![]() |
Inscrieri ptr moderatori ...
Hi as vrea si eu sa fiu moderator .. ce trebuie sa fac... sau cum e..
|
shi yo vreau sa fiu moderator pt CLUJ :D plz :lol:
|
Eu doresc pentru Iasi ! :)
am eXperienta ... |
multzam fain :D
|
multumesccc sa traiesti mancatziash .. :))
|
Se poate sa fiu moderator pe Constanta ?
Saru' Mana ... :peace: |
Saru' Mana Inca 1 data !
Sper sa fac treaba buna pe \" Constanta\" ! :peace: |
Care e treaba pentru moderator ? Ce \"criterii\" trebuie sa indeplinesti si ce \"indatoriri\" ai ?
|
tekno,ai votul meu ptr. moderator pe CLUJ :wink: :wink: :wink:
|
mersi...
:D deja is :D |
Quote:
|
LOL..... | criiterile le hotaraste ZoliaT ... asteptam si noi un rasp mey vali ! peace
|
Cine ma face si pe mine moderator la Craiova ?! :lol: :lol: :lol: :lol:
|
hai ca te fac eu.. :lol: :lol: :lol:
|
..ce tre sa faci ca sa fi moderator.... :?: :?:
sa trimit un CV ....:)... :?: :?: :peace: |
Exista moderatori in toate sectiunile so... Topic closed :D
|
nu exista inca moderator local din timisoara...
pentru peste hotare, il propun pe pimp_lex |
mersi Gratzian, chiar vroaim sa scriu dar era inchis topicu :)
|
Quote:
|
:D :D :D :D :D :D Tu le inchizi si noi le deschidem! (ca-n vacanta mare cu crapu si menumorut) hahaha
|
Quote:
PS: era un topic care, dupa parerea mea, nu-si mai avea rostul. Scuze de deranj :oops: |
Hondaru' asta e mare pisicher ! :D:D
|
hai ca deviati. ramaneti la topic pls
|
Va rog si eu ceva...
Hai sa nu ne mai controlam chiar asa cu off-topicurile, ce naiba... Oameni suntem, biscuiti mancam !!! :lol: :lol: :lol: In discutiile tete a tete, nu se ajunge si la alte subiecte ??? Asta este, mai deviem si noi putin... Dar revenim !!!!! :wink: Sanatate !!!! Despre Valcea, ceva ???? Sau nu am vazut io... :oops: |
Hondarule da nu esti pretentios deloc .
Sa revenim la idee : imi raspunde si mie cineva dintre admini care au fost criteriile ? Pt cultura generala ... Intradevar topicul ar trebui inchis din moment ce au fost adjudecate \"posturile \" de moderatori . |
bay ce chestie, tocmai vroiam sa ma propun si sa ma votez pt vreo categorie care n-are pe nimeni, dar văd ca Gabi si-a bagat coada peste tot :)) (glumeam) :P
|
Quote:
acolo unde cineva nu isi face treaba poate fi inlocuit foarte usor. nu am avut nici un criteriu in special. au fost definiti ca moderatori cei care ne-au lasat impresia ca isi doresc intradevar lucrul asta si participa activ la modul in care percepem noi ca trebuie sa definim stuctura generala avem RELATIV PUTINI OAMENI CARE SUNT LANGA NOI SI DORESC SA NE AJUTE in curand site-ul si forumul o sa aiba o structura foarte complexa si real avem mare nevoie de oameni, parteneri, prieteni, colegi oricum vreti sa o definiti, ca sa sustinem proiectul ambitios la care lucram stiu ca va amenintam de vre-o doua luni dar offline se structureaza din ce in ce mai misto. asa ca toti cei care vreti sa ne ajutati spuneti-ne Deschidem un forum nou in care sa spuna oricare dintre voi isi doreste sa ne ajute .... , sa fie partener, coleg, prieten cu noi, sa fie administrator, sa fie moderator, sa scrie articole tehnice sau de fond, sa ne sprijine cu poze, cu filme, informatii, recenzii, traduceri ... sau in orice alt mod poate sa ne ajute numai sa isi doreasca sa ne ajute ... :workout: nu inseamna ca nu ne descurcam, dar daca tot suntem cel mai tare site de tuning si curse din tara, de ce sa ne culcam pe o ureche si sa nu fim si mai tare? asa ca haideti dati o mana de ajutor sa facem o treaba si mai buna |
mey daca se poate face o sectiune Braila-Galati ... si sa mai fiu si moderator pe acolo :) nu de alta dar oricum weekendul asta o sa ma duc pe acaa si o sa aduc cu mine ceva poze cu masinile de acolo... cica au mai rasarit cateva :)
|
Este un punct de vedere pertinent .
Mersi pentru lamuriri si daca pot ajuta cu ceva , sunt gata sa pun umarul . |
eu as putea sa va ajut cu nijte poze super misto cu masini din buc.... dar... imi lipseste aparatul... :) , ieri de ex: am vazut : 3 mertz sl 55 amg, 2 porsche-uri de iti cadea fata cu tot cu boxterele , 5 porsche-uri... 1 ferarri 355 f1 gts , nissan 350 Z , etc......
|
EvLSant0S tu esti omniprezent tata?umblu si eu prin bucuresti zi de zi,dar pe bune dak vad macar o bucatica din cate ai vazut tu....esti tare mah....
|
Ce draqu mai face Mpa asta mah ??? A dat coltu' ??? Sau l-a calcat o basculanta ???
Stiu Maranello, ieri am vazut un EVO8 parcat in Tei, Elise, etc... Care aveti aparate digitale... Sariti, ca e pacat !!! :lol: |
...la 2 strazi de mine vine unu cu un evo8 galben ..dar numai sambata si duminica din pacate nu am aparat digital!! :D
|
Re:
Quote:
Dupa bani ? Sau f#t3 ceva si de la tine din cartier ... Ca imi inchipui ca la Evo 8 nu se rezuma numai la una ... bucseaza si el mai mult de 2-3 ... |
Ar buqsa el acolo, dar n-o avea cu ce... :P :P :P
|
:lol: Cum ramane cu Timisoara? Ai decis pe cine pui?
|
nu inca. va mai urmaresc :)
|
Tu esti ala de la TV? au facut astia emisiune cu tine. Big Brother is the name!
|
:lol: :P :lol:
|
sal.exista vreo posibilitate de a deveni shi eu moderator?adika tre sa fac ceva pt asta...pt ca mias dori cu adevarat sa devin moderator shi daka tre sa fac ceva...spuneti-mi.
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:45. |
- Copyright 2026 4Tuning