Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - 325i 24v Coupe (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/81407-e36-325i-24v-coupe.html)

Asphalt_Fucker 17-06-08 06:52

E36 - 325i 24v Coupe

7 Attachment(s)
astept parerile voastre....:!:

dragos002 17-06-08 12:02

Re: E36 325i 24v Coupe

Quote:

Originally Posted by Asphalt_Fucker (Post 1595898)

Frumoasa foc pisicuta. Din ce an e si cat te-a ajuns ?

Bmwaldo 17-06-08 14:43

Quote:

nasoala .....

aXeL.ZeY 17-06-08 15:15

Da-i jos chestia aia stil M3, branhia aia.

laurentiu_tim 17-06-08 15:39

Re: E36 - 325i 24v Coupe

Quote:

bmw-u lu alin :-):-) si eu am vrut sa-l cumpar,tare masina nici nu prea mai ai ce-i face parca,apropo chestia cu Asphalt_Fucker este inregistrata de alin :lol::lol:

Caius TM 17-06-08 15:40

stopurii tiganite, farurii turcesti..
in afar` de motor si ca`i coupe... nimic ;)

NoAngels 17-06-08 15:56

Quote:

Originally Posted by Caius TM (Post 1596579)
stopurii tiganite, farurii turcesti..
in afar` de motor si ca`i coupe... nimic ;)

Bingo.. :)

mihaitzaa 17-06-08 16:46

Quote:

Originally Posted by laurentiu_tim (Post 1596578)
bmw-u lu alin :-):-) si eu am vrut sa-l cumpar,tare masina nici nu prea mai ai ce-i face parca,apropo chestia cu Asphalt_Fucker este inregistrata de alin :lol::lol:

nu prea mai ai ce-i face ?! nu fii asa sigur !!!

Bmwaldo 17-06-08 16:50

Quote:

Originally Posted by mihaitzaa (Post 1596691)

e racheta ....

laurentiu_tim 17-06-08 16:51

Quote:

Originally Posted by mihaitzaa (Post 1596691)

eu stiu masina in afar de stopurile tziganite si branhia aia de m pusa aiurea masina nui rea deloc ;):-)

Bmwaldo 17-06-08 16:56

Quote:

Originally Posted by laurentiu_tim (Post 1596701)
eu stiu masina in afar de stopurile tziganite si branhia aia de m pusa aiurea masina nui rea deloc ;):-)

tu nu te uiti la ea cum arata ?

Caius TM 17-06-08 16:58

poate tabla e okay pe ea... :)
pune mai multe date despre ea... in afara de motor ca ala deja stim..

MARI_NSL 17-06-08 16:58

Quote:

Originally Posted by Bmwaldo (Post 1596709)

arata ca alea de curse :-)

laurentiu_tim 17-06-08 17:00

Quote:

Originally Posted by Bmwaldo (Post 1596709)

cum arata?ca is curios ce are?are rugina?pica rotile?da rateuri?i un 325 normal ce i asa urat la el?

Bmwaldo 17-06-08 17:20

Quote:

Originally Posted by MARI_NSL (Post 1596714)
arata ca alea de curse :-)

'' curse in lan de porumb '' ...

@ laurentiu_tim : faruri TURCIA STYLE ( pe culoarea neagra dau bine ), stopurile sunt " frumoase " , stickerul ala pe spate care l-am vazut pe N masini cu nr de Germania / Italia ... Prizele de aer M3 style care sunt puse foarte jos .. macar daca erau pozitionate corect ...

Un 325i coupe arata NORMAL, asta arata " bine " ...... intelegi de ce ma leg ?

Tu zici ca nu mai are ce sa ii faca ... gresit ... mai bine da jos farurile si le vinde si isi ia niste arcuri pe fata ...

laurentiu_tim 17-06-08 17:23

Quote:

Originally Posted by Bmwaldo (Post 1596754)
curse in lan de porumb ...

@ laurentiu_tim : faruri TURCIA STYLE ( pe culoarea neagra dau bine ), stopurile sunt " frumoase " , stickerul ala pe spate care l-am vazut pe N masini cu nr de Germania / Italia ... Prizele de aer M3 style care sunt puse foarte jos .. macar daca erau pozitionate corect ...

