![]() |
Accident mortal
Super sofer. Niciodata implicat in vreun eveniment rutier.(Capatana Lucian Nicolae- 23 de ani). Conducea dacia 1310 Br-58-NYN. Seara fatala: 14->15 septembrie ora 1:05. 110km/h carosabil uscat dar plin de moluz; pierde controlul si se izbeshte violent intr-un pom :cry: . A murit dupa 10 ore, dupa ce a pierdut aproape tot sangele. Sa-tzi fie tzarana usoara CAP!!! Nu te vom uita niciodata. :cry:
|
Condoleantele mele.
|
Shi ale mele... :(
|
Condoleante de la Suceava.
Si sa speram sa nu mai primim vesti de genul acesta. |
RIP
rest in peace frate
pacat de el.. stam si ne plangem de mila..dar ganditiva si oleak la cei cu motoare..cati o patesc dintre ei..si majoritatea nu au nici o vina..serios acum..la motoare nr de accidente este mult mai mare in proportie cu nr motocicletelor daca intrati numai pe pro-bike la forum... la sectiunea accidente va speriati ce cititi acolo |
Intradevar e mult mai periculos cu motorul. Dar si adrenalina creste in vene pe un motor altfel decat in masina... Frate-miu are o Honda CB400 si o alearga animalu cand \"are loc\" cu 170-180km/h... tare imi este frica sa nu pateasca ceva; dar.... adevaru e ca nu te poti stapani... :twisted: cand vezi soseaua libera, buna de alergat, uiti de toate ce ti se pot intampla si bagi laba-n ea :shock: . Nu imi este frica din cauza lui ca ar putea face vreun accident ci din cauza la toti tampitii (baieti de bani gata care nu au nici o treaba cu condusul) si se cred artisti cu toate ca abia si-au luat permisu sau au doar cateva mii de kilometri facuti cu masina :x . In fine sa speram ca nu vom mai auzi de accidente... nici macar de tamponari ca si astea fac o gramada de pagube(la buzunar ma refer). :wink:
Odihneste-te in pace CAP !!! |
sa stii ca pocnitori de soferi sunt de toate genurile nu numai cei cu bani.
se sofeaza f agresiv am observat acum 2 zile cand mergea spre braila pe dig.... nu cred ca exagerez cand spun ca am fost nevoit sa franez de 4-5 ori pana la 40-50 kmh pentru a evita dobitocii de pe contrasens care au estimat ei ca ar avea timp sa treaca; si cuidat e ca mergeam lejereanu 80-90 ... daca m-ar fi mancat si pe mine in talpa ? |
dar sunt si multi care provoaca. Ultima data cand am fost la Braila, am mers cu un prieten pe dig sa ii arat cum merge masina.
Mergeam si eu linistit cu 60km/h ca de abia iesisem din Braila, cand s-a trezit un adevarat sa inceapa sa ma preseze de la spate si sa ma blitzeze. Avea un BMW Negru cu numere de Galatzi. nici la 190 nu a vrut sa ma lase in pace asa ca am decis ca decat sa provoc ceva il las sa ma depaseasca. desi am redus si i-am dat de inteles ca il las sa ma depaseasca, a trebuit sa se bage el demonstrativ intr-o depasire la mare risc. Nu a mai avut rabdare sau a vrut sa arate ce adevarat este si era sa pupe masina care venea de pe contrasens. noroc ca si eu si ala din fata mea am franat si mai tare si a reusit. asa ca am decis ca de acuma sa nu ma mai las provocat. Care vrea sa ma depaseasca pe drum este liber sa o faca. las restul pentru liniutze. PS Stiu de ce aveam probleme cu startul. miercuri imi pun kit complet(rulment, placa de presiune si disc de ambreiaj de performanta) Alea erau varza. De asta imi facea fite la plecarea de pe loc. Patinau toate. |
da ma asha e... cand am fost in august la brashov prin apropiere de buzau totzi cei care depasheau tiruri, se asigurau, vedeau k vin cu motorul shi treceu.... shi eu eram nevoit sa merg cat mai pe drapta... dar cred k am sa fac o faza sa raman odata p mijloc sa vad care sare in shantz....
|
Parerea mea ca ar fi mai bine sa te lashi la mana ta cu ambitzia asta... Nu potzi shti ce handicapat ai in spate... si sa ajungi tocmai tu in shantz ( in cazul cel mai fericit). Cred ca atat timp cat eshti prudent pe shosea, shi nu itzi faci ambitzii cu altzi participantzi la trafic, shansele de a se intampla vreun accident se reduc aproape de 0% :!: . Nu uita ca viatza e prea scurta shi nu are rost sa rishti pentru o simpla ambitzie... PEACE !!!
|
Sunt multi nesimtziti pe drum. Pacat.
|
tu cu motoru mergi tot timpul cu lumina aprinsa .. asta ii mai dezmeticeste pe ceilalti soferi. si ar fi o treaba sa bagi si 2-3 gauri in evacuare sa te auda de la 5 km ... sa vezi ce precauti sunt dupa aia.
