![]() |
E36 - 325i 24v Coupe
7 Attachment(s)
astept parerile voastre....:!:
|
Re: E36 325i 24v Coupe
Quote:
|
Quote:
|
Da-i jos chestia aia stil M3, branhia aia.
|
Re: E36 - 325i 24v Coupe
Quote:
|
stopurii tiganite, farurii turcesti..
in afar` de motor si ca`i coupe... nimic ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
poate tabla e okay pe ea... :)
pune mai multe date despre ea... in afara de motor ca ala deja stim.. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
@ laurentiu_tim : faruri TURCIA STYLE ( pe culoarea neagra dau bine ), stopurile sunt " frumoase " , stickerul ala pe spate care l-am vazut pe N masini cu nr de Germania / Italia ... Prizele de aer M3 style care sunt puse foarte jos .. macar daca erau pozitionate corect ... Un 325i coupe arata NORMAL, asta arata " bine " ...... intelegi de ce ma leg ? Tu zici ca nu mai are ce sa ii faca ... gresit ... mai bine da jos farurile si le vinde si isi ia niste arcuri pe fata ... |
Quote:
|
Quote:
|
Totusi oricat de mult a gresit , macar a facut ceva bine, grila neagra :lol:
|
masina arata ciudata SPRE URAT de la jantele alea...sunt mici si prea iesite..astea se purtau in 99 - 2000...dacai pune unele pe 17 simple ii da alea jos si ii pune stopuri normale cu alb sus,o lasa putin mai jos ..o sa arate bine..
|
numa ce a luato omu...
poate pune mana putin pe ea sa o aduca la normal.. dar vb. lu bmwaldo.. nu era o masina wow sa incepi cu "astept pareriile voastre" |
ma baietzi... ce atata rautate :evil::evil:
am scris frumos " astept parerile voastre..." NU AM SCRIS ALTCEVA PARERI PRO SI CONTRA... NU E MASINA DE WOW... zici k e fru`un R8 sau yo mai stiu ce Bugatti Veyron... Sa zici WOW frate... vad ca stiti masina... ce date sa postez despre ea? masina nu are decat motorul bine cunoscut an 92 ... o muzica care va disparea.... Jante, Angeleyes,Xenon, TRAPA, volan 3 spite... si in rest o sa-i mai fac o sendita foto sa va mai dati cu parerea... deabea am luat-o... si voiam sa vad cum da pe sticla... bine/rau ..... sa vad daca lumea zice ca e o carutza, sau data peste cap sau RUPTA`N 6 sau mai pe romaneste... ce hram poartă cat despre schimbari... VOR VENI, USHOR USHOR.... si sa nu zica careva din voi k daca si`a luat o masina si... ASA A RAMAS ... ca NU CRED!!!! INCONTINUARE ASTEPT PARERI PRO SI CONTRA... IDEI, poze, eventuale linkuri cu ce as putea sa-i fac UPGRADE LA EA :lol::lol: p.s. OK EVERYBADY :-P :?::?::?: |
poti sa zici WOW si la o masina lucrata cu gust.. nu tre` sa fie din fabrica wow..
legat de masina.. numa cine o vede live poate sa zica despre ea daca e carutza sau altceva, asa din poze poti sa comentezi estetic doar... ok everybady ?! |
Quote:
ma faci mai de la tzara? care este...???? si care`i treaba cu arcurile si farurile... k eu mai de la tzara(cum poate crezi u k sunt...) nu pricep .... |
Quote:
pune`te langa un R8 tuh sau langa un Veyron si daca nu zici (BAH DATE`n :censored: mea.... ) chiar nush ce sa zic :no: TOTUSI NU mi-ai zis tu ca posesor de BMW ce ai face la ea daca ar fi a ta si ce ai lasa! |
Quote:
de unde ai tras tu concluzia asta cu.... "poate acolo la el intoarce lumea capul dupa ea":?::?::?::?: |
Quote:
ANYWAY... :peace: PEACE! HAI BAIETI UNDE SUNT FANII PISICUTZELOR si proprietarii desigur... cei care le-am tot vizionat posturile si masinile in ultima jumatate de an ???:?::?: COME OUT, COME OUT, WHERE EVER YOU ARE ! |
Quote:
|
Quote:
E pacat sa te juri pe mama, familie etc ... ai spus ca astepti pareri, noi ne-am dat cu parerea, acum daca tie nu iti plac parerile noastre, nu trebuie sa te juri pe familie, e doar un FIER . Nu stau la casa, deci nu o sa te :punch: fiindca nu imi sta in fire . Doar ca prezentarea ta si a masinii tale lasa de dorit + ca din primele posturi am observat ca o consideri ceva " WOW " ... asa ai lasat tu impresia . Masina arata ok, insa mai ai de lucrat, la aspect cel putin . Ai motorul cu vanos ?? Masina are nevoie de niste arcuri sport ( sau o suspensie sport ) + niste stopuri cat de cat " normale " ( stock sau de M ) . Scoate-i stickerele de pe luneta / parbriz, vinde-i farurile si pune-i unele OEM ( ZKW daca se poate ) si pune-i niste angel-eyes-uri CCFL daca tot vrei " ochi de inger " ... |
Quote:
nu am zis ca un R8 sau alte avioane nu sunt frumoase... dar cred ca e mai tare senzatia cand tie apreciata munca ta, mai exact ce ai facut dintr-o masina de serie.. si nu banii tai cu care ai cumparat R8u` sau "uatevar"... legat de masina ta: schimba faruriile, schimba stopuriile, schimba jantele, da jos aerisiriile alea de "M" si eventual punei o suspensie sport... uitate aici: https://forum.4tuning.ro/642-bmw-styling/49710-style-e36.html style e36 .. ca sa-ti faci o idee... |
Intrebarea e ... CAT AI DE GAND SA TII MASINA ?
|
Quote:
dece mama dreacu ii mai trebuie suspensie nush... ca abea cobor borduri cu ea :| chiar am luato cu un prag un pic bulit :evil: |
eu nu stiu ce pareri asteptai tu cand pui o masina putin mai urata decat stock ?
macar puteai sa incepi topicul altfel sau sa astepti sa faci cate ceva. |
Quote:
multzam fain s-a notat pe lista " WILL DO " o sa mai pun poze cu ea ca tot nu prea pricep de ce va luati de suspensii ca e joasa |
daca nu intelegi de ce ii trebuie suspensie cred ca ai gresit siteu... nici nu ar trebui sa te poti apropia de borduri.
|
Quote:
|
Quote:
|
asta e altceva. cred ca ai primit pareri destul de bune.. jos cu stickeru , alte stopuri, jante, poate un paket M si inca mai sunt multe
|
te plangi ca daca cobori o bordura se poate sa atinga... eu cu ursu nu pot nici macar sa fac o incercare sa urc, iar x5 merge la borduri foarte mici.
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:20. |
- Copyright 2026 4Tuning