![]() |
Super Nova (RED)
6 Attachment(s)
Mi-am luat si eu de 2 zile o Super Nova Rapsodie din 2002 are 44000 de km , sunt foarte multumit de ia.
Planuri de viitor ar fi : o folie pe geamuri , putina muzica , o toba sport , as vrea sa ii fac stopurile rosii complet niste praguri de logan si o pereche de jenti. Astept pareri si sugestii bune sau rele :D |
Re: Super Nova (RED)
Sa o stapanesti sanatos si fara incidente.. ma bucur ca ai pus-o pe forum...ce sa zic masina merge misto .. se comporta bine la drum..acum .. problema e partea financiara :P da o aranjezi tu .. usor usor.. oricum ai grija ce scoti din ea .. tine-o cat mai Clean .. bafta la tunarit
|
sa o stapanesti sanatos si fara incidente...
loganu l'ai dat? |
nu l-am dat loganu e a lu fratimio
|
Imi place sa o stapanesti sanatos!abia aspt sa o vad si modificata! Bafta in continuare si stiu ca va iesi ceva frumos:D
|
merci power si eu sper sa iasa ceva frumos;)
|
Felicitari pt masina.Sa o stapanesti sanatos si fara incidente.Bafta la modificari.Pana ii cumperi alte jante ai putea sa-i schimbi capacele de la roti,investitie mica si schimba aspectul in bine spun eu :)
|
Faina masina e ca noua
|
Primu` lucru care ar trebui sa`l faci la ea, e sa`i pui o pereche de jante, si sa o lasi mai jos.
Va schimba complet masina;)... Felicitari pt masina, si sa o stapanesti sanatos si fara incidente;) |
frumoasa masina ..sa o stapanesti sanatos..cred ca va iesi ceva frumos..bafta in continuare
|
multumesc baieti pentru aprecieri , prima data o sa ii pun folie si muzica jenti mai tarziu ca deocamdata nu sunt finante:oops:
|
:)) hai ca trage calumea :)) ai cam arso azi cu 140 :)) iti era frica ca ti fuge geamu :)) =)) .. lasa ca acum sa invata si ea .. cum se merge mai sportiv ..
|
in sfarsit ti-ai luat masina!bravo,mishto SN-ul,imi place!;)
|
3 Attachment(s)
a primit si stiker 4tuning , urmeaza folie pe geamuri si un parasolar tot din folie
|
Arata foarte foarte BINE masina !Ai grija de ea , si ce modifici la ea!
Mult succes ! |
3 Attachment(s)
ms toody
azi am montat boxele pe spate:D |
schimba si tu pozitia uneia dintre ele..este pusa una intr-un fel si cealalta in alt fel !
|
:cry:acu am vazut ca una e pusa invers,da se rezolva ;)
|
Ai putea sa faci si masca cu sita, cred ca e usor de facut...si ieftin, si e de efect;)
|
toate la timpu lor ;) o sa fac si grila
|
ti-as sugera sa iti intaresti polita pt ca risti sa o indoi din cauza greutati difuzoarelor si in final posibil sa se rupa
|
cum as putea sa o intaresc:?:
|
cu un cornier sau o stinghie prinsa in negrese pusa pe dedesupt sanu se vada.eu asa am facut la o SN.......
|
Quote:
|
de la atatea gropi si de la greutatea de la difuzoare se va rupe...
Da si apropo e fainuta masina ta sa o porti sanatos, ce jante aid e gand sa ii pui? |
daca o sa se lase de la greutate o sa imi fac unu din "lemn" mai gros:D
la jenti nu m-am hotarat , deocamdata vreau sa ii pun folie si un mp3 player |
1 Attachment(s)
ce ziceti sa ii schimb volanul cu unu ca asta sau sa il las pe ce-l original:?:
|
Nu ! parerea mea ca mai bine arata ala original!Asta zici ca e de jucarie ...
|
parca e cava mai dragutz cel de fabrica... si avand in vedere ca nu e chiar asa de sport masina:)
Dar cel normal mi se pare superb..;) si da binisor pe masina |
dar nu crezi ca ar merge o plasa in fata pe bot..:D
Si daca pui o folie pe geamuri ar arata betoane cu plasa la radiator si niste stoape mai inchise la culoare:) |
Apropo sa mai pui poze cu masina daca maif aci schimbari
|
Quote:
|
Sa o stapanesti sanatos nae!... Strange bani si pune jante frumoase pe ea si o suspensie sport!... ;)
|
toate la timpu lor baieti deocamdata sunt ocupat cu actele masinii:evil: dupa ce termin cu ele ma apuc putin si de masina;)
|
2 Attachment(s)
cu volanu m-am convins... l-am montat azi si nu imi place cum vine si nici nu e asa manevrabil deci... l-am pus in vitrina (e de vanzare daca intereseaza pe cineva)
De modificarile astea la interior ce ziceti ar da bine:oops: ? |
AG-20-MCA , sincer eu nu cred ca o sa arate bine , mai bine incearca sa faci ceasurile albe , cred ca o sa arate mai bine asa.Parerea mea , acum depinde cum iti place tie :).
Bafta ! |
Quote:
|
daca ai face asa interiorul la fetele de usi folosind ceva material gen ''plus'' ar da super bine,crede-am am vazut pe o bijuterie de masina asa ceva si am ramas fara cuvinte.Cat despre ceasuri eu zic ca ar da bine mai ales daca ai face ceva si cu partea din mijloc,sa scoti ceva mai deosebit la imprmanta sa pui acolo...aaa....si niste leduri rosii in bord ca tot se dau usor ceasurile jos la SupeRnova
|
Hai cu actele vecine :)) ...
|
2 Attachment(s)
ce ziceti baieti cum sa fac jentile ca vreau sa renunt la capace :oops::?:
alb-negru sau rosu-negru |
| All times are GMT +2. The time now is 01:33. |
- Copyright 2026 4Tuning