|
Re:
Quote:
|
iep
am dat jos cutia si am vazut ca era totul varza pe acolo. Asa ca am de4cis sa le schimb pe toate. Este mai sigur si mai bine asa. Mai ales ca am gasit kit-ul asta care mai ajuta si el la ceva. |
Nu Katana... daca nu am sa am aceasta ocazie am sa intru yo pe contra sens sa vad care evita shi sare in shantz... yo sau mashina.. Shi faza cu gaurile in evacoare mam gandit shi yo sa o fac dar nu pentru soferi sa ma vada... doar pentru garda shi vecinii cu gura mare.... :lol: Peace...
|
E treaba ta Tazzy. Eu unu nu m-ash risca sa fac gestu asta :anger: (traba cu mashina din contrasens si tu cu motoru). Iar ca sa nu strici evacuarea, da-o jos si pune o tzeava in locul ei. Dupa ce bagi in boala vecinii shi intaratzi garda, pe urma potzi sa-tzi pui la loc toba :poke: PEACE !!!
|
deah... faza cu evacuarea char o fac... tu ce faci.. ? vii pe 22 pe la galatzi... ;)
|
Nu cre ca o sa ajung... tre sa plec pe la bucuresti si sa raman o perioada pe acolo... dar cine stie :roll: .... poate voi ajunge si eu pe 22 :wink: . Apropo ce motor ai ?
|
enduro in 4 timpi... de nuj cati cai putere :D
|
care-i faza cu enduro asta? macar zi si tu cati cmc are :!: :?:
|
In romania am o honda de prin '70 125cc enduro... dar pe 22 am sa vin cu o yamaha XT-125R, 4timpi, 2005... shtie mai multe asta.. :D
|
Dragutz bondarul :D . Dar din cate vad ai 17 ani. Cum ieshi tu cu astea pe shosele mey Tazzy :?:
|
un pui de ghost rider .. vii in galati ca vindem bilete pentru femonemul asta numit tazzy :lol: :lol: :lol:
|
Ia noroc k nu pot sa injur shadow... :) o sa me vedetzi pe la 20 de ani k ai dau teroare lu Ghost Rider... sper sa mai traiesc pana atunci.. :))
|
Cum ma \"sper sa mai traiesc pana atunci\" ? :shock: Eshti chiar asha de pesimist? Vezi-tzi de treaba ta... ia-tzi permisu... shi cine shtie?! Poate o sa fii shi tu vreun RIDER adevarat. Pana atunci calmeaza-te!!!
|
Katana cu Ghost Rider e alta faza... nu este doar un rider adevarat... defapt... nu este un rider... :D Intreaba shi u de fimul lui Ghost Rider... shi ai sa intzelegi de ce am spus \"sper sa mai traiesc pana atunci\" :) PEACE :peace:
|
referitor la motore:potzi sa ai tu mama lumini aprinse si mama sunetului din evacuare,daca soferii sunt nauci n-ai ce sa le faci.Io m-am dat vara asta cu o Honda de 400 care urla infenal (ca una de 600 si) si tot mi-a taiat calea un b......u si n-am mai putut sa-evit si iote asa m-am tavalit.deci cu motoru tre sa fii atent si la drum si la soferi si la tot ce misca :roll: .........asfalt uscat!!!!!!!!!!!!!!
|
acum sa terminat cu gluma... miam luat KTM 650 Super Motard... cu asta chear k tre sa fiu atent... ne vedem sambata la event...
P.S. : Eu o sa fiu ala care o sa aiba garda in spate tot timpul... :)) |
Ieri a avut loc un accident super naspa pe calea prutului. Cica un Audi care avea \"doar\" 140 la ora, a derapat de pe linia de tramvai si a intrat intre un stalp si o remorca parca. I-au sarit si pinioanele din cutia de viteze, masina arata de parca ar fi explodat.. Nu stiu exact cati au murit.
Oricum, ideea e sa fiti atenti la liniile de tramvai, sa nu cumva sa pierdeti controlul masinii si sa nu-i dati nici in gura. |
Eu m'am dus pe 6 Martie pe linia de tramvai cu motoru.. :D
|
tu esti dement tare drace! cand te intorci in ro sa-ti arat o jucarie noua? :D
|
care eshti...? :D vin prin decembrie... saper sa fie vreo busa ceva... :lol:
|
Re: Accident mortal
hmmmmm, ink unul.... prima noapte de priveghi.... Dumnezeu sa il ierte!!!.... lumea din gl stie despre ce si cine scriu eu aici.... toti cei kre citesc randurile astea sa se gandeask kteva secunde la tot ce are el mai sfant p lumea asta.... viatza este k un foc de arma...
|
eu nu sunt din Galati acum.... despre cine este vorba ?
|
Am intzeles ca era un scuterist..? Cum il chema..? Ce calarea...? Cum s-a intamplat..?
R.I.P... Condoleante familiei si celor apropiati... |
condoleante familiei si celor apropiati
Dumnezeu sal ierte In ca odata vorba aia veche ar trebui sa ne intre in cap VITEZA UCIDE |
| All times are GMT +2. The time now is 23:43. |
- Copyright 2026 4Tuning