Un 325i coupe arata NORMAL, asta arata " bine " ...... intelegi de ce ma leg ?

poi atat da masina in rest arata bine,de prize de aer si de stopuri am zis si eu farurile hai treaca mearga parca o prind parca in rest stickere si restu eu zic ca se pot da jos de pe ea dar la caroserie masina sta f bine si la interior la fel ;)

Bmwaldo 17-06-08 17:26

Quote:

Originally Posted by laurentiu_tim (Post 1596762)
poi atat da masina in rest arata bine,de prize de aer si de stopuri am zis si eu farurile hai treaca mearga parca o prind parca in rest stickere si restu eu zic ca se pot da jos de pe ea dar la caroserie masina sta f bine si la interior la fel ;)

OARECUM, oricum omu' a gresit-o din start, putea sa isi prezinte si el masina nu sa scrie " Astept parerile voastre " zici ca o fi cine stie ce masina ... poate acolo la el intoarce lumea capul dupa ea ..

shantzu 17-06-08 17:31

Totusi oricat de mult a gresit , macar a facut ceva bine, grila neagra :lol:

gelu_r 17-06-08 17:36

masina arata ciudata SPRE URAT de la jantele alea...sunt mici si prea iesite..astea se purtau in 99 - 2000...dacai pune unele pe 17 simple ii da alea jos si ii pune stopuri normale cu alb sus,o lasa putin mai jos ..o sa arate bine..

Caius TM 17-06-08 17:39

numa ce a luato omu...
poate pune mana putin pe ea sa o aduca la normal..
dar vb. lu bmwaldo.. nu era o masina wow sa incepi cu "astept pareriile voastre"

Asphalt_Fucker 17-06-08 19:31

ma baietzi... ce atata rautate :evil::evil:

am scris frumos " astept parerile voastre..." NU AM SCRIS ALTCEVA
PARERI PRO SI CONTRA...

NU E MASINA DE WOW... zici k e fru`un R8 sau yo mai stiu ce Bugatti Veyron... Sa zici WOW frate...

vad ca stiti masina... ce date sa postez despre ea?
masina nu are decat motorul bine cunoscut an 92 ... o muzica care va disparea.... Jante, Angeleyes,Xenon, TRAPA, volan 3 spite... si in rest
o sa-i mai fac o sendita foto sa va mai dati cu parerea...

deabea am luat-o... si voiam sa vad cum da pe sticla... bine/rau
..... sa vad daca lumea zice ca e o carutza, sau data peste cap sau RUPTA`N 6 sau mai pe romaneste... ce hram poartă

cat despre schimbari... VOR VENI, USHOR USHOR.... si sa nu zica careva din voi k daca si`a luat o masina si... ASA A RAMAS ... ca NU CRED!!!!

INCONTINUARE ASTEPT PARERI PRO SI CONTRA... IDEI, poze, eventuale linkuri cu ce as putea sa-i fac UPGRADE LA EA :lol::lol:

p.s.
OK EVERYBADY :-P :?::?::?:

Caius TM 17-06-08 20:18

poti sa zici WOW si la o masina lucrata cu gust.. nu tre` sa fie din fabrica wow..

legat de masina.. numa cine o vede live poate sa zica despre ea daca e carutza sau altceva, asa din poze poti sa comentezi estetic doar...
ok everybady ?!

Asphalt_Fucker 17-06-08 20:52

Quote:

Originally Posted by Bmwaldo (Post 1596754)
'' curse in lan de porumb '' ...

Tu zici ca nu mai are ce sa ii faca ... gresit ... mai bine da jos farurile si le vinde si isi ia niste arcuri pe fata ...

ia explica`mi te rog si mie ... ce e alea CURSE IN LAN DE PORUMB?:evil:
ma faci mai de la tzara? care este...????

si care`i treaba cu arcurile si farurile... k eu mai de la tzara(cum poate crezi u k sunt...) nu pricep ....

Asphalt_Fucker 17-06-08 21:44

Quote:

Originally Posted by Caius TM (Post 1597189)
poti sa zici WOW si la o masina lucrata cu gust.. nu tre` sa fie din fabrica wow..

legat de masina.. numa cine o vede live poate sa zica despre ea daca e carutza sau altceva, asa din poze poti sa comentezi estetic doar...
ok everybady ?!

pune`te langa un R8 tuh sau langa un Veyron si daca nu zici (BAH DATE`n :censored: mea.... ) chiar nush ce sa zic :no:

TOTUSI NU mi-ai zis tu ca posesor de BMW ce ai face la ea daca ar fi a ta si ce ai lasa!

