?macar asa de proba |
Quote:
|
Si eu imi faceam singur cand eram acasa, cateodata imi faceam chiar si 2 extralarge. Nu mai puteam sa respir dupa ce mancam. :lol:
|
la dristor mi s-a parut cea mai buna...am mancat acum cativa ani de la shaormaria de langa piata vitan (unde mi-a facut-o un baiat care are un cielo aici pe forum..B-xx-REU)si avea cartofii reci
|
facem si un mic schimb de retete pt shaorma?
|
baietzi, cea mai tare era la genin,mai ales cand o facea patronul; aia de la dristor a expirat, aia la maverick nu intelegi nimik, singura pe care am gasit-on sa semene cu genin e la Wild chicken la razoare; reteta: lipia se unge cu sos de usturoi; carne, cartofi, ff putin varza s extrm de putini castraveti, si ink o jumate sau o lingura de sos simplu, fara usturoi, deasupra; fara iute, fara altceva..asa imi place mie
acum: tatal prietenei a stat f mult in liban..iar shaorma e altceva acolo: dupa ce o face, o pune pe o plita pe care are ulei de masline la inkalzit, pe ambele parti, are sos de ardei iute, castravetii taiati pe lungime, iar carnea e bine fragezita cu lamaie |
Quote:
terminate nene vrei sa fac ulcer |
yummy...retete.
lipie+carne+cartofi+ceapa(la greu)+varza(f.f. putina)+boia iute(f.f. putina)+ketchup+maioneza+sos de usturoi :X acum mai nou poti sa ii pui si rosii...si iese foarte buna :X |
hehe secretul consta in altceva, carnea se pune la macerat cel putin 24 de ore in sos de boia, alune, ulei de masline si alte cateva condimente apoi se pune la prajit, metodele difera de la tara la tara, si cele mai interesante sunt cele care se fac in lipie proaspata (am vazut un kurd cum le facea ..... foarte tare)
Ce se gaseste pe piata este o tocanita sau un ghiveci, in afara de Genin unde se respecta reteta, in alte locuri nu prea am mai gasit ... :( |
Quote:
oricum shaorma floresca locul 1 (inteleg ca a disparut) pacat si e mancabila si shaorma de la Orizont din dr. Taberei |
La Floreasca era Genin -> Orizont - Maverick
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:29. |
- Copyright 2026 4Tuning