![]() |
Accesorii de la Strut pentru Gallardo
2 Attachment(s)
Daca un Lamborghini Gallardo stock a inceput sa vi se pare prea banal, atunci kit-ul de accesorii de la Strut poate fi solutia ideala.
Kit-ul este compus din 11 piese din fibra de carbon si otel si include grile pentru prizele de aer din fata, spate si cele laterale, dar si pentru capota care acopera motorul. Conform celor de la Strut, aceste accesorii ii confera lui Gallardo o aparitie distincta si unica. Pretul unei asemenea personalizari? Deloc ieftin: 25.000 $ pentru pachetul de baza sau 35.000 $ pentru editia din titaniu. Si nu, asta nu include si pretul jantelor care costa inca 9.000 $. |
Re: Accesorii de la Strut pentru Gallardo
Dau bine pe Gallardo
|
35.000$ e cva :rolleyes2
|
o da ..faci "tuning" de peste 40.000 si nici o schimbare radicala ... mi se pare cam piperat pretul ,cu banii astia poti modifica o masina de la a la z
|
as prefera-o stock,daca as avea-o
|
si pretul evident ca este pe masura!
|
Noroc ca nu este un model de volum, ca ar fi in pericol specia..
|
superb.. totusi cam scump :))
|
ooo... 35.000 $.. intradevar dau bine pe masina dar prea mare pretul.. Si daca as avea bani sa imi iau Gallardo tot nu as da atat ca sa ii mai pun niste fibra de carbon la prizele de aer. Mai bn cheltui banii aia ca sa maresti performantele masinii.
|
scump....nu se merita
|
Masina arata foarte bine stock. Nu cred ca ar mai da nimeni 35.000 pentru niste modificari minore. Poate sa puna autocolant si e mai ieftin :D
|
Nu ma sparge cum arata estetic, sincer nu as da banul, si nici jantele nu se potrivesc, as prefera un Superllegerra.
|
Quote:
altfel imi place jucaria, si v-ar placea si voua daca nu v-ati mai tot uita la pret :mrgreen: |
Arata foarte bine dar mi se pare cam scump .
|
sincer sa fiu nu prea imi plac...eu zic ca incarca prea mult
|
mie imi plac ...... intradevar is scumpe modificarile astea .:minore:. shi jantele is mishto nu strica aspectu de loc
|
se impaca bine cu masina
|
4 Attachment(s)
Poze ..........
|
sunt niste modificari carora nu le vad rostul.masina este superba deja.eu nu cred k mai are nevoie de altceva..:D
|
jantele poate poate ar merita 9000$ dar restul pachetului, desi arata bine bine, la 35000$ cam mult cu banii astia iti iei un R32 :-D...dar cine are bani sa isi ia Lambo poate gaseste (daca vrea) bani si pt aceste accesorii.
|
Eu as vrea stock nu cu body kit!! Daca ar fi un body kit mai tare poate da!
|
sa fim seriosi, 35 de mii pentru niste grile !?nu zic , daca ai bani sa-ti iei gallardo aproape sigur ai bani si d-astea da, dincolo de pret, chiar sunt in plus
|
nu e un stil potrivit pentru gallardo....dar americanii cunt mai......cu putin bun gust asa....
|
sincer...le consider un mare kitch :) pe langa faptul ca arata ca naiba..mia sunt si scumpe ca dracu :)
|
be banii astia iti face o masina care o si intrece
|
Quote:
|
Quote:
Cum mai zicea cineva, mult mai frumos un Superleggera (si mai puternic si mai usor) daca tot vrei Gallardo modificat.. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:51. |
- Copyright 2026 4Tuning