![]() |
Dacia lanseaza in 2009 un Logan Sedan sport, de 133 cai putere
1 Attachment(s)
Dacia va lansa anul viitor un Logan Sedan cu motor de 1.6 litri, care dezvolta 133 de cai putere, aceeasi motorizare de pe Renault Twingo Sport, a declarat, miercuri seara, agentiei MEDIAFAX, directorul de produs Sandero la nivel mondial, Sophie Albertus.
"Anul viitor vom introduce pe Logan Sedan motorizarea de pe Renault Twingo Sport. Pe langa aceasta, Logan va avea si cateva modificari tehnice si de design, care sa evidentieze trasaturile sportive ale modelului", a spus Albertus, cu ocazia primului drive-test organizat de Dacia pentru modelul Sandero, eveniment desfasurat in Croatia. Motorizarea la care a facut referire oficialul Renault-Dacia este un motor pe benzina de 1.6 litri, care dezvolta 133 CP. Potrivit lui Sophie Albertus, Dacia-Renault ia in considerare montarea acestui motor si pe automobilul Renault Sandero comercializat in Brazilia si Argentina, ulterior motorizarea urmand sa fie introdusa si pe modelul Sandero vandut sub marca Dacia. "Romanii inca prefera variantele de caroserie in trei volume (sedan – n.r.), in timp ce in Brazilia si Argentina traditia arata ca hatchback-urile (doua volume cu cinci usi – n.r.) se vand mai bine. Din acest motiv avem aceasta strategie", a explicat Albertus. Sursa: Mediafax |
Re: Dacia lanseaza in 2009 un Logan Sedan sport, de 133 cai putere
ar fi fost si cazul sa puna un motor mai puternic
|
Chiar sunt curios cum o sa arate... Daca nu pun discuri si pe spate, nu o lasa mai jos, nu au rezolvat nimica... O sa fie misto, ca o sa ajunga usor la 150 de cai (evacuare, filtru, chip) :)
|
in sfarsit au depasit bariera celor 100 cp curati la roata, dar sa vedem cat de fiabil va fii motorul asta!?
|
eu ma asteptam la ceva mult mai radical.. ceva gen fata de logan dar cu 2 usi, coborata, alt bodykit si cu motorul de pe Clio Sport, 2L si 200 cp.. pot sa zic k sunt dezamagit, insa astept noul model si sper sa aiba succes
|
Quote:
|
E binevenita motorizarea.
|
Quote:
|
Oooo da ....
Trebuia sa faca si ei ceva cu motorasele astea dp loganuri :)) |
poa sa aiba un motor mai puternic dak in curbe ii varza
|
E bine, poate pun si discuri pe spate, o suspensie ceva mai joasa si mai dura, oricum vom putea sa ne mandrim si noi cu Dacia in viitor:-P
|
Quote:
|
pe 3 roti am reusit si eu sa o duc,da pe 2...cam greu.si sa mai scapi si cu viata dupa ce mergi pe 2 roti e si mai greu :P
on topic : oricum,banuiesc ca modelu asta o sa fie mai lipit de sosea...n-or fi asa zgarciti incat sa nu lucreze si ei unpic la aerodinamica si sa-i puna o suspensie decenta. |
Poze ceva??
|
si toti pustii care si-l vor lua, se vor crede intr-un m3...
|
Quote:
hahaha...vorbe foarte adevarate. Deabia astept sa-i vad cu o mana pe volan , una pe schimbator si chinuindu-se sa stea cam mai jos cu putinta ( daca se poate sa le vina volanul pana la nivelul nasului) dupa stilul raperilor din U.S.A. :)) |
nu ii neaparat sa stai jos intr-o masina... insa probabil eu sunt aproape sigur ca nu doar pustii se vor crede in m3, vor mai fi si loganurile de firma care sunt conduse de oameni ce se cred in bmw ...