Asphalt_Fucker 17-06-08 21:49

Quote:

Originally Posted by Bmwaldo (Post 1596765)
OARECUM, oricum omu' a gresit-o din start, putea sa isi prezinte si el masina nu sa scrie " Astept parerile voastre " zici ca o fi cine stie ce masina ... poate acolo la el intoarce lumea capul dupa ea ..

bah vere da destept esti tuh ma sa moara mama... sunt si eu curios
de unde ai tras tu concluzia asta cu.... "poate acolo la el intoarce lumea capul dupa ea":?::?::?::?:

Asphalt_Fucker 17-06-08 21:57

Quote:

Originally Posted by Bmwaldo (Post 1596765)

chiar ma uitam zilele trecute pana sa-mi fac cont la ce dezmembrezi tuh sa iau ceva... dar acum la ce caracter prezinti aici... cine stie poate vin la tine si... ma trezesc k ... :boxing: doar k am parcat gresit la poarta :rolleyes2 ;)

ANYWAY... :peace: PEACE!

HAI BAIETI UNDE SUNT FANII PISICUTZELOR si proprietarii desigur... cei care le-am tot vizionat posturile si masinile in ultima jumatate de an ???:?::?:

COME OUT, COME OUT, WHERE EVER YOU ARE !

Asphalt_Fucker 17-06-08 22:36

Quote:

Originally Posted by dragos002 (Post 1596210)
Frumoasa foc pisicuta. Din ce an e si cat te-a ajuns ?

Masina a fost luata la combinatie pe un FIAT STILO de la un anume ALIN din TM :-P cat despre anul de fabricatie este 92

Bmwaldo 18-06-08 00:01

Quote:

Originally Posted by Asphalt_Fucker (Post 1597249)
ia explica`mi te rog si mie ... ce e alea CURSE IN LAN DE PORUMB?:evil:
ma faci mai de la tzara? care este...????

si care`i treaba cu arcurile si farurile... k eu mai de la tzara(cum poate crezi u k sunt...) nu pricep ....

Domnule " care f*te asfaltul " ... poti sa iti pui niste faruri OEM ( originale care sunt de 2000x mai calitative decat cele pe care le ai pe masina si pe cele pe care le consideri tu de " tuning " sa le vinzi si sa iti pui niste arcuri pe fata ca iti intra trenu' pe sub masina ) daca tot consideri ca vrei sa o faci " misto " .

E pacat sa te juri pe mama, familie etc ... ai spus ca astepti pareri, noi ne-am dat cu parerea, acum daca tie nu iti plac parerile noastre, nu trebuie sa te juri pe familie, e doar un FIER .

Nu stau la casa, deci nu o sa te :punch: fiindca nu imi sta in fire .

Doar ca prezentarea ta si a masinii tale lasa de dorit + ca din primele posturi am observat ca o consideri ceva " WOW " ... asa ai lasat tu impresia .

Masina arata ok, insa mai ai de lucrat, la aspect cel putin .

Ai motorul cu vanos ??

Masina are nevoie de niste arcuri sport ( sau o suspensie sport ) + niste stopuri cat de cat " normale " ( stock sau de M ) .

Scoate-i stickerele de pe luneta / parbriz, vinde-i farurile si pune-i unele OEM ( ZKW daca se poate ) si pune-i niste angel-eyes-uri CCFL daca tot vrei " ochi de inger " ...

Caius TM 18-06-08 00:07

Quote:

Originally Posted by Asphalt_Fucker (Post 1597339)
pune`te langa un R8 tuh sau langa un Veyron si daca nu zici (BAH DATE`n :censored: mea.... ) chiar nush ce sa zic :no:

TOTUSI NU mi-ai zis tu ca posesor de BMW ce ai face la ea daca ar fi a ta si ce ai lasa!

nu am zis ca un R8 sau alte avioane nu sunt frumoase...
dar cred ca e mai tare senzatia cand tie apreciata munca ta, mai exact ce ai facut dintr-o masina de serie.. si nu banii tai cu care ai cumparat R8u` sau "uatevar"...

legat de masina ta: schimba faruriile, schimba stopuriile, schimba jantele, da jos aerisiriile alea de "M" si eventual punei o suspensie sport...

uitate aici: https://forum.4tuning.ro/642-bmw-styling/49710-style-e36.html
style e36 .. ca sa-ti faci o idee...

Bmwaldo 18-06-08 00:14

Intrebarea e ... CAT AI DE GAND SA TII MASINA ?

Asphalt_Fucker 18-06-08 00:18

Quote:

Originally Posted by Caius TM (Post 1597604)
nu am zis ca un R8 sau alte avioane nu sunt frumoase...
dar cred ca e mai tare senzatia cand tie apreciata munca ta, mai exact ce ai facut dintr-o masina de serie.. si nu banii tai cu care ai cumparat R8u` sau "uatevar"...

legat de masina ta: schimba faruriile, schimba stopuriile, schimba jantele, da jos aerisiriile alea de "M" si eventual punei o suspensie sport...

uitate aici: https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=49710
style e36 .. ca sa-ti faci o idee...

foarte tare... linku dar ai zis ca-l cunosti pe ALin si masina...
dece mama dreacu ii mai trebuie suspensie nush... ca abea cobor borduri cu ea :| chiar am luato cu un prag un pic bulit :evil:

anduaox 18-06-08 00:22

eu nu stiu ce pareri asteptai tu cand pui o masina putin mai urata decat stock ?
macar puteai sa incepi topicul altfel sau sa astepti sa faci cate ceva.

