Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Zona comerciala Pitesti - Bazar - Servicii - Talcioc (https://forum.4tuning.ro/209-zona-comerciala-pitesti-bazar-servicii-talcioc.html)
-   -   Punem folii omologate in Pitesti la preturi promotionale (https://forum.4tuning.ro/209-zona-comerciala-pitesti-bazar-servicii-talcioc/82107-punem-folii-omologate-pitesti-preturi-promotionale.html)

MMihai 23-06-08 19:53

Punem folii omologate in Pitesti la preturi promotionale

Folie cu omologare LLumar 100euro spatele si 50euro pentru fata

www.folie-auto.com

0762178327 (Catalin)

MMihai 23-06-08 19:53

Re: Punem folii omologate in Pitesti la preturi promotionale

3 Attachment(s)
postez aici ca un prin client multumit pun si cateva poze dar o sa fac altele sa se vada asa cum trebuie

recBeat 27-06-08 15:16

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by MMihai (Post 1608519)
Dupa cum spuneam mai sus punem folii 3M cu omologare pe orice tip de auto 100euro toata masina pentru userii 4tuning, iar la cielo si logan 80euro
0762178327 (Catalin)

cum pot sa stiu daca ie 3M sau altceva? dati si omologare pt ele?

cat vine pt o corsa din 2003 in 4usi? (toate geamurile mai putin parbrizul)

MMihai 01-07-08 14:05

pai vezi la montaj ce fel de folie este. nu lucram decat cu 3M si cu DRK in functie de preferintele clientului. binenteles cu omologare.. timbre tot.

FeS 03-07-08 21:10

dati panourile usilor jos?

MMihai 12-07-08 16:03

decat daca tii tu neaparat, nu este o problema dar de obicei se lucreaza cu panourile la locul lor

FeS 13-07-08 20:26

pe unde va gasesc?
PS: Sigur sunt omologate? Ca nu am chef sa ma frece gaborii la melodie ca nu sunt.

MMihai 16-07-08 16:05

ne gasesti la stefanesti, ieri am facut o skoda rs, azi un opel astra tt, si maine e programat un seria 3 2007. o sa pun si poze cu ele sa vezi cum au iesit. deci am spus folie omologata, adica timbre si omologare cu stampila cu tot ce trebuie ;) astept tel

sco211 21-07-08 00:15

de la folie cred ca e relantiul ala...
bafta!

MMihai 02-09-08 01:37

7 Attachment(s)
De acuma se lucreza numai cu folie LLumar
preturi : 100euro spatele si 50euro fata

cataxxl 02-09-08 03:50

Din cauza cerintelor venite de la voi paleta de nuante a fost intregita si de alte tipuri de folii in functie de bugetul si preferintelor voastre.
Detinem in stoc aproape orice model al gamelor Llumar, 3M, Samurai, Bruxsafol si DRK facand aici referire la gradul de transparenta si gradul de filtrare inflarosii si ultraviolete. In functie de tipul foliei garantia oferita este intre 2 si 10 ani.
In scurt timp va fi disponibil si un site dedicat, unde vor fi publicate autoturismele trecute prin atelierul nostru.
Experienta noastra de aproape 7 ani in aplicarea foliei auto ne face sa fim increzatori ca toti clientii nostri vor fi cel putin multumiti.
Deasemenea clientii fideli vor beneficia si de discount incepand cu a 2-a masina, iar eventuala aplicare a unui singur geam ca urmare a schimbarii acestuia se va face fara programare si contra unui pret modic care sa acopere pretul foliei utilizate.
Este evident ca lunetele, oricat de curbate ar fi vor avea folia dintr-o singura bucata, iar garantia acopera orice defect de aplicare sau fabricatie a materialului.
In functie de suprafata geamurilor si de dificultatea lucrarii timpul de lucru mediu este intre 3 si 6 ore.
Astept intrebarile voastre in situatia vreunei nelamuriri sau cu privire la orice alt aspect.
Mail si messenger: [email protected]

Marius_mym89 23-10-08 20:56

marfa man:peace:...eu p dumbravei am stat 2 zile :sad:...
apropo o intrebare daca se poate....pe ce luneta e cel mai greu de aplicat folia ?? mie mi s-a spus ca pe luneta de golf 5 ?? asa e ? astept un raspuns daca se poate:-D

