![]() |
Punem folii omologate in Pitesti la preturi promotionale
Folie cu omologare LLumar 100euro spatele si 50euro pentru fata
www.folie-auto.com 0762178327 (Catalin) |
Re: Punem folii omologate in Pitesti la preturi promotionale
3 Attachment(s)
postez aici ca un prin client multumit pun si cateva poze dar o sa fac altele sa se vada asa cum trebuie
|
1 Attachment(s)
Quote:
cat vine pt o corsa din 2003 in 4usi? (toate geamurile mai putin parbrizul) |
pai vezi la montaj ce fel de folie este. nu lucram decat cu 3M si cu DRK in functie de preferintele clientului. binenteles cu omologare.. timbre tot.
|
dati panourile usilor jos?
|
decat daca tii tu neaparat, nu este o problema dar de obicei se lucreaza cu panourile la locul lor
|
pe unde va gasesc?
PS: Sigur sunt omologate? Ca nu am chef sa ma frece gaborii la melodie ca nu sunt. |
ne gasesti la stefanesti, ieri am facut o skoda rs, azi un opel astra tt, si maine e programat un seria 3 2007. o sa pun si poze cu ele sa vezi cum au iesit. deci am spus folie omologata, adica timbre si omologare cu stampila cu tot ce trebuie ;) astept tel
|
de la folie cred ca e relantiul ala...
bafta! |
7 Attachment(s)
De acuma se lucreza numai cu folie LLumar
preturi : 100euro spatele si 50euro fata |
Din cauza cerintelor venite de la voi paleta de nuante a fost intregita si de alte tipuri de folii in functie de bugetul si preferintelor voastre.
Detinem in stoc aproape orice model al gamelor Llumar, 3M, Samurai, Bruxsafol si DRK facand aici referire la gradul de transparenta si gradul de filtrare inflarosii si ultraviolete. In functie de tipul foliei garantia oferita este intre 2 si 10 ani. In scurt timp va fi disponibil si un site dedicat, unde vor fi publicate autoturismele trecute prin atelierul nostru. Experienta noastra de aproape 7 ani in aplicarea foliei auto ne face sa fim increzatori ca toti clientii nostri vor fi cel putin multumiti. Deasemenea clientii fideli vor beneficia si de discount incepand cu a 2-a masina, iar eventuala aplicare a unui singur geam ca urmare a schimbarii acestuia se va face fara programare si contra unui pret modic care sa acopere pretul foliei utilizate. Este evident ca lunetele, oricat de curbate ar fi vor avea folia dintr-o singura bucata, iar garantia acopera orice defect de aplicare sau fabricatie a materialului. In functie de suprafata geamurilor si de dificultatea lucrarii timpul de lucru mediu este intre 3 si 6 ore. Astept intrebarile voastre in situatia vreunei nelamuriri sau cu privire la orice alt aspect. Mail si messenger: [email protected] |
marfa man:peace:...eu p dumbravei am stat 2 zile :sad:...
apropo o intrebare daca se poate....pe ce luneta e cel mai greu de aplicat folia ?? mie mi s-a spus ca pe luneta de golf 5 ?? asa e ? astept un raspuns daca se poate:-D |
golf5.. rx-8
|
mersi man...:-D...inseamna ca nu a mintit omu dar totusi de la 6 ore la voi la 2 zile la ei...:sad:...si oricum din ce vad in poze chiar imi place cum e pusa :-)...GOOD JOB baieti...
