![]() |
Vand 2 Console Xbox Si 3 Jocuri Xbox
2 Attachment(s)
1.XBOX 1 modat, cu un controller original, HDD de 80 GB cu 40 GB de jocuri, aplicatii si altele, cablu alimentare, cablu de retea.
Fabricat 19.04.2005. Usita de la DVD lipseste. Consola este in stare buna de functionare. Pret: 450RON 2.XBOX 1 nemodat, cu un controller, cablu video, cablu de alimentare si receiver pt telecomanda (telecomanda nu o mai am). Fabricat 03.03.2002. Pret: 400RON 3.Jocuri XBOX1: - SECRET WEAPONS OVER NORMANDY Pret: 50RON - MIDNIGHT CLUB II Pret: 50RON - CONFLICT VIETNAM (in cutie de Tom Clancy's GHOST RECON - ISLAND THUNDER si manual de la acelasi joc) Pret: 45RON Preturile sunt negociabile. |
Re: Vand 2 Console Xbox Si 3 Jocuri Xbox
Inca de vanzare!
|
Inca de vanzare!
E vacanta, nimeni nu vrea sa "bage" un joc? |
Cu cei interesati mai negociez.
|
Inca de vanzare!
|
Inca de vanzare!
|
Inca de vanzare!
|
Inca de vânzare!
|
Eu vreau sa cumpar.O cumpar pe prima pentru 400 Ron.Nu acum,peste o luna,ptr. peste o luna si jumate e ziua mea.te rog nu o vinde pe prima ptr ca sigur o cumpar eu.
|
E ok 400 Ron sau e prea putin?
C'mon,just 50 ron less. |
Raspunde cat mai repede posibil.Adresa de mail a mea:[email protected].
|
Sau messul:garfield_vlad_2006
|
Inca de vanzare. Contactati-ma pentru detalii.
|
Lista cu jocuri XBOX:
Legacy of Kain - Defiance EN Kelly Slater's Pro Surfer DE Tetris Worlds Midnight Club II Project Gotham Racing II Project Gotham Racing I Blood Wake Der Herr der Ringe - Das dritte zeitalter DE (Lord of the rings) Der Herr der Ringe - Die zwei Turme DE (Lord of the rings) Die Sims brechen aus DE Fussball Manager 2004 DE Enclave Fluch der Karibik (Pirates of the Caribbean) The Simpsons - Hit and run Desert storm Tom Clancy's Splinter Cell Mechassault Vietnam (in cutie Tom Clancy's Ghost Recon Island Thunder) Secret Weapons over Normandy Pret joc 30 RON. Oricare. La mai mult de 4 bucati, 25 RON |
Enclave s-a dat.
Au ramas: Legacy of Kain - Defiance EN Kelly Slater's Pro Surfer DE Tetris Worlds Midnight Club II Project Gotham Racing II Project Gotham Racing I Blood Wake Der Herr der Ringe - Das dritte zeitalter DE (Lord of the rings) Der Herr der Ringe - Die zwei Turme DE (Lord of the rings) Die Sims brechen aus DE Fussball Manager 2004 DE Fluch der Karibik (Pirates of the Caribbean) The Simpsons - Hit and run Desert storm Tom Clancy's Splinter Cell Mechassault Vietnam (in cutie Tom Clancy's Ghost Recon Island Thunder) Secret Weapons over Normandy Preturi noi pentru membrii 4tuning: 25 RON/buc. Peste 4 bucati: 20 RON/buc. |
Inca am jocurile de vanzare.
Notă moderator: Lasă date de contact! |
e-mail: [email protected]
tel: +36704666277 |
| All times are GMT +2. The time now is 00:26. |
- Copyright 2026 4Tuning