Asphalt_Fucker 18-06-08 00:22

Quote:

Originally Posted by Bmwaldo (Post 1597587)
Domnule " care f*te asfaltul " ... poti sa iti pui niste faruri OEM ( originale care sunt de 2000x mai calitative decat cele pe care le ai pe masina si pe cele pe care le consideri tu de " tuning " sa le vinzi si sa iti pui niste arcuri pe fata ca iti intra trenu' pe sub masina ) daca tot consideri ca vrei sa o faci " misto " .

E pacat sa te juri pe mama, familie etc ... ai spus ca astepti pareri, noi ne-am dat cu parerea, acum daca tie nu iti plac parerile noastre, nu trebuie sa te juri pe familie, e doar un FIER .

Nu stau la casa, deci nu o sa te :punch: fiindca nu imi sta in fire .

Doar ca prezentarea ta si a masinii tale lasa de dorit + ca din primele posturi am observat ca o consideri ceva " WOW " ... asa ai lasat tu impresia .

Masina arata ok, insa mai ai de lucrat, la aspect cel putin .

Ai motorul cu vanos ??

Masina are nevoie de niste arcuri sport ( sau o suspensie sport ) + niste stopuri cat de cat " normale " ( stock sau de M ) .

Scoate-i stickerele de pe luneta / parbriz, vinde-i farurile si pune-i unele OEM ( ZKW daca se poate ) si pune-i niste angel-eyes-uri CCFL daca tot vrei " ochi de inger " ...

multzam fain s-a notat pe lista " WILL DO "

o sa mai pun poze cu ea ca tot nu prea pricep de ce va luati de suspensii ca e joasa

anduaox 18-06-08 00:24

daca nu intelegi de ce ii trebuie suspensie cred ca ai gresit siteu... nici nu ar trebui sa te poti apropia de borduri.

Asphalt_Fucker 18-06-08 00:24

Quote:

Originally Posted by anduaox (Post 1597645)
eu nu stiu ce pareri asteptai tu cand pui o masina putin mai urata decat stock ?
macar puteai sa incepi topicul altfel sau sa astepti sa faci cate ceva.

pai nu asteptam pareri mai mult eventuale sugestii pt modificari sa ii pun sa nu`i pun, sa dau jos sa nu`i dau jos...

Asphalt_Fucker 18-06-08 00:25

Quote:

Originally Posted by anduaox (Post 1597650)
daca nu intelegi de ce ii trebuie suspensie cred ca ai gresit siteu... nici nu ar trebui sa te poti apropia de borduri.

Locuiesc in cartier :-P si nu vad ce legatura are siteu` cu ce am zis eu ce ti se pare asa neinregula?

anduaox 18-06-08 00:25

asta e altceva. cred ca ai primit pareri destul de bune.. jos cu stickeru , alte stopuri, jante, poate un paket M si inca mai sunt multe

anduaox 18-06-08 00:27

te plangi ca daca cobori o bordura se poate sa atinga... eu cu ursu nu pot nici macar sa fac o incercare sa urc, iar x5 merge la borduri foarte mici.

Bmwaldo 18-06-08 00:29

Quote:

Originally Posted by Asphalt_Fucker (Post 1597654)
Locuiesc in cartier :-P si nu vad ce legatura are siteu` cu ce am zis eu ce ti se pare asa neinregula?

pai si unii dintre noi stam la bloc, dar nu ne punem suspensie OFF-ROAD, incercam sa parcam LANGA trotuar / bordura . Ce ti se pare asa anormal ? vrei masina sa mergi pe camp ... mai ridic-o vreo 10 - 20 cm ..

Asphalt_Fucker 18-06-08 00:29

Quote:

Originally Posted by anduaox (Post 1597660)
te plangi ca daca cobori o bordura se poate sa atinga... eu cu ursu nu pot nici macar sa fac o incercare sa urc, iar x5 merge la borduri foarte mici.

tare asta dar ti-am zis nu ma plang dar este joasa... din cate am obs e36 din fabrica e mai ridicat de spate... asta nu prea e

All times are GMT +2. The time now is 16:20.

- Copyright 2026 4Tuning