![]() |
Postati cele mai idioate MASSuri primite pe messenger
Aici puteti POSTA cela mai idioate MASS primite ;):rolleyes2:idea::arrow:
Unele dintre ele sunt chiar CIUDATE in formulare !! :lol::twisted: |
cele mai tampite massuri primite !!
Quote:
|
POSTATI cele mai idioate MASS primite !!
E unul care circula acum si ma enerveaza la culme:
"Am gasit buletinul .... bla-bla-bla ... sunati la numarul bla-bla-bla" Oameni care nu au auzit inca de politie, si ca ei se misca mult mai repede. :lol::lol: |
Re: Yahoo Messenger: Templu al Prostiei !! POSTATI cele mai idioate MASS primite !!
mai sunt masseru-rile classice : daca nu citesesti acest mesaj in seara asta cineva la ora 0:30 o sa vina cineva si o sa-ti fura tot ce ai bla bla
|
Re: Yahoo Messenger: Templu al Prostiei !! POSTATI cele mai idioate MASS primite !!
sau micii bisnitari:
maieuri de fete super dragutze .. Adidas , Nike , Puma .... pant scurti de baieti Nike, Adidas , Puma frumosi .. tricouri de fete si de baieti frumoasee boxeri , treninguri , parfumuri etc . !!!!! Maieuri Adidas de fete dintr`un material misto super tare modelu ... pe marimi am de vanzare haine si parfumuri multeeeeeeeeeeeeee !!!!! Dau parfumuri la 20 ml ieftin !!!! 20 ron !!! ieftin ieftin !!!! si dau si en-gros .. 10 bucati ... 170 ron !! si 20 bucati la 320 ronnn !! si 30 bucati la 450 ron !!! si multe altele de la acelasi specimen :nosebleed |
1- te rog...frumos...da mai departe.Tramvaiul 41 a calcat sambata o fata de 16 ani in Crangasi. Acum se zbate intre viata si moarte si are nevoie de transfuzie de sange A2 - RH NEGATIV. Daca poti sa o ajuti, da un telefon la unul din numerele 0727415307 sau 0765186757, persoana de contact Diana (sora ei)
pe asta il primesc de vre-o 2 saptamani incoace....care sambata? asta nu stiu:lol: 2-): mihaela ungureanu: am gasit portofel cu buletin,permis si carduri,,, proprietarul: Danaila lica este rugat sa sune la nr : 0729668466.........te rog da mai departe!!!! " poate vei avea si tu nevoie vreodata de ajutorul celorlalti 3-te tine sa-ty pui nr aici si sa dai mai departe???:0740928636-0763943543.......0746351337.....0724470806.....074 0414727-0726260577- 0743032973 -0742767694 -0755375092 -0721913736 - 0766701749 0765239404 -0721224629-0755016559 -0752878047 -0728938794 -0752991738 si mai erau multe numere... 4-Iubesti??? trimite acest mesaj. DAK NU IUBESTI Pastreaza-l si nu vei iubi niciodata,Si in 5 min dragostea ta iti va da buzz...lol ajtept buzz....{scz de mass lam primit ji yo} 5-da-l mai departe si afla parerea celorlaltzi despe tn: 1. esti dragutz/a 2. esti sooper dragutz/a 3. esti d gashka 4. imi esti drag/a 5. aratzi destul d bn 6. aratzi prea bn...... 7. imi plc d u 8. esti soooper energic/a 9. dak n-as avea prienten/a m-as comb q tn 10. dak n-ai avea prieten/a m-as comb q tn 11. dak m-ai intreba dak as vrea sa fiu q u sigur as zike da 12. as face sex q tn 13. sunt mort........bla bla bla... 6-alll mare nunta pe ferentari pe tunsu petre adrian salam sorinel babi minune coplu de aur florin si petrica cercel ce ma doare pe mine de nunta lu' ala.....da in fine 7-Mâine o sa fie cea mai frumoasa zi din viata ta pt. ca în aceasta seara o persoana va realiza k te iubeste. Daca nu trimiti vei avea ghinion in anul acesta (nu'mi place sa risc O parte din arhiva vechiului meu id... Scuzati eventualele cuvinte ''vulgare'' nu am stat sa le citesc pe fiecare in parte... ps: presupun ca banuiti de ce mi-am schimbat id-ul da?:lol: |
Ca toata lumea care id si eu am cativa idioti care dau mass-uri , insa cel mai idiot mi s-a parut ceva de genul "Da click pe .....(era o adresa insa atat de mult m-a interesat incat nu am intrat niciodata) pentru ca animalutul tau de casa sa creasca mare". Cat de redus mintal sa fi sa dai asemenea mass-uri? Prostia nu are limite , feritiva!!
