![]() |
TIMISOARA,UNDE ESTI?!?!?!?!
sal la toata lumea,pina la urma cind va fi cursa la noi?
|
cursa va fi pe 17 aprilie 2004 si se va desfasura pe aeroport...
|
oooo my god , de abia astept !!!
|
Timisoara sosim.....................asteptatine............. ......
:))))))))))))))))))))) :2gun: :chainsaw: |
nu ashteptatzine ciclist, :lol: ascundetzi berile shi datziva mashinile la o parte :lol:
PS cine ne ia de la gara? :lol: |
da' nu e mult de mers de la gara....vro' 20 de km :wink:
|
mdeah..
ii fac cam in 5-10 minute pe jos.. :lol: PS era sa uit sa specific la mesaju anterior... incuiatzi-va femeile in casa! :lol: |
Tekno , cam in cat timp faci tu 20 km ??????????
Asa mult ?????????? Si mai Tekno, vezi sa nu te ieie timisorenii la suturi in fund :))))))))))))))))) Apropo tu vii cu trabantul ???????????? :))))))))))))))))))))))))))))))) :2gun: :chainsaw: |
Quote:
:lol: :lol: :lol: Vezi sa nu vi calare pe skate de la gara... :wink: |
lool
era vorba de noi ashtia din cluj nu numai de mine... numai ca adevarul eise la suprafatza :lol: :lol: :lol: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: loooool |
manilor..dar eu nu va inteleg...de ce nu luati oti un taxi..si negiati..cu taximetristu...ca asa scump nu este pana la aeroport.....maxim 150...dar nu cred....
|
sau de ce nu veniti direct cu avionu' ? :P :D:D:D
|
:oops: cat despre femeile noastre ... hiihhhihihi ... aveti de unde alege ... doar ca ... hmmm ... doar sa nu ramaneti fara bani sa va mai faceti ceva pe la masini dupa curse :P take care
|
n0name... nu tizi face griji ca nu venim cu bani.. :lol: ca sa nu ne faca femeile de ei :lol: :roll:
|
Normal, venim fara bani, numai bani de tren sa avem si sa ajungem la spectacol, restul nu conteaza.............. :))))))))))))))))))))))))) :2gun: :chainsaw:
|
bleeeeeeeeeeeeeahhh ... am fost azi pana la aeroport sa duc pe cineva ... ce s-a stricat drumul ... am simtit ca imi macina creierii. :x :? :x :? :x
|
asa..este drumul ala..ii vaza...ce bun era acuam cativa ani....acolo sa faceau concursurile..sa stricat..din cauza ca sa facut registrul..acolo..si circula baieti cu camionale.. :lol: :lol:
|
din pacate eu nu pot sa vin :( :x :cry:
sunt iara in viena, si era vb ca va fi sambata care a trecut ... atunci era PERFECT ! ma spre toti cu Audi, VW .... vedeti ce faceti, dati ceva fum la BMW ca anu trecut :D atunci sunt happy |
:P don't u worry baby!
PS: cred ca va fi o cursa de genul BMW-uri contra restu ... pariez pe restu! :D |
cel mai bine era sa pariezi shi pe restu shi pe bmw, atz vazt ce o facut rechinu ala lipit cu banda adeziva??? :lol: :twisted: :shock:
|
s-a mai dat dupaia la libere... nush, parca cu un urs, shi l-a turnat... cel putzin cat se vedeaa...
|
HHH deci ai fost si tu acolo...nu ti-am vazut masina pacat ca as fi vrut sa ne cunoastem cati mai multi forumisti
nu-i bai....ne vom intalni data viitoare :lol: |
HHH ce masina ai tu mah?..ca din poza habar n-am ce poate fii..
ps. ba Akmoto ii Cristi cu Honda aia neagra? Prelude ? |
akimoto, cu i...care este
|
Akimoto, dormeai azi pe la pranz or what? :shock:
Te-am sunat sa mergem la Autoshow, da' telefonu-ti era mort, ma bucur sa constat ca tu nu :lol: |
dap, a fost o noapte lunga...
|
8) Ti-a fost sete rau in noaptea aia???? maaaaaaaaaaaaaaahhhhh ... ce femei erau la Mecatim ... bun ... ma refer in afara de masini :D
|
mah nOname , sper ca nu a vazut si prietena ta postul de mai sus , avand in vedere ca ea stie ca tu admirai masinile :P :wink:
|
:oops: guilty ... da ce pana mea ... si lu Dumnezeu ii place ce e frumos ... si Doamne Doamne ce fundulete mai erau pe acolo ... care parca numa asta asteptau ... sa se urce la mine in maisna ... scaunu din dreapta ... DAAAAAHHHHH... ce frumos visez eu la ora asta:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:08. |
- Copyright 2026 4Tuning