![]() |
Noul Audi S4 surprins necamuflat
6 Attachment(s)
Cei de la revista olandeza Autoweek au reusit sa surprinda cateva poze cu viitorul S4 intr-o parcare Audi.
Daca actualul model este propulsat de un motor V8 aspirat de 4.2 litri, noul S4 va primi un propulsor turbo cu injectie directa de 3.0 litri care conform zvonurilor va dezvolta aproximativ 333 cai putere (unele surse declara chiar 350 cai). Motorul V6 TFSI va fi legat la o transmisie manuala cu 6 trepte sau la una cu dublu ambreiaj si 7 trepte. La fel ca si predecesorii sai, noul S4 va fi putin schimbat fara de modelul de baza. Acesta va avea o grila diferita, un spoiler modificat si 4 tobe de esapament. Noul Audi S4 va debuta oficial in aceasta toamna la Salonul Auto de la Paris urmand ca vanzarile sa demareze la scurt timp dupa. |
Re: Noul Audi S4 surprins necamuflat
superb........
|
Si mie imi place mult. Dupa parerea mea Audi a urcat foarte mult la design in ultimul timp, a cam lasat BMW-ul in urma(parerea mea). Cat despre perfomante nu cred ca trebuie sa mai zic nimic, e totusi un S4
|
6 Attachment(s)
alte poze :arrow:
|
nam cuvinte...
|
frumos intradevar, dar ce motorizare o sa aiba?
scrie in articol.. 3.0 TFSI - 333 cai sau 350 depinde de surse.. |
Pai ...''Daca actualul model este propulsat de un motor V8 aspirat de 4.2 litri''...atunci lui RS4 ce motorizare ii mai ramane?
Mai si citeste ce traduci |
Quote:
|
L-as fi vrut mai agresiv un pic.
|
Si eu l-as fi vrut, dar la mine in garaj :D. SUPERB! Imi si place deoarece nu au schimbat prea mult fata de noul A4 ceea ce este bine, parerea mea...
|
"Frumos,Superb",etc....arata la fel ca un 2.0 TDI!!
|
suuuuperb :X
|
Quote:
Crezi ca la fiecare motorizare trebuie modificat design-ul??? |
Masina din al doilea set de poze nu e noul S4..e un simplu A4 cu pachet exterior S-line pe ea..si nu confundati S-line cu S4 asa cum majoritatea confunda.. S4 trebuie sa se diferentieze putin de A4 normal .. ca de aia e S4..asa poti cumpara frumos si 1.6 cu pachet Sline..si poti avea un "S4"..
Cat despre motorizare..e bine ca au redus cilindreea..cred ca 3.0TFSI o sa rupa .. chiar daca o sa aibe ~ 340-350 CP .. nu se poate baga peste RS4.. |
oooo...... superb asa design fain au acuma astia de la audi ..... ca multe modele care erau inainte nu erau asha impresionante dar generatia noua ii misto misto
|
Quote:
|
azi a trecut un s4 tunat pe langa mine. Am ramas impresionat de puterea ce o avea. M-a depasit de parca eu stateam pe loc :)
|
frumoasa rau bai baiatule, mai ales a5-ul e bestial. imi place ca au facut si ei niste faruri ca o replica la angels eyes-urile bmw-ului
|
Sincer nu mi se pare ca fata sa fie prea tare modificata fata de cea standard .
Ma asteptam la mai multe din partea lor dar poate se lasa asteptati cu noul RS4. |
pur si simplu superba masinutza si 330 cai sunt suficienti, tinand const ca e un s4
|
frumos ....:D
|
Deci de acum inainte tre sa n asteptam si la un nou RS4 care poate va arata si mai agresiv!
|
noul audi a4 arata bine..totusi ma asteptam ca noul s4 sa fie mai agresiv arata ca un 20tdi...3.0 tfsi 350 cam slabut bmw335 are 306 cp si in curand o sa aiba 330 dupa facelift ..tot m3 ramane referinta cu toate ca in curand o sa sa fie si m3 turbo
|
e suberba masina din toate punctele de vedere,te lasa fara comentarii
|
ca design e foarte reusit,333cp mai mult decat bine,ce mai superba masinutza :icon_kiss
|
SUPPPPPPPPPPPPPERRRRRRRRB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11 Nu am ce sa spun...tot ce poate fi spus a fost spus!!! Designul e prea frumos...totul e :X
|
ce masina:X:X:X:X:X
|
Este prima oara cand vedeti noul A4? :lol::lol::lol:
|
dap, audi a progresat enorm de mult in ultima vreme!
|
Noul S4 arata foarte bine ,desi din pacate nu se deosebeste prea mult la design fata de un A4 obisnuit ;)) iar 330 de CP sunt mai mult decat suficienti :)
|
Bijuterie !
|
inafara de faptul ca noul A4 e foarte nashpa ( nu se identifica prin ABSOLUT NIMIC ... wannabe A5 cu putin din A6 ca sa para mai impozant ) apare acu S4 care e un A4 S-line ... ce are in plus infara de motor ?:) aa da ... sigla aia mica pe grila fata :D TARE :D
|
este foarte frumos si a4-ul actual..nu inteleg de ce se grabesc asa sa scoata modele noi
|
nu e shimbat fata de un A4 poate doar dubla evacuare...motorul in schimb .....este mai mult decat bun ...poate vom vedea si un alt design la RS4 :-D:-D:-D
|
A4 este destul de sportiv chiar si in varianta standard. Ma refer ca diferentele intre pachetul de serie si cel S-Line sunt desul de mici.
Din cate stiu eu 3.0 Tfsi va avea 390cp. Urmeaza sa vedem ce va aparea oficial. |
eu zic ca e superb noul a4 , iar despre s4 ...... nu prea am ce sa zic in afara faptul ca nu se deosebeste prea mult de 2,0tdi
|
Quote:
|
cea mai "frumoasa" berlina . clar peste bmw/vw si alte marci cu pretentii .
|
moama ce tare nici nu se vede ca e s 4 arata ca un a4 normal mai au de invatat audi
mercedes si bmw sunt in fata ei sunt si au fost sus dintotdeauna suprematia nu o castigi in 7 ani ci in mult mai mult timp si inca ceva a4 nu are eleganta uitati-va la c class nou e ca un vulcan de eleganta |
ulyse nush cum de ai ajuns u la concluzia ca a4 nu are eleganta:rolleyes2 din contra cred ca e o masina care ofera si sportivitate dar si eleganta :-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:34. |
- Copyright 2026 4Tuning