|
deci, de primu post a lu cosmin... am ras mai ales de replicile lui la mass-uri.. ps: daca nu dai mass linku de la forumu asta in 5 minute no sa te iubeasca femeile 6 luni:lol:
|
Quote:
alea cu anuntul ca se inchie YAHOO, cele de genul O SA AI 50000 ani de GHINION si cele cu AJUTA pentru 0.000005 centi un AMARAT sunt cele mai frecvente MASS-uri !! :rolleyes2:idea:;) Oricum va astept sa mai puneti aici ce MASS idioate mai primiti !! Stiti vorba aia '' OMUL CAT TRAIESTE INVATA '' !! :lol::twisted: |
Desigur, nu putea sa lipseasca cel mai idiot mass dintre toate: "MASS!!!" :| :|:| Prostia in stare pura :|
|
1) in cer sunt 15 ingeri......10 se joaca pe norishori,4 se gandesc la tn iar cel mai DULCE ingerash citeste acest mesaj!!!!! cn ii? G.M.
2) Vine careva afara? Buzz plz...sry de gm 3) o fetita de 13 ani a fost omorata de un pshihopat care i-a scos ochii si a scris pe ea 13 ...bun acum ca ai citit acest mesaj in fiecare noapte la ora00:13 ia va veni si nu te va lasa inpace.. ca sa te salvezi trimite acest mesaj la toti din lista ta pana la 10:13.. l-am primit si yo scz de mass !no risc 4) Nu il sterge te rog frumos citeste-l mai intai plss: Numele meu este Farcas Adriana am 17 de ani si sufar de o forma rara de leucemie singura mea sansa este un transplant de maduva fara transplant nu voi mai putea trai operatia costa 55.000 $ si familia mea a strans deja 32.000 $ si in cazul meu cei care se ocupa fundatia care ma va ajuta sa strang banii a incheiat o intelegere cu Yahoo si Aol si voi primi 0.01 cent pe fiecare mesaj dat mai departe ...te rog din to sufletul meu da-l mai departeee P.S.: atat am avut rabdare sa caut in arhiva :)) |
Allz datzimi si mie photoshop sau diverse programe pe care habarnau sa le foloseasca!!....Scz de mass
Sau:Cine are melodia aia noua a lu salam[Exemplu]...Aia cu Na na na.....Datzimio si mie vrg frms...Tzok pe ala kre mio da!!:X...Scz De MaSs...... Frate daia sa inventat Odc!!![raspunsul meu la fiecare mass de genul] |
Rusia:avem niste femei,ti se scoala p**a knd le vezi. China:noi avem niste covoare,numai de drag stai pe ele. Germania:Noi avem o tactica de razboi,daramam toata lumea. America:Avem niste avione supersonice de zbori de pe scaun. Romania:Noi f...m femei rusesti pe covoare chinezesti cu tactica germana si viteza americana ....un mass care mi-a placut.
|
mie cel mai tampit mass mi se pare: "X-ulescu, cand intrii da-mi buzz"
|
Si n-ati pomenit nimic de hi5....cum de´.......ma exaspereaza cand primesc 99999 de mass-uri de la toate proastele gen.....
