![]() |
VW Passat B6 - SQ Project "Brax Team"
Iata ca a venit momentul sa-mi fac si eu intrarea in segmentul SQ-istilor . Agregatul in cauza este un VW Passat B6 care a facut mai multe vizite la domnu chel ( a.k.a Marinu' ) caruia doresc sa-i multumesc inca odata .
Sistemul este compus din : H.U. Alpine 9853 R Amplif : Helix Esprit E40 / Alpine MRP-M350 Dif : Helix Competition RS806 (Mid-Bass) / Helix Competition RS801 (Tweeter) / Helix Esprit E300 (Subwoofer) Cablaj : Ground Zero 0AWG + altele Pentru mai multe detalii & povesti : https://forum.4tuning.ro/showthread.p...94#post1609294 Pana acum , rezultatele obtinute au fost : Locul II - SQ 5 CH Entry - EMMA etapa 2 @ Prisma Locul I - SQ 5 CH Experienced - EMMA etapa 3 @ Tibco 2008 / 4Tuning Action & Sound Urmatoarea faza a proiectului este repozitionarea tweeterelor urmat apoi de insonorizarea usilor . |
Re: VW Passta B6 - SQ Project
Domnilor admini,
Se poate schimba numele thread-ului in VW Passat B6 - SQ Project ? deh , oboseala e vinovata . |
Re: VW Passta B6 - SQ Project
felicitati animalule :) :) :)
sper sa nu te retragi in glorie si te vedem si la alte competitii. bafta in continuare si pune mana si insonorizeaza dracu usile alea ca cine vede locul 1 la exp nu crede ca nu ai usile facute si plus de asta e pacat de midbasii aia sa-i tii intr0un mediu ostil lor. |
Re: VW Passat B6 - SQ Project "Brax Team"
mersi YBR-ule ! :) ma apuc de treaba , numai sa am destule fonduri pentru ce vreau sa fac ! :)
|
hmm ... boxele s-au mai rodat , au inceput sa fie si mai "calde" sunetele , si azi am fost surprins cat de imbietoare a fost auditia unui cd mai vechi de care am uitat ca exista (spre rusinea mea) .
|
pune ceva poze sa ne spalam si noi ochii!
|
5 Attachment(s)
Iata si cateva poze , ce-am mai gasit prin laptop .
|
Gluma: Iti dau un ac si ata albastra?
(pentru poza nr. 3) |
ala era marinu...
|
Upgrade : Alpine-ul MRP-M350 a zburat , si in locul lui a aparut un Helix Esprit E10 .
|
da, ala era marinu' . uite cine stie . :P
|
Quote:
"Investitia" l-a dat de gol ... Se vede ca nu prea a mai ajuns pe la sala. @Animalutz: Sa-l stapanesti sanatos. Asteptam poze. |
nu vrei tu 2x P10 ?
sigur o sa dea mai bine si dpdv al spl-ului si in acelasi timp sa die suficient de rapide ca sunt de 10''. putere ar fii destula pt ele. |
Eu? Pe mine ma intrebai?
|
mersi sharkky . saracu' marinu n-are timp de sala . :)
ybr-ule , mai vreau loc in portbagaj si pentru ... bagaje ... :)) multumesc de oferta , oricum ... , dar am si eu pacasa un alpine s-type 10 care sta degeaba si am preferat totusi sa iau esprite-ul de 12 pentru "prezenta" pe care o are . |
aseara , sub-ul Esprit E300 si-a cantat utima nota ... :) vedem cu ce ne pricopsim azi dupa o vizita la marinu ...
|
Pacat...:( Oricum...on to bigger and better things.
Pune si tu un sub din ala care sa rupa masina in doua sa moara manelistu din Dacie la semafor. ;) |
Care fost pana la urma alegerea ?
|
J.D , nu pun asa ceva in masina mea ... :) da-l dreaq cu incultura lui ... :) sa-i rupa capu gutza pe woofer taiat in 150 de hertzi ... :)
alex , pai am luat acelasi woofer , esprit e300 , la sfatul lui marinu . intre el si spxl 12 nu e nici un woofer ( ma refer la putere ) , asa ca am mai incercat odata . sper sa nu se arda si asta ... |
Eu nu cred ca ai cum sa-l arzi asa cu una cu doua..