MMihai 24-10-08 05:28

golf5.. rx-8

Marius_mym89 24-10-08 11:23

mersi man...:-D...inseamna ca nu a mintit omu dar totusi de la 6 ore la voi la 2 zile la ei...:sad:...si oricum din ce vad in poze chiar imi place cum e pusa :-)...GOOD JOB baieti...

cataxxl 24-10-08 18:07

Quote:

Originally Posted by Marius_mym89 (Post 1822984)
marfa man:peace:...eu p dumbravei am stat 2 zile :sad:...
apropo o intrebare daca se poate....pe ce luneta e cel mai greu de aplicat folia ?? mie mi s-a spus ca pe luneta de golf 5 ?? asa e ? astept un raspuns daca se poate:-D

Salut! Intr-adevar luneta de golf 5 este destul de iritanta chiar si pentru cei care au mai lucrat-o. Deasemenea Renault are luneta de clio si clio symbol un chin pt aplicatori. Asta nu inseamna insa ca timpul de lucru trebuie sa fie atat de mare. Eu am pus acolo max 6 ore in ideea in care este o masina complicata, cu multe geamuri, pe timp rece, unde folia se lucreaza mai greu, si unde mi-am asumat si o marja de eroare. O pana electrica iarasi te poate da peste cap cu timpul. Au existat masini la care operatiunea a durat insa si 2 ore. Printre masinile dificile se mai gasesc Mazda rx-8 cum spunea si Mihai, Seat Ibiza, Matiz iar este ''dureros'', etc.
Cat priveste calitatea lucrarii eu sunt deosebit de exigent si de aceea imi doresc sa facem lucrari cat mai de calitate. Am vazut si masini lucrate de firma de pe Dumbravei si pot spune ca au fost bine executate. Insa la dansii mult timp se pierde prin desfacerea geamurilor si punerea lor inapoi pe masina.
Acest lucru genereaza si un cost de aplicare mai mare. In doua zile eu pot face lejer 5 masini, pe cand dansii doar una. Si personal nu sunt de acord cu demontarea usilor, mai ales cand lucrarea se executa la masini exclusiviste (Aston Martin, Bentley, samd).

kapa_krs88 24-10-08 18:40

puteti sa ne spuneti adresa exacta din stefanesti....chiar sunt interesat

cataxxl 24-10-08 18:47

Quote:

Originally Posted by kapa_krs88 (Post 1824882)
puteti sa ne spuneti adresa exacta din stefanesti....chiar sunt interesat

Salut. Ai raspunsul pe p.m.

Marius_mym89 24-10-08 20:21

Quote:

Originally Posted by cataxxl (Post 1824819)
Salut! Intr-adevar luneta de golf 5 este destul de iritanta chiar si pentru cei care au mai lucrat-o. Deasemenea Renault are luneta de clio si clio symbol un chin pt aplicatori. Asta nu inseamna insa ca timpul de lucru trebuie sa fie atat de mare. Eu am pus acolo max 6 ore in ideea in care este o masina complicata, cu multe geamuri, pe timp rece, unde folia se lucreaza mai greu, si unde mi-am asumat si o marja de eroare. O pana electrica iarasi te poate da peste cap cu timpul. Au existat masini la care operatiunea a durat insa si 2 ore. Printre masinile dificile se mai gasesc Mazda rx-8 cum spunea si Mihai, Seat Ibiza, Matiz iar este ''dureros'', etc.
Cat priveste calitatea lucrarii eu sunt deosebit de exigent si de aceea imi doresc sa facem lucrari cat mai de calitate. Am vazut si masini lucrate de firma de pe Dumbravei si pot spune ca au fost bine executate. Insa la dansii mult timp se pierde prin desfacerea geamurilor si punerea lor inapoi pe masina.
Acest lucru genereaza si un cost de aplicare mai mare. In doua zile eu pot face lejer 5 masini, pe cand dansii doar una. Si personal nu sunt de acord cu demontarea usilor, mai ales cand lucrarea se executa la masini exclusiviste (Aston Martin, Bentley, samd).

