Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Generalitati tuning (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning.html)
-   -   LSD-uri pentru Mercedes-Benz GL (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning/82091-lsd-uri-mercedes-benz-gl.html)

boy_wonder 23-06-08 18:01

LSD-uri pentru Mercedes-Benz GL

5 Attachment(s)
"I put Lamborghini doors on that Es-ca-lade"

Asa zicea rapper-ul 50 Cent intr-un videoclip de-al sau in timp ce conducea un Escalade cu usile deschise, bineinteles in sus. Dar de aceasta data, textul nu se potriveste, masina in cauza fiind un Mercedes-Benz GL. Kit-ul LSD este oferit de tunerul german ART si probabil ca va impresiona pe oricine. Si nu atat kit-ul in sine, ci masina pe care se afla. Probabil ca acum si cei de la ART canta ceva in genul 'we put Lamborghini doors on that Mercedes GL'.

UNLORD 23-06-08 18:19

Re: LSD-uri pentru Mercedes-Benz GL

Fara suparare dar kitul mi se pare tiganesc iar LSD-ul nu se potriveste de nicio culoare.

jacksoon 23-06-08 18:48

e frumos nu ai ce zice..ca ne-am saturat de masini americane cu usile in sus prin videoclipurile la toti..sa vedem acum care e primu care adopta in videoclipul sau acest model...

db50rin 23-06-08 18:59

replici de petale pt audi, hehehehhehe

dogy_10 23-06-08 19:20

imi place chiar daca multi zic ca e tiganesc, daca apari cu asa ceva oriunde ai fi faci senzatie, insa prefer niste croame pe 24' decat jantele care sunt pe a2 a poza

ciprian.20 23-06-08 21:08

nu prea merg usile Lambo pe Mercedesu asta

steffan 23-06-08 21:18

pe o asemenea masina nu prea dau bine LSD-urile, este o masina masiva totusi

83 kys 23-06-08 21:30

este reusit pentru cei care prefera asa ceva

emy_brabus 23-06-08 22:15

Agresiva, imi place, dar parca ar merge alte jante...

sir_sanjei 23-06-08 23:44

me like this car!
e reusita si mai tiganesti mi se par masinile alea kitchoase cu 11000 de culori si briz-brizuri fara rost.
masina este neagra, este masiva, ft ft ft ft autoritara, si cu body asta arata mijto iar partea cu usile e o chestiune de gust.
sal'tare

SV25MBN 23-06-08 23:52

Desi nu prea sunt de acord cu LSD`uri pe orice masina, cu atat mai putin pe o masina ca GL`u, pot spune ca arata bine. Cu un singur lucru insa nu sunt deloc de acord : cate 3 proiectoare? Deja 2 erau multe, de acum ART se intrece.. vom vedea in curand cate 4 proiectoare in fiecare parte ?

Marius_mym89 24-06-08 01:10

LSD-uri p asa ceva ...totusi....si oare chiar era nevoie de 3 proiectoare pe fiecare parte? :?:

babau88 24-06-08 10:57

Quote:

Originally Posted by UNLORD (Post 1608325)
Fara suparare dar kitul mi se pare tiganesc iar LSD-ul nu se potriveste de nicio culoare.

mai aveai sa zici k tzigani au inventat tuning'ul :))) .Chiar faci furori cu o masina k asta !!

adrian46 24-06-08 11:16

prea tare mashina:X:X

vacaroz 24-06-08 11:29

flowe power

nasucorloene 24-06-08 12:04

eu zic ca arata demential masina

mad_aurel 24-06-08 12:10

Quote:

Originally Posted by UNLORD (Post 1608325)

de acord cu tine, de ce naiba sa pui LDS pe un SUV nu prea stiu, dar mi se pare o idee si o investitie prosteasca, penipila

oancea_cristiano_95 24-06-08 17:43

mie imi place cum ii sta cu LSD uri arata bengos :D shi ar fii fost shi mai mishto daca ar fii avut nishte jante cromate

El_Nino 25-06-08 12:56

Dap....masina per ansamblu ar fi ok....fara LSD-urile alea ar fi si mai ``bengos``...ca sa-l citez pe dl deasupra.... poate un cd cu Gutza ar fi si mai ``bengos`` nu..?
Urat cu spumeeeeeeee...pacat ca Gl este o masina frumoasa...au stricat-o astia...
Mai au sa puna LSD-urile alea pe Actros....sau cum se numeste camionul ala......de la Mertz...urmeaza Scania,Volvo,Iveco.......:D...

vizu 25-06-08 14:29

urat...nu imi place ce fac ....primu a fost Cayenne cu 2 proiectoare dupa a fost Touaregul si acum GL asta cu 3....pacat de masina

brebenelm 25-06-08 22:14

va treziti sa comentati ca masina e facuta tiganeste, bravo ma, daca nu va place mergeti cu loganurile voastre in continuare!!! ce nu puteti avea, puteti sa criticati ...

shu.lee 25-06-08 22:25

cam urat spoilerul ala, prea multe prize de aer si in plus au si niste plasa d-aia ordinara, si mi se pare aiurea sa-i pui unui mercedes jante care nu au sigla mercedes pe ele. la fele de aiurea mi se pare sa incadrezi intr-o priza de aer atatea proiectoare incat acestea sa o acopere in totalitate

El_Nino 26-06-08 14:16

Quote:

Originally Posted by brebenelm (Post 1613099)
va treziti sa comentati ca masina e facuta tiganeste, bravo ma, daca nu va place mergeti cu loganurile voastre in continuare!!! ce nu puteti avea, puteti sa criticati ...

Sunt curios ce conduci tu......
Asta e parerea noastra si dupa cum stii gusturile nu se discuta...pur si simplu la unii nu ne place cum arata ....nu ca nu ne-ar place sa o detinem...:P....peace...:evil:

ulyse 27-06-08 13:45

senzatie arata bine in poze da in realitate si mai bine

RUDY20140TDI 01-07-08 10:58

Bai fratilor da nu se potrivesc de nici o culoare LSD-URILE la un suv .

strik3ru 01-07-08 22:21

Era odata la MTV CRIBS pe la TV si era un nene care avea un H2. Si el o facuse pentru teren pentru ca "Nu e masina sport", dupa cum zicea el. Asa si cu Mercedusul asta.
1. Mie mi se pare un motiv suficient
2. Mercedeul nu prea inseamna sportivitate, Mercedesul inseamna traditie, siguranta, confort deci poate nu arata rau dar pur si simplu nu se potrivesc.
3. Arata urat masina per total.

bmw_360cp 25-07-08 23:08

da arata bine rau..da cu jentile din a 2a poza

IONUT-GBP 26-07-08 13:45

Oribila bara fata :|

ulyse 10-09-08 12:49

bah nene cum poti spune de bara fata ca e oribila
bah masina asta per total e super tare e senzatie
bah astia mai rautaciosi sunteti nu pot sa spun ca imi iar ban

All times are GMT +2. The time now is 15:41.

- Copyright 2026 4Tuning