![]() |
Subaru Exiga dezvaluit
17 Attachment(s)
Subaru a prezentat astazi modelul Exiga, un model care combina functionalitatea unui SUV cu 7 locuri cu designul unui break.
Modelul este bazat pe o platforma de Impreza extinsa ce poate primi pana la 7 pasageri datorita celor trei randuri de scaune. Dimensiunile noului Exiga sunt: 4.740 mm lungime, 1.775 mm latime si 1.660 mm inaltime. Subaru Exiga este oferit cu doua optiuni de motorizare: 2.0 litri boxer ce dezvolta 146 CP / 6.000 rpm combinat cu o transmisie automata in 4 trepte si 2.0 boxer turbo ce dezvolta 221 CP / 5.600 rpm combinat cu o transmisie automata cu 5 trepte. Ambele versiuni vin in standard cu tractiune integrala. Pentru inceput, Subaru Exiga va fi disponibil doar pe piata japoneza, vanzarile incepand chiar de astazi. |
Re: Subaru Exiga dezvaluit
Frumos. Imi place acest subaru. Si luxos, si puternic. Ce-i drept, e masina de familie, nu una care sa o tii doar pt tine.
|
un singur lucru am observat sa nu-mi placa si anume pedala de acceleratie :). in rest e frumoasa masina si motorizari decente. imi place
|
mishto interior.......i like it
|
frumos acest subaru... fata de renault, subaru e forzza
|
e foarte tare masina... ofera multe... cat o costa,face banii...
|
parca exista impreza wagon, outback...nu inteleg scopul acestei masini :D
|
e frumoasa
|
Este frumoasa dar pacat ca nu au si motoare diesel .
|
arata ft bine la interior. dar la exterior pare putin disproportionata, prea ingusta... iar fata si putin din lateral aduce a masina chinezeasca sau indiana... se putea lucra ceva mai mult la exterior
|
Quote:
|
chiar ca arata bn si interior ei exterior, se stiu astia de la subaru
|
Parca seamana cu Ford Galaxy la stopuri..
|
Quote:
|
asta ar fi masina perfecta de familie. sportiva cum vrea barbatul si spatioasa cum vrea femeia :D
|
wai ce mishto arata exterioru shi interiorul shi chiar asha parca trebuia sa faca motoare boxer diesel sau cum se numesc ca nu stiu exact :rolleyes2
|
e reusita masina si la exterior si la interior si sub capota
|
subaru e subaru...i like
|
ba eu am observat o chestie, masina arata ca **** dar majoritatea spun ca e faina(ce vedeti voi frumos eu chiar nu pot sa imi dau seama)
ce observ eu e ca daca masina e subaru, nu are importanta cum arata, dar totusi e considerata o masina frumoasa. eu chiar am incercat din toate puterile sa observ ceva ce nu pare imprumutat de la alte masini si nu prea am observat. mi se pare o copie penibila la aspect, de performante nu stiu si nu ma bag. |
28 Attachment(s)
Noi imagini cu Subaru Exiga
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:22. |
- Copyright 2026 4Tuning