de acord cu tine...nici p mine nu m-a incantat cand am auzit ca se desfac panourile de usi dar...reprezentatii firmei din stefanesti adik voi sau unul din voi ...era plecat p nush ce tzara (am vb personal cu un domn la tel)...:sad:...:???:....
iar faza ca sunteti exigenti cu voi e foarte bine..calitatea e cea mai buna reclama ...:D...oricum ma gandesc din ce in ce mai serios sa schimb folia de pe geamurile fatza :twisted: (sa fie mai neagra) si....sti ca la voi o sa apelez :D daca se poate...:D:-P

cataxxl 24-10-08 21:38

Incepand din aceasta saptamana gama noastra de folii se diversifica si mai mult prin introducerea noilor folii SunTek. Acest produs este o marca premium in industria foliilor pt geamuri in randul foliilor Llumar si 3M, fabricata in SUA. Vine cu o garantie cuprinsa intre 5 - 10 ani , in functie de tipul filmului, iar gama de transparente si nuante este foarte variata.

Marius_mym89 27-10-08 16:43

inca ceva baietzi ... au auzit eu bn sau exista folie si alte culori (adica nu nuantze de negru) adica rosie, albastra spre exemplu sau cine mi-a spus vorbea sa nu adoarma?? un raspuns daca se poate :D

cataxxl 27-10-08 20:22

Quote:

Originally Posted by Marius_mym89 (Post 1829835)
inca ceva baietzi ... au auzit eu bn sau exista folie si alte culori (adica nu nuantze de negru) adica rosie, albastra spre exemplu sau cine mi-a spus vorbea sa nu adoarma?? un raspuns daca se poate :D

Salut. Cine ti-a spus lucrul asta a avut intr-adevar dreptate. Exista multe modele de folie, tocmai de aceea inainte de aplicare aratam mostrarul clientului pentru a-si alege folia pe care si-o doreste. Acum sa nu crezi ca exista folie rosie ca focul. Sunt doar nuante in care bate lumina. Si nimeni nu tine in stoc chiar toate culorile si transparentele, insa la comanda se poate aplica orice culoare de folie si in orice transparenta. Cea mai saraca oferta de culori o are Llumar, iar de partea cealalta se alfa SunTek cu o gama foarte diversificata.

Marius_mym89 28-10-08 14:14

mersi cataxxl....pentru toate lamuririle...:D.....

KillerINC 30-11-08 17:18

1 Attachment(s)
salut baieti ... o foliere in genul cele din atasament cat m-ar costa ??? si eventual inca un pret pentru pavilion

cataxxl 01-12-08 23:26

Quote:

Originally Posted by KillerINC (Post 1894999)
salut baieti ... o foliere in genul cele din atasament cat m-ar costa ??? si eventual inca un pret pentru pavilion

Salut. Din pacate nu facem si decorari exterioare cu autocolante. Regretam, insa nu te putem ajuta.

cataxxl 20-12-08 00:27

10 Attachment(s)
Atasez cateva fotografii cu ultimele masini lucrate. Mai multe pe www.folie-auto.com

FeS 23-12-08 23:36

Salut.
Am inteles ca nu e bine sa pui iarna ca nu tine? E adevarat?
Daca vin cu 2 masini se face un discount?

cataxxl 23-12-08 23:41

Quote:

Originally Posted by FeS (Post 1939071)
Salut.
Am inteles ca nu e bine sa pui iarna ca nu tine? E adevarat?
Daca vin cu 2 masini se face un discount?

Salut. Total neadevarat. De ce nu ar fii bine? Poate nu e bine sa o pui in fatza blocului, dar o lucrare profesionala nu poate avea defecte indiferent de vreme. Pentru 2 masini se ofera reducere 10% .

danny80 03-01-09 01:47

Salut, folie pe nunata de rosu aveti ? si daca da...ce procentaje ? firma ?

ptr ca intru destul de rar aici te rog sa imi dai un raspuns pe jojosnipes [@] yahoo dot com

mersi !

cataxxl 09-01-09 15:58

Incepand de astazi devine disponibila si pagina noastra de internet http://www.folie-auto.com/ Va asteptam sa ne vizitati.

