![]() |
E36 - 318is
10 Attachment(s)
salutare :D
Motanu este un 318is, motor M44, din '97 cumparat de cateva luni :D. La capitolul tuning nu prea am cu ce sa ma laud momentan:sad:, insa masina a fost intretinuta (97000 km "reali" :-) )si arata si se comporta foarte bine asa cum e :D |
Re: 318is e36
2 - 3 poze cu masina ? :)
felicitari pentru achizitie |
10 Attachment(s)
Quote:
|
Superba .sa o stapanesti sanatos
|
Foarte frumoasa asa stock cum ii,banuiesc ca vor veni si niste modoficari...Sa ai parte de ea:)
|
merci de aprecieri.
As vrea sa ii fac unele modificari insa momentan prioritate are inmatricularea care chiar si de la 1 iulie, inca e destul de consistenta (1400e):( , asa ca la momentul actual ma rezum la mici retusuri, unde mai este cazul :)). |
Foaerte frumos pisicul. Sa-l stapanesti sanatos si fara evenimente.
|
S-o stapanesti sanatos;)... succes in continuare
|
Salut, sa o stapanesti sanatos, frumoasa masina. De unde ai ajuns la conluzia ca taxa este 1400 euro ? ...pentru M42 este 415 euro, pentru m44 mai mult de 500 euro nu are cum sa fie.
LE. Acum am vazut ca este din 97 ...asta inseamna cam 1320 euro taxa :( |
Re: E36 - 318is
ce tampiti cu cat e mai noua si mai NE folosita deci MULT mai ne poluanta..cu atat e taxa mai mare..
chiar frumoasa masina cat am cautat si eu una dinasta.. |
Quote:
|
stiu deaia am si vrut una mai "unica"..sa stiu ca am in ce sa bag banii.
te intreb de curiozitate...cat ai dat pe ea? |
Quote:
|
deci cam 3500..cat cer unii pe un 316 din 92 in 4 usi aici :)))
Ai avut mare noroc,sa ai parte de ea. |
Quote:
|
ce faci o inmatriculezi :-? ... frumoasa sa o stapanesti sanatos ..
|
luni ma duc sa imi fac programare la rar.. sper cat mai curand sa pot pune poze cu numerele noi :>
|
frumoasa masina...esti multumit de motorul 1.8 ?
|
Pentru un incepator e ideal motorul de 1.8 .
|
sunt foarte multumit de motorul asta, care defapt e 1.9 :-) ... daca era sa fi cumparat masina inmatriculata poate m-as fi orientat spre ceva mai mare insa am luat in considerare toate taxele si cheltuielile care le-ar fi presupus un 2.5 sau 2.8 (de ex.) in comparatie cu motorizarea pe care o am, si cred ca am ales bine.
In plus, am vrut ca masina sa fie din ultimii ani de fabricatie ai modelului, iar taxa de inmatriculare la un 328 de dupa 96 este de cel putin 3150 E. |
Quote:
|
Quote:
Eu zic ca nu e masina de incepatori,un 318i M43 poate fi considerat masina de incepator:D. Bafta cu ea in continuare si sa ne tii la curent ce faci cu ea si sa ne spui cat platesti taxa la ea;) O zi buna... |
felicitari cu noua ta achizitie! exact modelul acesta il vanez si eu lunile astea, mai exact in august cand si o sa plec dupa una...
spune-mi te rog la ce sa ma uit in special? o sa am un buget de vreo 5000euro, deci cam 3.5 sau 4k pt masina, 1k fiind pt taxa si eventual benzina de intoarcere. eu ma uitam mai mult sa o iau din '96, taxa atunci fiind undeva la 1200e, sincer mi se pare destul de mult un adaos de 400e/an...oricum, tu ai mers la sigur sau ai mai vazut si altele pana ai ajuns la asta? sa te bucuri din plin de pisicuta si iti urez drumuri bune pe oriunde te va purta! numai bine p.s. acuma vad ca avem aceasi varsta! felicitari pt 1an+ de carnet :D |
Quote:
Parerea mea e ca daca tot cumperi o masina "veche" e mai bine sa fie de prin ultimii ani de fabricatie, si eu zic ca 96 e un an bun pt e36, probabil motorul de 1.8 (318is '91-'95)nu a fost inlocuit degeaba cu cel de 1.9 (318is, '96-'99), si nu e singura modificare, fiind si unele estetice (ex. volan) si de siguranta (airbag pasager dr.). in plus majoritatea sunt dotate si cu climatizare electonica. La ce ar trebui sa te uiti in special? ... Sa ai grija nu fie nevoie sa bagi multi bani in ea, adica sa fie in stare buna... (e clar ca nu poti avea pretentii ca o masina de 12 ani sa nu aiba zgarieturi sau sa straluceasca vopseaua pe ea ca noua), vezi sa nu aiba probleme tehnice, sa aiba un interior ingrijit... Am vazut foarte multe e36 aduse de afara, tunate.... dar din pacate nu am vazut una care sa arate bine cand te uiti cu atentie la ea, deci iti recomand sa nu iti iei una cu prea multe modificari la un pret de 3000-3500, pt ca cine investeste intr-o masina nu o sa o dea la un pret in asa fel incat sa nu isi acopere macar o parte din cheltuieli, decat daca masina are mici probleme care poate nu se observa sau care pot aparea in timp. |
7 Attachment(s)
N-am mai postat nimic de 2 luni, asa ca m-am gandit sa pun cateva poze cu noile numere:)
|
Foarte frumoasa pisica ,si ii sta foarta bine cu nr de inmatriculare de acasa .
Am si eu un e36 320i adus din DE si sper sa reusesc si eu curand sa-i pun numere de RO:D . Poti sa-mi spui si mie te rog cat te-a ajuns taxa de inmatriculare ,ma intereseaza pt ca si masina mea este din 97' Sa ai parte de masina si fara incidente neplacute. |
e f frumoasa.se vede ca e intretinuta.sa o stapanesti sanatos
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:14. |
- Copyright 2026 4Tuning