¨http://lalalalala.hi5.com// poze noiiiiiiiii dati si voi comment ca plange poza :*:* dau inapoi!!¨ Chiar nu au altceva mai bun de facut, decat sa adauge o gramada de poze pe hi5 si sa dea mass-uri.......de parca ii pasa cuiva de pozele lor......super enervante........ |
De la acelasi imbecil :
"X-ulescu dak esti pe inv da buzz!!!!!!! sa te mai fac un joc!!!=))" - WTF ? Si ce mm nu ii dai doar lui mesaj ci la toata lista ??? "sal all! cmz????? mass !! scz da m-am pliktisit." - ma doare fix in qp ca tu te-ai plictisit ... inseamna ca ai preocupari f importante. "cine are sa imi dea si mie un program de modificat poze " ... - Dar sa le modifice singur ... ca probabil ai nevoie de profil nou de gagicar pe haicinci si nu poti sa iti etalezi coshuroaiele de pe zmetie. "Nu e om , nu e sa nu greseasca .. cu totzi gresim macar 1 data in viatza .. asa am gresit candva si eu , imi pare rau dar merg pe drumul meu .. " ... Du-te sanatos ... "cne are maneaua de la guta oana si mr juve-ma urmareste umbra ta????NU PT MINEEEEE:))...da va rog datimio:D " ... NU... Clar nu pentru tine !!! Si unul mai funny : ma numesc gheoghitza/si jur cu mana pe coitza/cand am sa fiu la gradinitza/am sa *** orice fetitza/si cand am sa ma fac mai mare/si pe doamna invatatoare/ca e frumoasa ca o floare)) Eu la retardatii care trimit mass-uri idioate le dau delete si la al 2-lea mesaj primit exista o optiune " Report as Spam " ... Si treaba e rezolvata. |
2 massuri de neam prost care nu au logica unul fara celalalt..
1ST : Simti ? Dupa 5 minute cand revii la ce faceai tu inainte sa primesti massul si speri ca ai scapat de persoana respectiva pentru ziua de azi, revine in forta cu unul nou.. 2ND : M-am basit! |
POSTATI cele mai idioate MASS primite !!
Quote:
harn*** (6/14/2008 11:28:47 AM): vand adidasi dama si barbat marimi 36 37 39 40 41 harn*** (6/14/2008 12:35:02 PM): care ma intreba daca am hugo boss biluta buzz acum harn*** (6/14/2008 1:05:01 PM): care stie unde sterg si eu niste geamuri ionizate la masina azi sau maine harn*** (6/14/2008 2:50:36 PM): vand slapi trei sferturi tricouri adidasi camasi harn*** (6/14/2008 7:56:48 AM): cine imi lasa mesaj daca am nina ricci premier jour? harn*** (6/12/2008 3:19:58 PM): parfumuri dama si barbat numai noutati daca sunteti interesat de vreun parfum anume contactatima harn*** (6/12/2008 3:54:34 PM): MARE REDUCERE LA 2 TRICOURI CUMPARATE CEI INTERESATI DE OFERTA BUZZ harn*** (6/12/2008 3:56:51 PM): 2 TRICOURI CUMPARATE LA NUMAI 70 RON OFERTA VALABILA DECAT AZI ADICA 35 RON BUCATA harn*** (6/12/2008 7:24:02 PM): care e baiatul din caracal care imi zisa daca pot sai duc 30 de parfumuri sami dea buzz Şi pot continua cu mesaje de la acelaşi individ :evil: |
Avand in vedere mass-urile abundente ale unor retardati din lista mea .. sunt nevoit sa va aduc la cunostinta .. Mass-urile cretinilor: >> 1) Sal all - chiar neinteresant,ce ma fwte pe mine grija ca ai venit sau ca ai plecat tu 2) Ma duc sa manânc (sa fac dush,sa ma fwt,etc...) - si ma doare pe mine in pwla de ce faci tu 3) "X-ulescu" knd intri p mess sa-mi dai buzz - de ce trebuie sa dai mass? nu potzi sa scrii doar acelei persoane chestia asta? dar tu cum esti cretin/a.. 4) Care are mel aia noua a lu` guta bagami-ash pwla`n melodiile voastre , dak vretzi sa nu va mai facetzi de râs instalatzi-va dc++,sau ceva de downloadat. Pentru cei anti-mass - RESPECT ! Da-l si tu mai departe daca esti anti-mass'uri STUPIDE,plm...