viorelu 26-01-09 08:14

Salut...buna treaba garantat...o sa postez si poze cu lucrarea baietilor...cataxxl de ce nu mi-ai mai adus aminte?:-)

andreyWOB 03-02-09 00:55

Salut baieti ! Imi place cum lucrati , mai ales ca am vazut cateva masini facute de voi prin Pitesti. As dori sa aplic folie cu transparenta de 70% pe toate geamurile mai putin parbriz. Un pret daca se poate pentru Seat Leon '08. Am citit ca folia are si omologare RAR. Are si pentru geamurile fata ? Sunt doar banuti care se lipesc sau este ceva la mana? si garantia este verbala sau tot ceva la mana ? Imi cer scuze daca sunt enervant cu atatea intrebari... Astept un raspuns. Mersi frumos !

cataxxl 12-02-09 15:06

Quote:

Originally Posted by andreyWOB (Post 2032438)
Salut baieti ! Imi place cum lucrati , mai ales ca am vazut cateva masini facute de voi prin Pitesti. As dori sa aplic folie cu transparenta de 70% pe toate geamurile mai putin parbriz. Un pret daca se poate pentru Seat Leon '08. Am citit ca folia are si omologare RAR. Are si pentru geamurile fata ? Sunt doar banuti care se lipesc sau este ceva la mana? si garantia este verbala sau tot ceva la mana ? Imi cer scuze daca sunt enervant cu atatea intrebari... Astept un raspuns. Mersi frumos !

Salut. Tot ce oferim este insotit de documente: factura, cerificat de omologare rar, timbre rar, certificat de garantie. Preturile incep de la 100 de euro si urca in functie de tipul foliei. Garantia minima este de 5 ani, atat la decolorarea foliei cat si la aplicare, dezlipire, etc.

KillerINC 05-04-09 21:38

2 Attachment(s)
mi-ar trebui si mie folie , dar doar pe fata , ca am cumparat cu folie pe spate deja . atasez doua poze si astept un pret estimativ . va multumesc anticipat

cretzu_00 06-04-09 11:33

salut, pt un Astra Bertone sa ii pun folie Llumar pe toate geamurile, mai putin parbriz cat ma costa?

MMihai 06-04-09 19:50

180RON pt megane fata omologata
600RON pt bertone toate geamuri omologare spate + fata
pt mai multe detalii 0762178327 catalin

KillerINC 06-04-09 19:57

Quote:

Originally Posted by MMihai (Post 2216524)
180RON pt megane fata omologata
600RON pt bertone toate geamuri omologare spate + fata
pt mai multe detalii 0762178327 catalin

mersi Mihai . o sa il sun pe catalin saptamana viitoare

FeS 20-05-09 00:29

La un Astra G (5 usi) sa-i pun folie Llumar pe geamurile spate si luneta cat m-ar costa?
In afara de Llumar ce alta folie mai aveti?
Cat m-ar costa si cu alte tipuri de folie (daca aveti)?
Multumesc anticipat!

cataxxl 20-05-09 00:37

Quote:

Originally Posted by FeS (Post 2334920)
La un Astra G (5 usi) sa-i pun folie Llumar pe geamurile spate si luneta cat m-ar costa?
In afara de Llumar ce alta folie mai aveti?
Cat m-ar costa si cu alte tipuri de folie (daca aveti)?
Multumesc anticipat!

Salut. Cu folie 3M te costa 450 ron. Momentam Llumar nu mai folosim.

makaveli13 26-05-09 12:52

un pret pt un seat ibiza 6L, luneta si geamuri spate si luneta, geamuri spate si fata.Fa-mi preturi separat te rog.(Pt spate si luneta cat de inchis se poate)

cataxxl 26-05-09 16:12

Quote:

Originally Posted by makaveli13 (Post 2352697)
un pret pt un seat ibiza 6L, luneta si geamuri spate si luneta, geamuri spate si fata.Fa-mi preturi separat te rog.(Pt spate si luneta cat de inchis se poate)

Salut. Pretul este 400 ron spatele si 150 fata cu folie mai ieftina sau 550 ron spatele si 150 ron fata cu folie 3M, garantie 5 ani.

All times are GMT +2. The time now is 20:50.

- Copyright 2026 4Tuning