|
Va dati seama ce nebunie o sa fie.......daca acuma sunt o gramada care cred ca Logan-ul lor 1.4 e avion.......cei care vor cumpara Logan-ul ¨Sport¨ vor crede ca e Veyron :) Viitorul suna bine :)
|
Asta e dar daca nu ai bani de M3 macar o DACIA sport sau cum ii spune
|
era de asteptat asa ceva.Abia astep.....:))
|
e bine ca tot avanseaza dar eu tot nu mi-as mai lua dacia, mai degraba imi iau un calibra si o tunez pe placul meu
|
o sa inceapta topicuri d'alea... Am 15k euro: ce sa aleg - fiesta st sau logan 133 de iepe?
Si lumea o sa zica- ia logan ca are portbagaj, ca ii pui un filtru si face kk pe fiesta.. Doamne, ce prostie - logan S(port) |
La noi mor oameni pe capete in panarama asta de masina iar cei de la Dacia vor sa puna un motor de 133 cp pe rahatul asta de masina cere si asa la motorul ala de 1.6/16 v abia sta pe drum .
Au inebunit astia . |
cica e motor de 1.6litri :) Engine
Configuration Straight 4 Location Front, transversely mounted Displacement 1.598 liter / 97.5 cu in Valvetrain 4 valves / cylinder, DOHC Fuel feed Fuel Injection Aspiration Naturally Aspirated |
interesanta chestia cu loganu de 133 de cp
|
dim moment ce ii spune sport, ma gandesc ca in afara de motor are si ceva frane mai bune, o suspenzie mai rigida putin, centrul de greutate simtitor mai mic decat loganul normal, o aerodinamicitate mai bune.."figuri" de genul asta!
|
Quote:
|
In sfarsit prima Dacie care va bate 200km/h, cred!
|
nu cred ca scoti 20 de cai reali doar din cip,toba si filtru..
|
Quote:
nu vad bine un motor renault de 1.6 si ~150 cp(cum spui tu cu rampare, toba filtru)! |
mama,da vad ca majoritatea stiu doar sa critice marca Dacia,nu toti suntem in bani ca voi in primu rand,si poate nu toti vor sa dea peste 20000E pe o masina.
on topic:prea misto ideea,poate atunci cand o sa scoata Sandero in 3 usi,o sa mai bage un motor de cel putin 150 de ponei,dar sunt doar vise...cred:-) |
Quote:
Sper sa fie ceva frumos cu Loganul asta.... |
Quote:
Incredibil ce pretentii au unii de la amarata de Dacie... :lol: |
sincer as prefera o dacie logan cu putintei ponei dar cu mai multe sisteme de siguranta:control stabilitate bla bla ....in fine stiti la ce ma refer,iar cu suspensie mai rigide,garda mai joasa,amortizoare sport,jenti+cauciucuri mai late degeaba tot ma face o dacie 1310 pusa la punct
|
Quote:
|
E super marfa ,ultra mega tare,dar intrebarea mea este....cum franeaza?=)) adica pe 1.4,1.5dci,1.6 8v se comporta bine franele...dar la 133cp e prea mult..eu zic ca ar trebui sa bage discuri si pe spate ,,,
|
este intradevar o realizare pentru cei de la dacia,dar sa fie si masina pe masura motorului
|
Quote:
|
mda, misto ideea cu 130 cai si chiar nu am nimic de obiectat atat timp cat se va face totul intr-o maniera occidentala, nu cu tiganii romanesti.
Daca vor mai intarii si ei putin suspensia si ma gandesc cu vreo 40mm mai joasa si niste jante pe 16"-17" si poate un bodykit discret, nu ft extravagant, vor scoate o masina cat de cat sportiva. le doresc ft mult succes(a si sa fie si un pret modest) |
cred ca din start vor opta cei de la Dacia pt o suspensie mai dura,joasa..abs + afu e deja...cred ca urmeaza Esp :) vor avea tunerii romani,straini ce sa modifice :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:28. |
- Copyright 2026 4Tuning