|
Quote:
Cat priveste calitatea lucrarii eu sunt deosebit de exigent si de aceea imi doresc sa facem lucrari cat mai de calitate. Am vazut si masini lucrate de firma de pe Dumbravei si pot spune ca au fost bine executate. Insa la dansii mult timp se pierde prin desfacerea geamurilor si punerea lor inapoi pe masina. Acest lucru genereaza si un cost de aplicare mai mare. In doua zile eu pot face lejer 5 masini, pe cand dansii doar una. Si personal nu sunt de acord cu demontarea usilor, mai ales cand lucrarea se executa la masini exclusiviste (Aston Martin, Bentley, samd). |
puteti sa ne spuneti adresa exacta din stefanesti....chiar sunt interesat
|
Quote:
|
Quote:
iar faza ca sunteti exigenti cu voi e foarte bine..calitatea e cea mai buna reclama ...:D...oricum ma gandesc din ce in ce mai serios sa schimb folia de pe geamurile fatza :twisted: (sa fie mai neagra) si....sti ca la voi o sa apelez :D daca se poate...:D:-P |
Incepand din aceasta saptamana gama noastra de folii se diversifica si mai mult prin introducerea noilor folii SunTek. Acest produs este o marca premium in industria foliilor pt geamuri in randul foliilor Llumar si 3M, fabricata in SUA. Vine cu o garantie cuprinsa intre 5 - 10 ani , in functie de tipul filmului, iar gama de transparente si nuante este foarte variata.
|
inca ceva baietzi ... au auzit eu bn sau exista folie si alte culori (adica nu nuantze de negru) adica rosie, albastra spre exemplu sau cine mi-a spus vorbea sa nu adoarma?? un raspuns daca se poate :D
|
Quote:
|
mersi cataxxl....pentru toate lamuririle...:D.....
|
1 Attachment(s)
salut baieti ... o foliere in genul cele din atasament cat m-ar costa ??? si eventual inca un pret pentru pavilion
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
Atasez cateva fotografii cu ultimele masini lucrate. Mai multe pe www.folie-auto.com
|
Salut.
Am inteles ca nu e bine sa pui iarna ca nu tine? E adevarat? Daca vin cu 2 masini se face un discount? |
Quote:
|
Salut, folie pe nunata de rosu aveti ? si daca da...ce procentaje ? firma ?
ptr ca intru destul de rar aici te rog sa imi dai un raspuns pe jojosnipes [@] yahoo dot com mersi ! |
Incepand de astazi devine disponibila si pagina noastra de internet http://www.folie-auto.com/ Va asteptam sa ne vizitati.
|
Salut...buna treaba garantat...o sa postez si poze cu lucrarea baietilor...cataxxl de ce nu mi-ai mai adus aminte?:-)
|
Salut baieti ! Imi place cum lucrati , mai ales ca am vazut cateva masini facute de voi prin Pitesti. As dori sa aplic folie cu transparenta de 70% pe toate geamurile mai putin parbriz. Un pret daca se poate pentru Seat Leon '08. Am citit ca folia are si omologare RAR. Are si pentru geamurile fata ? Sunt doar banuti care se lipesc sau este ceva la mana? si garantia este verbala sau tot ceva la mana ? Imi cer scuze daca sunt enervant cu atatea intrebari... Astept un raspuns. Mersi frumos !
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
mi-ar trebui si mie folie , dar doar pe fata , ca am cumparat cu folie pe spate deja . atasez doua poze si astept un pret estimativ . va multumesc anticipat
|
salut, pt un Astra Bertone sa ii pun folie Llumar pe toate geamurile, mai putin parbriz cat ma costa?
|
180RON pt megane fata omologata
600RON pt bertone toate geamuri omologare spate + fata pt mai multe detalii 0762178327 catalin |
Quote:
mersi Mihai . o sa il sun pe catalin saptamana viitoare |
La un Astra G (5 usi) sa-i pun folie Llumar pe geamurile spate si luneta cat m-ar costa?
In afara de Llumar ce alta folie mai aveti? Cat m-ar costa si cu alte tipuri de folie (daca aveti)? Multumesc anticipat! |
Quote:
|
un pret pt un seat ibiza 6L, luneta si geamuri spate si luneta, geamuri spate si fata.Fa-mi preturi separat te rog.(Pt spate si luneta cat de inchis se poate)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:50. |
- Copyright 2026 4Tuning