Celalalt parca era rebobinat si de aia s-a ars.. |
da, celalalt era rebobinat . oricum , cert e ca si asta are o problema...si anume incinta . in cursa maxima atinge barele de protectie din fata incintei . daca le scot , aerul iese prin gaurile lor si se aude partz , partz , partz ... se aude mai bine , liniar , puternic si discret acest difuzor decat cel dinainte .
|
pai scoate-i grilele de protectie si difuzorul si poti astupa pe interior cu niste silicon sau cu niste petice de insonorizant si gata problema.
cu ce amplificator dai in el ? |
Pai cred ca e mai simplu sa il rog pe marinu sa faca el o incinta sau sa iau una de la helix decat sa ma complic atat de mult cu astupat si alte alea . :) .dau il el cu un helix esprit e10 (550 w RMS @ 2 ohmi ) , deci il controleaza bine .
|
update : 1 bucata reglaj "a la marinu'" , pana luni cand sper sa trecem la usi . ma mananca rau palma stanga deci cred ca trec pe 2 x Esprit E20 ( POOOOOOWWWWEEEEEEEERRRRRR) in locul lui E40 si alte cateva jucarii ! :)
|
'06 VW Passat Highline 2.0 TDI 140 CP (SQ car in degress)
|
:))))))))))))))) a ta cum e dragosv? titaniumX ? :D:D
|
si ce ai vrut sa exprimi tu aici draga dragos ? ca nu am inteles . a lui e CARUTA-X ... :))
in alta ordine de idei , azi s-a facut mare parte din munca pentru usi , il rog pe maestrul marinu sa intervina cu niste poze . si in afara de asta , sub-u Esprit a plecat , in locul lui a venit un Precision P12 in cutie de fabrica . mi-a mancat unpic mai mult spatiu in portbagaj , dar se face simtit mult mai bine decat cel vechi,asta din cate am reusit eu (20 de sec) sa ascult . |
fiind highline portbagaju este dublu ca marime fata de un passat normal, deci nu te mai plange asa
|
ieri, subul helix precision p12 si-a cantat prima nota....la mai multe animaluztule
abia astept ziua cand o sa cresti si o sa-ti spun "animalule" |
si tot ieri s-au terminat de facut usile , reglajele si ce mai era de facut . si acuma se stie clar care masina suna mai bine , si sigur nu e a ta , domnu dragosv ! :P marinule , pune poznele te rog si-o parere despre masina te rog frumos .
|
eu nu inteleg faza cu masina care suna mai bine, ar trebui sa mi-o explici si mie odata
pe aceasta cale vreau sa-ti spun ca masina ta suna f bine, avand in vedere ca totusi ai si cu ce,dar sa nu inducem totusi cititorii in eroare la cum zici multi ar crede ca espritu tau si setul de competition ar fi peste brax matrix si graphic edition |
Cu majuscule te rog.. Brax Matrix si Brax Graphic Edition...ca ma faci de ras =))
|
la naiba in puii mei... dragosv asta face anti-reclama!! :))
|
nam spus domnu dragos ca ce am eu e peste ce ai tu . nici nu se compara . esti intr-o alta liga . daaar , conteaza si reglajele la fel de mult (poate nu chiar 50% dar pacolo) . cum pe tine te mananca in palma sa le refaci tu dupa ce le-a facut marinu ... :P orikum , nu mai conteaza , si nici nu a contat a cui masina suna mai bine sau mai prost , conteaza doar ca suntem uniti de aceeasi pasiune si anume excelent sound . calitate , nu cantitate ... :P si ar trebui sa fim mandrii de asta . intre timp , masina a suferit un mic accident rutier si trebuie sa ajunga in service :( :( . a fost din vina mea , recunosc .
|
Ce ai mai facut acuma Animalutzule...?
|
sa spunem ca nu am fost atent in fata si nu am vazut tancu din fata mea ... :| e in service masina cu fata facuta cam zob . :(
|
gataaa ... santors masina din service ... mai e unpic de lucru la usi , porma o sa fac un upgrade la partea de amplificare . nea marinu' , poti sa pui pozele de la usi , te rog ? :)
|
buuun ...am schimbat 1 geam multumita baietilor rapizi de manutze , miam reparat masina , abia acuma am timp sa ascult cu atentie ce zaboveste pe la mine prin masina si pe zi ce trece sunt si mai placut surprins sa observ chestii noi si placute . sper sa fac un upgrade curand la partea de amplificare . poate un A4 sau daca nu , un P400 in locul lui E40 .
|
Si ,cum se aude, e mai dinamic noul geam?
Glumeam! Pai daca vrei sa faci schimbarea pina la concurs (daca va fi) vorbeste din timp cu mesteru' ,sa nu intrati toti in criza de timp inante cu 2-3 zile ! |
nu prea am fonduri sa fac schimbarea asa de rapid . vom vedea ce si cum ... la tine ce se mai aude ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:37. |
- Copyright 2026 4Tuning