Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Dacia (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia.html)
-   -   Logan MCV Ambulance (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia/82092-logan-mcv-ambulance.html)

coman razvan 23-06-08 18:03

Logan MCV Ambulance

3 Attachment(s)
De asta ce ziceti? Am vazut azi si prin Brasov una!

sorin_pss 23-06-08 19:15

Re: Logan MCV Ambulance

1 Attachment(s)
asa ceva au nemtii inca de cand a aparut mcv-ul

coman razvan 23-06-08 19:24

Dar nu e inaltata! Si e o varianta mai ieftina, ca nu are proiectoare si nici grila cromata! Cea de la noi e mai frumoasa! :) Si poza postata de tine nu cred ca este ambulanta! :???:

SirNenea 23-06-08 21:05

Quote:

Originally Posted by sorin_pss (Post 1608423)
asa ceva au nemtii inca de cand a aparut mcv-ul

daca te uiti atent in partea de jos stanga a pozei puse de tine vei vedea ca scrie policecars.hu ...deci cred ca nici partea cu germania nu ai nimerit-o :) ;)

b-02-rtd 23-06-08 21:09

pare ok din punctul meu de vedere dar mai bine lasau dubitzele pentru k intr-un logan mcv nu intra 3 persoane in spate asta e clar..si doctor + pacient nu prea vad cum dar in fine ..sa nu uitam k traim in Romania :-j

Sonny 23-06-08 21:35

Decat vechiile break-uri 1310, in care sperai sa nu mori pe drum, mai bine Logan MCV. Daca este si 1.6 16v cu atat mai bine.

quick_silver 24-06-08 00:21

Quote:

Originally Posted by b-02-rtd (Post 1608654)
pare ok din punctul meu de vedere dar mai bine lasau dubitzele pentru k intr-un logan mcv nu intra 3 persoane in spate asta e clar..si doctor + pacient nu prea vad cum dar in fine ..sa nu uitam k traim in Romania :-j

daca te uiti mai atent vezi ca banchete nare in spate deci pana la scaunele de la sofer e destul loc liber, eu zic ca incap;)

ynp_46 24-06-08 08:00

Partea proasta e ca nu e inalt si nu iti poti desfasura activitatea in ea...tot mai bune sunt dubitele care le avem:-)

ynp_46 24-06-08 08:01

Quote:

Originally Posted by quick_silver (Post 1609143)
daca te uiti mai atent vezi ca banchete nare in spate deci pana la scaunele de la sofer e destul loc liber, eu zic ca incap;)

te contrazic, are un loc in spate...

Sonny 24-06-08 16:16

Quote:

Originally Posted by ynp_46 (Post 1609415)
Partea proasta e ca nu e inalt si nu iti poti desfasura activitatea in ea...tot mai bune sunt dubitele care le avem:-)

Daca te referi la Vito, Iveco, Sprinter, termenul de comparatie (Logan MCV) nu este tocmai bun ;) Nu prea poti sa compari o DUBA cu un BREAK.

lord_hades 24-06-08 17:27

astea is ok pentru transport pacienti care nu prezinta urgenta medie-majora ,un pic mi se pare ca nu are suficient spatiu in spate intre scaun si targa iar scaunul ala alb pentru medic/asistent nu il vad bine in culoarea aia :lol: Ce e ciudat , in spate nu se vede rampa pe care urca /coboara targa :???: Un lucru ideal ar fi fost sa fi facut usa din lateral mai mare sus ( ai toate sansele ca in graba sa ii mai tragi cate un cap cand intri ..dar nu ii critic ca aceeasi chestie am observat (dat cu capul) si pe ambulantele B1/B2 de transport Volkswagen )

coman razvan 24-06-08 19:37

Cand se scoate targa, coboara automat picioarele montate sub targa! Nu are nevoie de nici o rampa!

sorin_pss 24-06-08 22:41

Quote:

Originally Posted by SirNenea (Post 1608648)
daca te uiti atent in partea de jos stanga a pozei puse de tine vei vedea ca scrie policecars.hu ...deci cred ca nici partea cu germania nu ai nimerit-o :) ;)

Policecars.hu este un site unde gasesti masini de politie, salvare, armata, etc. din foarte multe tari. Si este masina din Germania, cu G mare

coman razvan 24-06-08 23:05

feuerwehr = pompieri (germana), deci masina este din Germania clar!

lord_hades 25-06-08 16:59

Quote:

Originally Posted by coman razvan (Post 1610781)
Cand se scoate targa, coboara automat picioarele montate sub targa! Nu are nevoie de nici o rampa!

corect... cand o scoti picioarele coboara actionate de manetele de la capatul targii ... dar cand bagi targa in masina cu un pacient de 85 -90 kg sau chiar mai mult in ce loveste prima data picioarele ? in bara loganului :lol: oricum felicit initiativa dacia de a face si astfel de masini
later edit : Lista echipamentelor medicale si materiale cuprinse în ambulanta de tip A1 LOGAN – MCV:
- targa principala transport pacient, dotata cu sistem de rulare pe podea, “tren escamotabil” mecanism de blocare a targi în timpul mersului, saltea pe targa si centuri de siguranta pentru imobilizarea pacientului în timpul transportului ; deci tot are o rampa :rolleyes2

Sirius 03-07-08 00:04

frumoasa ideea!
Au facut o ambulanta dintro masina care arata ca un DRIC!!!

All times are GMT +2. The time now is 19:11.

- Copyright 2026 4Tuning