|
asta e NOU si e funny RAU !! :lol::twisted:
'' O fetita extrem de mica (minuscula chiar) de 83 de ani din Yugospania are nevoie urgenta de transplant de unghii. Yahoo va dona cate o unghiera unor voluntari daca trimiti acest mesaj la toti prostii din lista ta (ca sa fii sigur ca-l dau mai departe). Daca nu o sa trimiti, seful de la Yahoo isi ia jucariile si isi baga p*!a in afacerea care ii aduce milioane de dolari si o va inchide (ca asa vrea el). Ba mai mult, daca nu o sa trimiti, eu o sa incep sa plang si sa ma dau cu curu' de pamant, si o sa ma rog la doamne-doamne sa patesti ceva nasol in urmatorii 60-70 de ani. Si daca nici acum nu ma crezi, inseamna ca n-ai inima baaaa unghie-n gat ce esti ! " |
lol:lol: tare asta!!!:lol::lol::lol:
|
asta este CALD , acuma primit :rolleyes2:-):
'' citeste acest mesaj,nu sterge, e adevarat! Intra in bucatarie, da drumul la gaze, intoarce-te peste 35 min si aprinde un chibrit. Iti va aparea numele persoanei iubite pe tavan. N-ai suflet daca nu trimiti mai departe '' :lol::D:twisted: |
Quote:
|
eu unu am reusit sa elimin majoritatea persoanelor din lista care dau mass-uri idioate...i-am sters si le-am dat ignore.....numai ca acum nu mai pot sa dau ignore:(( s-a umplut lista sau nu stiu..oricum...nu mai pot
cele mai retarde mass-uri primite de mine sunt: - helloooo looome..cmf?.... -ma duc sa fac baitzaaa..... -am plecat la paine..vin in 5 min -cine are melodia x ( de obicei manele obosite) -etc |
Nu rade, citeste inainte! TUTUROR Va spun - mi s-a parut amuzant, am facut testul si m-au sunat inainte sa termin de povestit!! S-a implinit ceva neasteptat. Sa vi se implineasca si voua ceea ce va doriti! Oameni buni......l-am facut si.............jur ca..........dorinta mi s-a implinit in 15 minute. Vraja Vrajitorie Pune-ti dorinta cand se termina numaratoarea inversa!!! 10... 09... 08... 07... 06... 05... 04... 03... 02... 01... *****Pune-ti dorinta******** Trimite acest mesaj la10 persoane in decurs de o ora. Daca-l trimiti, dorinta ta se va realiza. Daca nu-l trimiti, se va intampla exact inversul dorintei!...scz de mass scz........trea sa incerc k cine sthie
sa fii blestemat 10ani daca iubesti pe cineva si nu trimiti mass in10min de cand lai citi |
Quote:
|
Foarte rar mai primesc mass-uri idioate.
Am dat ignor la toti cei care erau pasionati de asa ceva :lol: azi la ora 00:00 ti se va indeplini dorinta care ti-o pui imediat dupa ce citesti mesajul asta ( ai grija ce-ti doresti ca se indeplineste doar dak tr acest msj la toti din lista )…… scz d mass . |
Quote:
|
"am talent si nu ma las toti ma stiu bomba cu ceas si ceva nou daca scot explodeaza rupe tot"
"cre vrea s fie cu mn buzz k snt sola y solita bzuz plisssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss sssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss" "cui ii plc de clovnul de taicamiu buzz me dati mass sh zicetimi un nume pt el" + multe alte exemple |
ce sa mai zic...ramai uimit...DAR..cel mai tare ma amuza mass-urile..si la sparsit pun "scuze de mass..dar l-am primit si eu" cat de retardat sa fi frateee nu inteleg, nu mai zis de p...e proaste care trimit mass=-uri gen " cine ma scoate afara..cine ma scoate la suc....cine ma..:-" " si tot asa
|
cateva de la mine PROSPETE ( chiar calde :lol::twisted: ) :
