![]() |
E36 - 320i Mpaket
8 Attachment(s)
va prezint si eu pisicutza mea8)
|
Re: 320i e36 Mpaket
cand o sa-ti vopsesti bara fatza....poate te gandesti sa dai si capota la facut
|
asta era si ideea, doar ca astept sa fac rost de bani sa o vopsesc toata, ca nici mie nu imi place tzigania aia de pe capota de pe care s-a mai dus si lacul
|
bara si capota vopsite,stopuri cu semnal alb si alte jante si o sa arate super bine..
|
personal imi plac jantele, stopurile ar arata mai bine intradevar cu semnal alb
|
Re: E36 - 320i Mpaket
totusi Mpaketul unde e?!?!?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
toba japan-style... nui de ea.. chiar daca "suna" ... parerea mea
|
Quote:
in afara de oglinzi si bandouri restu e pe masina dupa cum vezi ....daca vezi... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ii mai lipsesc oglinzile, bandourile, interiorul, volanul .. DAR ! ... masina arata bine si e frumoasa .. mai putin capota si inca 2-3 lucruri.. insa nu o poti caracteriza ca fiind o masina nasoala ...deci ... mai usor fratilor ca se vede ca omul are gust ...sau n-are ? :D |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Quote:
Eu zic ca baiatu are gusturi;),vrea sa revopseasca capota,defapt toata masina,deci no sa ramana asa tiganeasca,si banuiesc ca va schimba si toba aia:rolleyes2 Scaune Recaro...;) |
auzi ,,fratzioare,,..nu te mai agita asa ca un spray gol...ca nu a zis nimeni ca sunt cunoscator am zis ceea ce e adevarat....sau ti-ai pus masina aici doar ca sa auzi comment-uri de genul...,,vai ce frumoasa e,,....,,ce marfa arata,,....si ca sa auzi doar laude?!??...ia lucrurile asa cum sunt....daca nu esti in stare sa accepti si ,,criticile,,..(cu toate ca nu ti-a criticat nimeni masina) nush de ce ai mai postat aici si ceri sfaturi.Si pana la urma accepta realitatea ca ce ai tu pe masina nu e nici pe departe Mpaket
|
[QUOTE=13tsp;1609048]Ma refeream la interiorul masini,e cu scaunele sport,nu Recaro,dar de pack ///M:)
Eu zic ca baiatu are gusturi;),vrea sa revopseasca capota,defapt toata masina,deci no sa ramana asa tiganeasca,si banuiesc ca va schimba si toba aia:rolleyes2 Scaune Recaro...;)[/QUOTEe diferenta intre ce ai pus tu aici si ce are el pe masina |
2 Attachment(s)
e draguta masina...
cred ca asta ar da mai bine in loc de japan style... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
amice ....alea din poze nu sunt scaune m-pack....sunt scaune de M , si strict de m, din fabrica nu a plecat decat m3 cu saune din astea......iar baiatul pe masina are scaune sport.....ice_breaker, nu ai nici o treaba, se vede ca nici macar nu te-ai uitat la poze, sau habar n-ai sa faci diferenta intre un scaun normal si unul sport la e36.....si daca nu stii asta...de ce te bagi in seama??? sunt curios cum arata masina ta, daca la acest e36 ti se pare atat de urat. apropo, are si praguri masina asta. oglinzile si bandourile intr-adevar lipsesc, dar masina arata bine.
|
masina e kiar frumoasa are pachet m exterior in mare parte jantele sunt frumoase si parerea mea e ca dau f bine pe masina interiorul este ingrijit.e o masina super doar ca trebuie revopsita si f un pik aranjata ce atata cearta m pack ne draci.la voi m pach trebuia sa fie exact ca un m doar motorul sa fie non m nu?sau cum.aaa si mai are si o suspenise frumoasa
|
Quote:
|
Quote:
|
ms de sustinere, dar se pare ca unii se cred atotcunoscatori...
|
Quote:
|
baieti calmati-va, am un 320 care nu are pack m pe el si gata sa fie toata lumea fericita
|
Sa mor eu daca am mai vazut ca voi... ce naiba aveti cu omu'?! Infine lasati-o balta ca altfel ii luati tot chefu' de postat la om.
Imi place pisica ta, si la fel cum au zis ceilalati revopsirea+finala+stopuri si apoi e no comment. Succes in continuare la modificat ca ai gusturi. Numai bine. |
bai fratilor ia gata cu abureala asta . mpaket sau nu .. recaro sau sport ... nu conteaza . asta e masina .
daca mai continuati cu discutia asta incep su dau avertismente . |
asai gata cu discutiile o ajuns la mine si e de vanzare :-)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
asai?:)))):-)
|
foarte tare frate masinutza ta....parerea mea e urmatoarea: jantele sunt frumoase dar dupa cum stii la bmw dau foarte bine jantele cu buza gen BBS,MAM si altele + ideea cu vopseaua este foarte buna(trebuie refacuta total),culoarea nu o schimba ca ii da bine rosu....si poate incerci un clean look, ceva fara manere la usi, fara bandouri si semne ar fi o idee buna....
|
misto masina :D culoarea imi place cel mai mult:twisted:
|
am fost azi am luat codu de culoare al masini si luni imi face vopseaua si vopsesc capota si bara fatza,ma poate ajuta careva cu un VT sa vad ce jante ar da bine pe ea?vreau neaparat sa schimb jantele ca numi plac deloc,in rest cred k i schimb uleiu,becurile d einterior si cred k ine si un xenon
deci ce ziceti de VT-u ala?ma ajuta careva? |
| All times are GMT +2. The time now is 04:41. |
- Copyright 2026 4Tuning