![]() |
uita-ti femeile cu un covrig in mana ce fac !!!
4 Attachment(s)
sa intamplat ieri in masina la un amic venea de la tiriac auto si sa trezit lovit de un motor proiectat de o idioata in masina noastra ...priviti pozele eu in locul la motociclist o calcam pe cap acolo pe loc ...numai ca ii stricase motoru la om ...era si nou pe deasupra o aprilia frumoasa rau
|
2 Attachment(s)
:arrow:
|
si poza cu femeia ?? poate era \"buna\" femeia si de aia nu i-a facut nimic motociclistul :)
|
Re:
Quote:
|
mda ... pacat de motocicleta ... pacat si de masina ta sau a prietenului tau sau a cui o fi.
a iesit cu scandal :D ? |
Re:
Quote:
|
ai prieten ? =))
:P am vazut si mai grave .. cel putin la victoriei .. e grav |
mah da sunteti fenomenali dk era unbarbat in locul femeii???
ce **** aveti atata cu femeile la volan...sunt ele cu capu-n nori .si intr-adevar...nu-s pt soferie.da nici chiar asa:)))) |
pacat de motor si de masina ta.acum domnisoara o sa fie buna de plata :tenisclap
|
baba s-a scos leasing la masina,implicit si casco....mai are doar cateva miare pt motor si ceva sute la masina :lol:
|
pai casco iti plateste si tie si pagubitului ... daca esti tu devina :)
|
Re:
Quote:
|
1.La fel de bine putea sa fie la volan un barbat !
2.In alta ordine de idei din cum ai povestit nu a reiesit deloc cum s-a intamplat accidentul ca sa poate sa-si dea cineva aici cu parerea a cui a fost vina dar vad ca lumea isi da... 3. Casco iti plateste chiar daca esti vinovat ca doar de-aia il faci! Iar pagubitului nu-i plateste nimic... ca ii plateste RCA-ul, ca de-aia il faci pe ala. 4. se scrie fara cratima!!! :lol: |
Re: uita-ti femeile cu un covrig in mana ce fac !!!
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Cand am zis ca nu se intelege cum s-a intamplat m-am referit la fraza:
Quote:
Quote:
Hai sa nu mai plecam de la cazuri particulare si sa generalizam! |
misoginismul exagerat nu-i necesar.
sil4tuning, te stiam mai ponderat. :wink: totusi cum s-a intamplat filmul evenientului, ca n-am reusit sa inteleg |
of..
eu zic ca se pedaleaza prea mult pe incompetenta femeii la volan...intr-adevar marea majoritate nu au treaba cu shofatul..dar exista si multe cazuri in care femei conduc mai bine ca barbatii... :lol: de exemplu in concursuri jutta kleinschimdt..sunt sigur ca ati auzit de ea...
Revenind pe strazile patriei..cate din accidenetele mortale sunt provocate de femei ?..eu zic ca foarte putine..plus de asta..sil4tuning...a zis ca numai o femeie era in stare sa depaseasca asa.. :roll: eu zic ca barbatii sunt mult mai tembeli la faze d'astea... :P luati exemplu dobitocii astia de la firme de distributie cu matizuri si seicento care sunt accidente ambulante.. :twisted: Referitor la casco...cel care a fost vinovat si are casco isi repara si masina lui pe casco cat si cea a victimei..tot pe casco lui daca respectivul vrea..pt ca rca nu plateste decat pagube pana intr-o anumita suma..stiu din proprie experienta pt ca am avut accident anul trecut cu dauna totala si am primit banii de la casco vinovatului.. :wink: salutari |
ce mijto era motoru :cry2: ...
ro sonic c se scrie cu cratima... ca nu am vzut... casco iti plateshte numai tie .. daca tu ti-ai futu* majina atunci iti palteshte tie nu si lu ala rca ii palteshte lu ala ... io shtiam dar ca sa nu ma fac de *** am intrebat-o be matushmea si pe maicamea care lucreaza la asigurari... si ..... ajea mi-au zis :D so.. u're wrong mofo :twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen: |
shit happens ...
|
Doamne :!: sa nu dai masina la femei nici daca te roaga nici daca are 8 aibaguri nici daca e hidramata! NU o da ca o primesti PRAF :cry:
|
hmzzz o chestie ciudata .. femeile cand merg cu mashina sunt cu gandu`n p|_|l@ ... am intalnit nishte varzete la volan si hai sa facem un Pool ... daca vretzi ... se face noapte studiul asta ...
cate din mashinile care merg noapte cu farurile stinse sunt conduse de femei ?? mai mult de 75 % :) oare cum or putea sa vada .. strada .. cu ochii mintzii ?? |
| All times are GMT +2. The time now is 11:45. |
- Copyright 2026 4Tuning