![]() |
Coltul fanilor marcii BMW
Ownerii de BMW-uri din zona sa se \"arate\" la ... tastaura pe aici...
Cand zic owneri ma refer si la viitori proprietari(In prezent dream-ari :)) )... |
2 Attachment(s)
Din zona...asa mai arata inca vreo saptamana...pe urma zboara jantele..
|
:)
Welcome RaZvY... Asteptam poze...
|
Re: :)
Quote:
p.s.: ms de invitatie, nu vazusem topicul :wink: |
deci proprietarii acutali fani nu pot posta?
|
Salut,
Am zis sa contribui si eu cu ceva: http://mishu.eu.org/auto/bmw525i/images/DSCN0187.jpg Mai am inca cateva, dar nu vreau sa incarc pagina asta prea tare :), asa ca... http://mishu.eu.org/auto/bmw525i/ Enjoy! mishu |
:)
Welcome around Mishu... :bunch: :D Sper sa mai postezi cate ceva from time to time.... :P
Horguemtuning si fanii pot posta(eu la ce categorie crezi ca ma inscriu),nu numa proprietarii... Alex,ms, am descoperit pozele lui Razvy. |
de unde stiu eu oare masina aia? hmmmmm :roll:
bafta la exam mishu :!: |
Hmmmm... deci va cunoasteti. :)
|
Mersi de primirea calda in forum, si de mesajele de pe site.
Desigur ca o sa mai postez (daca tot mi-am facut cont) cand o sa vad vreun topic mai interesant. Si, o sa incerc sa mai adaug niste poze zilele astea, la cererea telespectatorilor :) mishu |
3 Attachment(s)
iata vedeti si voi chestii faine
|
costul investitiei :?: :D
|
horguemtuning, mai am un set de bari stabilizatoare omp, de pe sierra-ul meu, aia de pe fata cred ca ar potrivi, eventual putin indoita. hai pe la noi sa vedem daca se potrivesc, ti le dau,ca si asa n-am ce sa fac cu ele.
|
2 Attachment(s)
asa arata la inceput...
|
e crima masinutza asta, o mai stiu d p un site, dar nu spun de unde ca risc sa nu mai gasesc mesajul :lol:
|
Merci Autoperform de tzeava dar eu am un model dupa Alpina intre telescoape si simt nevoia mai ales decand mi-am montat acum un an telescoape Koni sport pe fatza , apropo am vazut ca voi aduceti Weitec ?
|
inca nu aducem suspensii, pana nu avem un service al nostru unde sa le montam.
|
1 Attachment(s)
spy shot :)
|
unde l-ai prins pe asta
|
Re:
Quote:
Nu prea era spalata in ziua aia dar merge :) |
best e46 on the forum :wink:
|
1 Attachment(s)
tocuri noi :)
|
:D
Spalat ori nespalat, ii super misto. :lol: L-as spala eu every day dak ar fi ar meu... :-p
|
da' ce gume criminale ai pe el razvy.... :wink:
|
3 Attachment(s)
Better pics :)
|
Imi place unghiul din care e luata ultima poza. Super misto!!
|
1 Attachment(s)
Ariana,uite c-am aparut si eu p`aici :wave:
|
Welcome Alex, la cat mai multe postari........... :bunch: :peace:
|
Re:
Quote:
sunt pe 18 jantele tale? |
Simplu si elegant... Misto ;)
|
Re:
Quote:
Astea sunt pe 19x9 cu 235/35 18 mi se pareau cam mici deja :) |
:shock: :shock: what????
pe 19??? cool, c misto :!: :!: eu imi faceam probleme daca merg bine pe 18 :lol: :lol: |
Re:
Quote:
225/40-18 fatza si 255/35-18 spate asa recomanda BMW asa ca go for it :) |
pai o sa-mi caut ceva d genul asta...
|
Da la 19\" nu iti fura mult din putere de motorisca?
|
daca diametrul total e neschimbat, nu ar trebui sa fie diferente...
|
LOCUL INTALNIRII S-A MODIFICAT.
INTALNIREA DIN DATA DE 07.10 VA AVEA LOC IN PARCAREA DIN CENTRUL CIVIC-(PE PLATOU, UNDE SUNT TAXIURILE) |
Re:
Quote:
|
lasa ca merge intentia e apreciabila ca vreoia sa ne informeze ! Merci oricum , deoarece se intindea o nestiinta in toata faza asta si pe mine ma suna Cristi cu Ticoul daca vin la Sala Sporturilor si eu ii ziceam ca aflasem de la Ervin ca se face in Centrul Civic!
|
BMW owners sau lovers? Nimic nou pe asfaltul Oradiei??? Trezireeea (care aveti cu ce, nu ca mine)!
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:39. |
- Copyright 2026 4Tuning