- BaFTa ALL !!! Va salut LUMEEEEEEEE !! ( asta ma saluta NON-STOP :lol::D - mass de genul asta primesc SUTE ) - cine stie sa faca un psd in html ? va rog , fac ORICE !! ( CHIAR ORICE :lol::twisted: ) - parfumele de vanzare:Chanel Allure,Armani Blue Code,Blvgari Black,Estee Lauder Beyond Paradise,Armani Black Code,Azzaro Chrome,Chanel Alure Sport Home... ( si asta e unul din VANZATORI ca am vre-o 20 in LISTA :rolleyes2:twisted:) - ahahahah cea mai tare insulta : Mama ta e atat de grasa incat unii oameni se antreneaza fugind in jurul ei.... (vai ce penali sunt UNELE persoane :-P:D ) - cine merge azi la plaja??? am chef de balaceala ( asta cred ca sta pe langa un strand :lol::twisted: ) |
fii blestemat 10ani daca iubesti pe cineva si nu trimiti mass in10min de cand lai citit si daca il trimiti vei primi un mesaj de persoana iubita.... ....scz de mass sa il i-a draq pe ala care le face
Numai prostii!!!Am primit massu asta de miiiii de ori sau massul acela"Sambata asta...tramvaiul 41 a calcat o fata in zona crangasi.....va rog sa donatzi....telefonul surorii iei diana...07******...Scz De mass...daca nu il dai mai departe Jur ca nu ai suflettt!!Blah blah blah" Si datzimi si mie idu la vanzatoru ala de parfumuri:-" |
ovydyu_desteptu (6/30/2008 7:49:29 AM): roxy annie (30.06.2008 14:26:24): poncho4_love (30.06.2008 14:21:27): da mai departe altfel,o sa-ti moara toata familia in interval de un an....unu cate unu,in ordinea ab in care tii la ei(nu injurati pls.........nici io nu voiam sa il dau mai departe dar e prea ciudat) asta e pe bune deci trimite!!!!! stiu K NU crezi ....dar e adevarata. fara mishto.treaba ta!!!!! deci dak nu trimiti acest mesaj tuturor din lista ta in 2 minute o sa ai ghinion peste tot. dala il trimiti o sa ai parte de noroc indragoste si maine o sa ai o surpriza placuta. scz l-am primit ji io... mass...scz dar nam ce face ... sssscccczzzz...d mass nu cred dar....nici nu mah risc
|
-ma care aveti si voi o instrumentala daia fortza plspls
-pop toate fetele ma duc pa strand printesele mele vb mai tarziu -dnd bosilor scz da nu mere sts va pop ma uit la film -care stiii un service da telefoane -hai nb k numai pot da oboseala -va pop dnd ma duc sa platesc netu cu toate k merge kn pi**a da ata ete - pop toate fetele ma duc pa strand printesele mele vb mai tarziu Astea toate le-am primit de la 1 singur om...se stie ce am facut cu el..:lol: |
asta ori e SOLCANU ori e ruda cu el dar m-a disperat '' la naiba '' :D:-P:
- LA NAIBA am revenit LUME - LA NAIBA care ai un kit de ODC - LA NAIBA care merge p afara - LA NAIBA ma duc la nani, PA LUME - LA NAIBA maine am un examen , urati mi bafta - LA NAIBA ce caldura este, voua nu va e caldut - LA NAIBA cine are ultima melodie cu GUTA - LA NAIBA hai ca am fugit LUME dar revin sa stiti Si uite asa LA NAIBA i-am dat ignore :lol::twisted:;) |
Quote:
Adevarul e ca prostia nu are limite...si oricat am incerca sa spunem ca nimic nu ne mai mira...uite ca ne cam inselam :???: |
Quote:
Zici ca e seria aia in care MOARTEA ii urmarea pe aia si ii omora pe rand ( in primul era cu un avion, al doilea cu un accident pe autostrada si al treilea in parcul de distractii ) FINAL DESTINATION !! ... :lol::twisted::D .... chiar am uitat cum ii zicea dar a fost tare !! Omul nostru cred ca vazuse filmul ala si s-a transpus prea mult in realitate ;):rolleyes2:idea::lol: |
Da stiu.
El probabil sa gandea la un ghinon de genul : "cazi de pe un avion care se prabuseste pe un vapor care se scufunda " :lol: |
Formeaza in telefon urmatorul cod: *100*5*2*4*1*0746501190 vei primi in
maxim o zi un bonus de fidelitate de 5$ din partea Orange. Codul nu functioneaza decat de 2 ori intr-o luna. NU ABUZATI DE EL !!!; :lol: |
da da ..functioneaza :))
on: am plecat ..nb all [ cel mai stresant mass ~X( ] |
| All times are GMT +2. The time now is 06:42. |
- Copyright 2026 4Tuning